Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Kimerészkedtem

A kiállítás óta nem mentünk ki a házból... illetve hétfőn még igen, de mióta leesett a hó, azóta csak kutyát etetni szaladtam ki a nagy hóban. Két napja nézzük a kertet, amit húsz centis hólepel takar. Gyönyörű... Csak szegény kutya nézeget be sóvárogva, hogy mikor megyünk már sétálni, de ilyen időben nem tudom tolni a babakocsit, hordozókendővel meg nem enged ki az uram, nehogy elcsússzak a gyerekkel.

A hírek megint tele vannak a sok balesettel, amik az időjárás miatt történtek, mi meg megbeszéltük, hogy milyen jó, hogy nincs semmi halaszthatatlan dolgunk... jól elvagyunk itthon, elzárva a külvilágtól.

f5b1a2e696b311e2bacd22000a9e08df_7.jpg

Aztán ma beállított az apósom. Állítólag majd' infarktust kapott, mikor meglátta a kertben a szűz havat, amiben sem kocsinyom, sem a mi nyomaink nem látszottak, csak a kutya taposott ösvényt magának. Végigfutott az agyán, hogy szénmonoxid-mérgezést kaptunk, ezért nem jártunk kinn két napja. (Persze tegnap is beszéltünk telefonon, de sebaj.)

Aztán ha már itt volt bébiszitternek, úgy döntöttem, elszaladok Pi-vízért, mégse igyunk csapvizet, miközben bemanszolunk a semmi közepén...

Meglepődve tapasztaltam, hogy a kerítésen túl az utak szárazak, csak kisebb hóbuckák vannak az utak szélén, süt a nap, és az útkezelő mindenfele javítja a kátyúkat. Alig van forgalom, és határozottan úgy tűnt, hogy megint érkezik a tavasz.

Ezt a meggyőződésemet csak az ingatta meg valamicskét, hogy Gabi a biobolt tulajdonosa azt találta mondani, hogy "Milyen gyorsan szalad az idő! Ki gondolná, hogy két nap múlva már Karácsony van?!".

Hozzászólások

hehe
Elolvastam aznap ezt a tök jó blogot amikor megjelent és írni akartam hozzá, de nem tudtam semmi értelmeset.....
Na mondom kíváncsi vagyok ki mit tudott hozzá írni!
És senki nem tudott :D
Ez egy lepattintatós blog!
Én azért is hozzáfirkáltam!! :D
 
Hát pedig nem az volt a cél.. most gondolkodhatok, hogy mi legyen akövetkező...
 
:D :D Nem tudtam máshogy fogalmazni!!
A blog nagyon is jó amúgy de olyan faxául kiveséz mindent ,hogy egy értelmes mondatot nem tudtam hozzá szólni :D
 
Akkor mégsem jó blog,mrt a jó blog, felhívás keringőre... vagy legalábbis társagásra. :D
 
Na akkor egyezünk meg egy 50-50 % ban mivel van a a tiedben is igazság DE nem feltétlenül olyan egy jó blog.
Ha elolvasom az már jó!!! (vagy csak rövid?? :D ) :D
 
De nem lehetett volna a babakocsit szánná alakítani ? Micsoda kifogások ezek ? Ennek igen erősen második bébigyanús "szaga" van (főleg miután a gólyahajkurász is hozzápattintott :p) :muhaha:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
927
Hozzászólások
18
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére