Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

14/52 Bukjuk a fogadást?

Van ez a Harley, ami épül... vagy tíz éve... Állítólag most kész lesz. Én nagyon szorítok. Ha elkészül, megkeresem a képeket, amiket az elmúlt 10 évben csináltam ugyanebben a kapualjban róla. Végigkövethetnénk az elmúlt évtized motorépítési trendjeit.
displayimage.php
dscn9528_thumb.jpg

Hozzászólások

Istenem... igazi merevvázas, pici tankos klasszikus... a eleje ugyan nem látszik, de csak remééni tudom, hogy virsli eeső kerék, még éppen látótávolságba, hónaljszáríttó kormánnyaa...
Javaslat: ha aztat akargyátok, hogy igazán jó legyen, a kipufogócsövek hosszát lőjétek be azonosra. A klasszikus látványt egy szalámira vágott vagy halfarkas kipuvég tudná még erősítteni, szerintem. Aztán nem pofázok bele, mer nekem még motorom sincs (most má), amiket meg másoknak építettem anno, azokat eedobááták, nem használják. Nem mintha rosszak lettek vóna...
A motorépíttésnek varázsa van. Nem kritika, néha azér nem igyekszik a embör, tudat alatt, mer nem akargya, hogy véget érgyen... :love:
 
Vidék, ez nem a mi motorounk, hanem egy haveré...
A fogadás pedig az, hogy elkészül-e idén (végre) a motorja tizenév után (június vége a határidő). Most igen jók az esélyek, viszont most először fogadott az uram ellene.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
853
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére