Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Az ördög nem alszik

Egy csomó dolgom lenne, de ezt most nem hagyhatom szó nélkül, hiszen nemrégiben esett szó a negatív szimbólumokról, amelyek a bőrünkre tetoválva, meg egyéb más helyeken feltűnve is (negatívan) befolyásolják életünket. Tudtunkon kívül is.


Arra, hogy Edinának milyen igaza van, ma reggel megkaptam a jelet. A Google Analyticset tanulmányozva arra lettem figyelmes, hogy pont ezt a cikket pont 666 ember olvasta el az elmúlt időszak alatt. A 666 pedig - jól tudjuk - a sátán (fenevad) jele a Bibliában.

„És odahat/kényszerít, hogy mindenkit, jelentékteleneket/kisembereket és nagyokat/tekintélyeseket, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel megjelöltessen; és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a bestia/fenevad neve vagy nevének a száma. Itt bölcsesség szükségeltetik; akinek értelme van számolja ki a bestia/fenevad számát! Mert ez egy embernek a száma: és az ő száma hatszázhatvanhat.”

Persze mire ezt a blogot megírom, már nem így lesz, de ez egy figyelemreméltó jelenés volt. Szerintem.

A múlt héten pedig a Suzuki Swifttel álltunk meg úgy tankolni, hogy a kilométeróra ezt a sátáni számot mutatta:

Hozzászólások

Hú, ez nekem 2,25 literes fogyasztást jelentene Teresával... de király lenne egyszer egy ilyen tankot összehozni :D :D :D

De ez közel impossibru.
 
Írhatnál már részleteset, hogy mi az ami jól megy és elöl van... és a többiek meg megkommentálhatnák, hogy valóban az érdekli-e őket a legjobban... ;-) (Nálam az aktfotó galériában van rendszeresen havi 1000-1200 körüli új látogatás, fene se érti miért... :D)
 
Téged ZP-vel kéne összekötni :D Amúgy hazafeléjövet angliából a gépéesem 666km-t mutatott dunkirk-től würzburgig,az volt az aznapi távom :D
 
A zsidók számokkal jelűték a betűket, eztet nem ismerték fő. Nero császár neviben szereplő betűk számkódjainak összege 666 vót. Ezzee János próféta arra kívánt utaani, hogy a Gonosz maga Nero császár.

Amíg még vót National Geographic-unk, Leplezetlen Biblia néven ment ez a sorozat, nagyon érdekes, majd nézzétek meg!

Egyébként Odaát sürüjjen használják eztet a számot. Nem tudom, észrevettétek-e, de a legnagyobb hazai pénzintézet ügyfélszolgálati hívószámába kétszer is szerepül ez a szám egymás mögött. Megfigyeet statisztika: a 666-ot tartaamazó forgaami rendszámú aatókkaa több baleset történik, többször loptyák ee üket, többsző robbannak le stb. Lehet benne valami.

Amúgy meg az ördög szeme azér karikás, mer sose aaszik...
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
887
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére