Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

30/2013 Hazafelé

A héten megint nem motoroztam, pedig volt rá egy aprócska kis esély. Csütörtökön a házassági évfordulónk alkalmából szerettem volna gurulni egy rövidet... amikor megérkezett a segítség, esni kezdett az eső. Végül motor helyett kocsival mentünk Vácra, ahol a kiszemelt étterem épp zárva volt. Így történt, hogy utaztunk másfél órát (kocsiban), hogy a tőlünk két percre levő étteremben költsük el az ünnepi ebédet.
Szóval a harmincadik héten ezt a motoros képet készítettem hazafelé Egerszalókról. Ahogy megláttam őket, arra gondoltam, hogy ezek a srácok biztos épp Sirokról motoroznak haza. Milyen jó nekik!

Hozzászólások

azért gondoltam, hogy csak én nem, mert a többi blogbejegyzésnél se látok képet... és ebből rögtön arra következtettem, hogy már megint a böngészőmmel van a baj, vagy a netemmel, vagy mittomén... akkor mégsem? :O
 
Na, akkor megnyugodtam, most végre egyszer nem én bénáztam el valamit :D Én sem látok egyetlen blogban sem képet... :D
 
A link behozza a képnézegetős oldalt, de ott csak alul a kiskockás képben látható a két vad-motoros úriember, na meg bae képei... (Amúgy a szénakazlas-szivecskés nagyon bejön!)
 
Szívás ez az internet... mindig frissítenek valamit, amitől valami nem kompatibilis a többivel, ami miatt frissíteni kll... folyamatos frissítés az élet.
Nem baj, hallgatom egy kicsit a meditációs CD-t: "szeretem a változást!"
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
974
Hozzászólások
30
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére