Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

28/52 Fagyi és robogó

Hihetetlen, hogy milyen kevés is elég lehet a boldogsághoz, ha az ember nem tudja minden nap azt csinálni, amit akar, és akkor, amikor akarja.

Ezúttal az öröm forrása az volt, hogy váratlanul beállítottak Anyósomék, mi pedig kapva kaptunk az alkalmon, és hátrahagyva csapot-papot, elmentünk vásárolni. Csak induláskor jött az ötlet, hogy miért is nem megyünk robogóval?


Szóval, mint egy rendes olasz család, összekötöttük a kellemeset a hasznossal... illetve ha rendes olasz család lennénk, akkor nem Yamahával, hanem Vespával mentünk volna.

Az időnkbe szerencsére még egy jó fagyi is belefért Kistarcsán a Garfieldban.
Neked melyik a kedvenc fagyizód, ahova rendszeresen elmotorozol, ha épp nincs más program?

Hozzászólások

:D Elnézve a frissgyerekes ismerőseimet, kb az jön le, hogy időnként elmenekülnek a gyerekük mellől.... :D
 
Erre is nagyon jó a motor. :)

Amúgy ez nem menekülés volt, csak jól kihasználtuk az adódó lehetőséget.
 
L
Nem kedvenc, de Andretti mert közel van. Jó a pizza és a sör, ha nincsenek sokan. A fagyi is ehető és a csajok is normálisak néha. :)
 
Na igen. Az Andrettinek nagy előnye, hogy olcsó a fagyi, főleg motorosoknak, és ahhoz képest finom is. Viszont a kiszolgálás néha kritikán aluli... De ha Bencén (a tulajon) múlna, szerintem mindent ingyen adna, szóval szüksége van egy üzletvezetőre, aki képviseli az érdekeit... bár kérdés, hogy milyen áron.
 
L
bae;bt26365 írta:
Nyaaa ha motorral menetek fagyizni az Andrettibe akkor olcsóbb a fagyi???
Motorral érkezőknek minden második ingyen van. A bukót fel kell mutatni. Ha bemész mondd meg, hogy te csak a másodikokat kéred. Úgy a legolcsóbb. :D
 
Hát úgy is lehet mondani, hogy minden második ingyen van, vagy úgy, hogy fél áron van a fagyi. Mennyi akkor? 150? Már nem emlékszem... rég voltam.
 
L
NaNa;bt26370 írta:
Hát úgy is lehet mondani, hogy minden második ingyen van, vagy úgy, hogy fél áron van a fagyi. Mennyi akkor? 150? Már nem emlékszem... rég voltam.

Én nem tom. Ha megyek, 1 pizza, 2 sör.
1 amíg elkészül, 1 meg, hogy jobban csússzon a pizza. :D
 
Lehet ott sört kapni? Nekem egyszer Bencne azt mondta, hogy nem árul alkoholt, mert a piától bunkók lesznek az emberek, és az neki nem hiányzik.

Vagy alkoholmentes? Ez a verzió eszembe sem jutott... :D
 
L
Nem tudom ki a Bence és ezt mikor mondhatta. Nem volt berúgva? :D
Én szeretem a csapolt sörüket. A múltkor próbált a csaj lebeszélni, hogy nagyon habzik a sör, vegyek üvegeset. Erre megkértem, hogy akkor ügyesen csapoljon. :D
 
A Bence a tulaj... Mondjuk ezt kb. 32 éve mondta. Lehet, hogy az üzletvezető csajnak más a koncepciója... Pl. hogy fél tízkor már nem hajlandó szőlőlevet préselni, mert akkor zárás előtt újra el kell mosni a a prést... Mert nekem egyszer ezt mondta... :mad:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,091
Hozzászólások
24
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére