Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Ami elengedhetetlen egy Csigatúrához...

1. VAS - motornak is nevezett kétkerekű szerkezet. Alapvetően benzin üzemű, kettő vagy négyütemű robbanómotorral ellátott jármű. Egyesek becenévvel is illetik mint Ló, csacsi, gatyaszaggató piroska, stb... (kommentekbe mindenki beírhatja a sajátját :) )

2. Benzin - ezzel a folyadékkal üzemel a VAS

3. Motoros - emberszabású, hím vagy nőnemű egyén aki vagy motoron vagy robogón teszi majd meg az utat Mezőberénybe. (A robogó az 'majdnem' ugyanaz mint a VAS csak másképp írjuk. Megfelelően leírva: vas (vagyis kis vas))

4. Alkohol - elengedhetetlen a Motoros megfelelő üzemeltetéséhez, ha nincs alatta a VAS(vas) mert különben koordinációs nehézségei támadnak. Érdekes megfigyelni azonban, hogy ezek a koordinációs problémák akkor is előjönnek, ha túltöltjük a motorost...

5. Jókedv és humorérzék - Nem kell részletezni azt hiszem mindenki tudja miről van szó.

6. Szervező - összefogja az emberkéket és lerángatja őket mindenféle őrült eseményre, mint amilyen a csigatúra

7. Biztosítók - A csigatúra során a legfontosabb elemek. Lezárják a kereszteződéseket, körforgalmakat, hogy a kis csigák akadálytalanul gurulhassanak céljuk felé. A legjobb biztosító díjért minden évben nagy versengés folyik. (A díj odaítélése szubjektív. Én Spiderman-nak ítélem a díjam) :)

8. Csapatszellem - célszerű az erősebb csapat szellemét erősíteni :D

Az úthoz való egyéb kellékeket pedig találjátok ki magatok!

Ha lelkileg és szellemileg felkészültetek az útra, akkor nincs más hátra mint előre, hogy 2012-ben ismét találkozhassunk Mezőberényben.

Hozzászólások

Akkor én leszek az első kommentelő: momentán a VAS a sárkánnyuszi vagy nyuszisárkány névre hallgat, de illene valami komolyabb neki. Szóval Csigatúrán keresztelünk! (azért ez, mert oldalról sárkány, szemből nyuszi a drága. A gazdája meg birge-nyuszi vagy nyuszibirge).
 
:D:hura::D ÉS Senkink megint megmondta a tutit! ÁMEN!
A legjobb biztosítónak járó díjra én is Pókot jelölöm!!! :D
 
9. Csipkebugyogó, amit igény szerint a legváltozatosabb helyeken hordhat az ember, mint motor fejidomon, farmeren kívülről és egyéb teljesen hétköznapi helyeken. :D
 
birge;bt24342 írta:
Akkor én leszek az első kommentelő: momentán a VAS a sárkánnyuszi vagy nyuszisárkány névre hallgat, de illene valami komolyabb neki. Szóval Csigatúrán keresztelünk! (azért ez, mert oldalról sárkány, szemből nyuszi a drága. A gazdája meg birge-nyuszi vagy nyuszibirge).

A "nyuszisárkány" tetszetős. :)
 
Nyúlsárkány, üregi sárkány, a fehér (nyúl)sárkány, házisárkány, playboysárkány, sárkányka, sárhányka, sárágssárkány... most hirtelen ennyi jutott eszembe... :D
 
Hát az én mostani vas-am Pirosszka. És igazából nem rossz csak egy hisztis picsa. de legkésőbb mezőberényig kiverem belőle hogy beinduljon! (vagy eltolom odáig, mi az nekem :bang:)
 
az enyém Bagoly... UHU a rendszáma :) És különben is macskám már van, kell egy bagoly is a boszorkányoknak, nem? :D
 
Z
Már motornak hívom őket;az egyik a rabszolga motor,a másik a jáccós' motor....:)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
senki
Olvasás
876
Hozzászólások
26
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

senki további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére