Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Csajok a motoron 6. szülinap ZP szemével

Annyit azért elöljáróban hozzátennék, hogy ZP ott sem volt, mégis egész pontosan látta lelki szemei előtt az eseményeket. :D



Zöld Piszok;239720 írta:
Most pedig regionális híreink következnek:

(2012.06.23. - a szerk.) Szarvasason egy szemmel láthatóan ittas motoros banda önvédelemből félholtra verte a velük élcelődő kisebbségi csoportot -akik amúgy többszörös létszámbéli fölényben voltak mivel vajda választás volt- majd mintha mi sem történt volna ezt megismételték, mert állítólag egyik társuk lemaradt róla! (épp rókázott és nem látta)
A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre de csak egy csapat pityókás lányt találtak akik nem emlékeztek semmire.

displayimage.php

A kisebbség szerint a második világháborúban a németek nem voltak ilyen kegyetlenek! :D

(2012.06.24. - a szerk.) Ma reggel a katasztrófavédelem a sünökkel (készenléti rendőrség) körülvette Szarvast és evakuálták a civil lakosságot mert bármelyik pillanatban felébredhet kisded álmából a másnapos motoros horda melynek tagjait még mindig nem sikerült azonosítani!

A titkos ügynökök ugyanis a cél előtt mindig elakadnak egy kisebb csoport lányban és itt el is vesztik a nyomot!!!
A hatóság tagjai között már zúgolódás folyik és mindenféle mende-mondák terjednek, démonokról és kegyetlen bestiákról (házi sárkány, a szerk.) szól a híresztelés de biztosat senki sem tud.

displayimage.php


Az elbeszélések alapjául az a műholdas felvétel szolgál melyen egy a tűz körül ugráló és éneklő tetovált hosszú hajú emberi alakok látszanak kísérteties fényben amint egy titokzatos rózsaszín színű folyadékkal teli üveget adogatnak egymásnak körbe.

displayimage.php



A pápa már úton van a helyszínre különgépével, hátha ördögűzésre is szükség lesz.
Fegyveres erők már felkészültek a legrosszabbra is, a feltétel nélküli megadást fontolgatják.
De most valami mintha történne.
Hatalmas mennydörgő moraj rázza meg a házak falait!

displayimage.php


Elindultak! Vagy mégsem?
Csak a polgári védelem emberei szaladnak fejvesztve.
A sünök még kitartanak, nem értik milyen ördögi szerkezetnek lehet ilyen hangja.
A KFKI (központi fizikai kutató intézet) egy magát megnevezni nem kívánó tudósa szerint dédszülei meséltek neki még gyermekkorában egy bizonyos vasparipáról de valójában még soha nem látott ilyet és csak badarságnak tartotta az egészet ugyanis fizikailag képtelenségnek tartja, hogy egy ilyen szerkezetet ember vezetni tudjon!
De most kaptuk a hírt miszerint egy megmaradt lehallgató készülék (ugyanis a többi tönkrement egy magas répatartalmú savas anyagtól) a következő hangfoszlányt vette fel: ".... a jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova ...."

displayimage.php



Mindenki menekül!!!

Hozzászólások

Kiváló! : )))))
Jó időt sikerült kifogni hozzá, csak mára érkezett meg az eső. :)
 
Igazából semmit nem tudtunk kifogásolni,annyira minden rendben volt.Ja,egy mégiscsak:nem volt konyharuha a mosogatónál. :D Nem mintha annyit mosogattunk volna.:cool:
 
a mi konyhánkban volt, tehát nálunk még egy fokkal tökéletesebb volt a felszereltség! :cool: Nekem azért volt kifogásolni valóm: a kockahasú kajak-kenu válogatott miért a szomszéd sportpályán focizott és nem a 401-402 előtti füvecskén????? :heureka:
 
ZP vazze! Mondtam, hogy sokkal jobb kémcuccot kell szerezni, mert lemaradunk egy rakás érdekes részletről!
Na nem gáz, majd jövőre... : ))))))))
 
Ja, és túl hideg volt a légkondi... első éjjel majdnem megfagytunk a szobában a 21 fokban. Tegnap emiatt egész nap meg voltam fázva, de estére elmúlt. :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
860
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére