Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Guriga

Ma blogomat Hajósnak ajánlom.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy csodaszép hétfő koradélután, amikor is birge nekivágott motorjával az országnak. Egyedül. Ez nagy szó, mert korábban soha nem ment ki a városból kíséret nélkül (Vecsés, Gyál nem számít), most pedig egészen Piliscsévig repítette táltos paripája, ahol már vártak rá.

Történt ugyanis, hogy előző este nemtávirat, akinek a motorja még mindig Bádogember, megpróbálta kiénekelni a Kawa kulcsait a birge mancsából, de hát nem azért vettem én motort, hogy mindig csak más vezesse! Még neki sem adom kölcsön, szóval kénytelen volt minden berzenkedése ellenére a Wolfie-ra pattanni, és azzal menni egészen Piliscsévig, szüleit meglátogatni.
Nagy úr az elvonási tünet, nemtávirat nem csupán megkedvelte az eddig utált wolfot, de kifejezetten élvezni is kezdte a vele való furikázást, szóval miután kicsaládolta magát otthon, elgurultunk még Esztergomba, Párkányba, Esztergomba, Párkányba, Esztergomba (véletlenül visszamentünk a hídra), beleáztattam a lábam a Dunába (még elég hideg, a strandidő átverés), utána pedig egy szééép nagy kerülővel haza.

Lassan tologatom ki a komfortzónámat, nem árulom el, mennyi a max. sebesség, amit még többé-kevésbé biztonságosnak érzek, mert kinevetnétek, de én azért boldog vagyok vele:) Legközelebb megint kicsit gyorsabban megyek majd, aztán megint, aztán megint, és idővel majd a túrákon sem kell rám várni:D

Ja, és még mindig jobban szeretek és jobban vezetek sötétben. Ki érti ezt?

Kis lépés az emberiségnek, csodás nap birgééknek:)

Hozzászólások

Nagyon ügyi vagy Birge! Sohase felejtsd el , ne másoknak akarj megfelelni a sebességeddel, hanem Te érezd biztonságosnak azt. Lesz aki meg vár és lesz aki nem! (vele nem megyünk máskor gurulni;))
 
Birge csak igy tovabb mennel többet mesz ugy jön a gyakorlat es fogy el a para.Csak vigyazz ha ugy erzed hogy mar nagyon megy akkor se legyen nagymellenyed mert az altalaban megbusszulja magat:hura:
 
Hajós a nagy mellénytől elég távol állok, de igyekszem sokat-sokat-sokat menni. Sajnos a növekvő benzinárak és a csökkenő fizetésem azért némiképp behatárolja a lehetőségeimet:(
 
Ügyes vagy!Én még nem mertem elindulni messze egyedül.Már megtettem az első lépést(navi a Micire),most már csak Bátorságot kell gyűjtenem(meg be tudni állitani a navit):Daztán:csam:
 
micimaci;bt23882 írta:
Ügyes vagy!Én még nem mertem elindulni messze egyedül.Már megtettem az első lépést(navi a Micire),most már csak Bátorságot kell gyűjtenem(meg be tudni állitani a navit):Daztán:csam:

Ne is törődj a navival, eltévedni az igazi! Tudnék róla mesélni:)
 
V
De az se rossz ötlet, ha először megtanuljátok a jó öreg nyomtatott "navit" kezelni... utána egyszerűbb az élet a digitálissal is :D (Nem beszélve arról, hogy útvonalat tervezni - szerintem legalábbis- sokkal könnyebb, ha normális méretben, egyszerre látja az ember a kiinduló- és végpontokat, a köztük lehetséges összes útvonalat, közbeeső településeket, és nem egy tenyérnyi képernyőn scrollozik össze-vissza. Plusz a navik térképei nem emelik ki a látványutakat, amiket a jobb térképek igen... ;) )
 
Apropó Guriga. Vót egy nagyon rendes deákom Komáromba, szintén nagy motoros, az ő beceneve is Guriga (Kerekes István).
Faljátok csak a kilométereket, most má helyettem! Hajrá birge! Nagyon sok élményteli, balesetmentes kilométert kívánok!:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
birge
Olvasás
67
Hozzászólások
20
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

birge további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére