Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Bukósisak in progress

Lassan halad a sisak vásárlás... Motorfeszt után kicsit informálódtam és rá is szántam magam a pénzecském elköltésére. Odáig fajult a dolog, hogy tegnap elmentem, hogy az általam kinézett Nolan N85 Special sisakot fel is próbáljam és ezzel megpecsételjem, hogy az enyém legyen.

Megérkeztem a boltba és a kicsit morci bácsival fel is próbáltunk egy S-eset miután lemérte az okos kis fejemet. Felhúztam és lötyögött az arcomon... Ajjajjj... Pedig olyan szép és olyan jó és Nolan meg minden és tök sok csillagot kapott a sharp testen (amit ha szóba hoztam a morci bácsi kibukott, hogy weblapot ő is tud csinálni! hőbör-hőbör). A bácsi szerint tök jó és pont jó és látta a mocimat és hát kéne rá doboz is hátulra, na majd mindjárt mutat nekem. Győztem leállítani, hogy ácsi bácsi nekem van dobozom, csak konzol kell majd, de az még ráér...

Gondterheltem hagytam el a boltot, mert azért nem túl jókat hallottam arról, ha lötyög az ember arcában, inkább legyek hörcsög, mint lötyögjön. A nolan csak kerekfeűeknek gyárt sisakot vagy az én arcom túl hosszúkás? Brühü-brühü...

Hazatérvén rögtön rávetettem magam a netre és 3 különböző boltból kiválotattam a következő sisakokat:
- AGV S4SV
- Carberg V2R
- Carberg V2 407
- Scorpion exo-500
- Shark S700

és persze ott van a nolan N85 Special, de az lötyög arcban. De ezek amik megfelelnek az igényeimnek és árban is kb ott vannak amit a pénztárcám nagyduzzogva megenged.

Szóval hétfőn pattanás a mocira és körbejárom ezt a 3 boltot, csak lesz olyan ami jó a hülye fejemre...

Hozzászólások

V
Így van. Ha jól emlékszem, két alap próba van sisaknál, az egyik, hogy becsatolva, ha megfogod a tarkójánál, és megpróbálod lehúzni, ne engedjen, a másik, hogy ha megfogod az áll-részét, ne tudd benne elfordítani a fejed.
A tukmálós-mindentjobbantudokéseztéreztetemisveledk*csög-morcibácsis boltokba meg kétszer szoktam menni: először, és utoljára. És gondosan ügyelek rá, hogy nehogy ott maradjon valamennyi a pénzemből...
 
Nolanból lehet kapni XS-est is (én is azt néztem ki, de még nem mentem el felpróbálni). Majd írd meg, milyen volt, ha tudsz próbálni. :) a morcibácsi meg így járt, ha nem mutatott XS-est. Vagy legalább mondta volna, hogy van, de most nekik épp nincs, gyere vissza máskor.
V2R-ből van egy XS-esem, ha érdekel, felpróbálhatod. ha tetszik és jó, biznicelhetünk is. ;)
A V2 407-es XS nekem nagy volt.
 
Alátámasztom :flover: állítását, nekem is XS-es a Nolan sisakom.:) A ,,Juromotorban" vettem, rendelni kellett, bár ez még 2009-ben volt, és nem is N85.:)
 
próbáltam xs-eset, (mindenféle bácsi morci ellenére) de az már nagyon nyomott homlokban meg tarkóban is. De majd a hétfői kör után is beszámolok. :)
 
Nézz körül XS-es miatt máshol is, tuti van valahol, azt a köcsögöt meg kerüld el, mert valszeg drágább is az átlagnál (nekem ez a tapasztalatom, hogy ahol bunkók, ott az árak is magasabbak, mert kevesebb vevőből tudnak csak megélni).
 
Nem akarlak elkeseríteni,de én úgy vettem meg a mostani nr1. sisakomat,hogy pár hónapig csak nézegettem,próbálgattam a boltban,senkinek nem kellett,nem vitték el,magamévá tettem beszerzési áron :D Szerintem szugeráld még egy kicsit azt az N85 Speciált,morcibácsi féléket meg legközelebb oltsd le hamarabb :D
 
a többi boltban fel akarom próbálni még a nolant, hátha. :) szóval még nem tettem le róla teljesen. :)
 
today;bt23680 írta:
a többi boltban fel akarom próbálni még a nolant, hátha. :) szóval még nem tettem le róla teljesen. :)
Én is tegnap néztem buksit itt a batyinál lévő motorosboltban, nekik volt Nolan XS.
 
Én röpke két hónap alatt kinéztem neten a tökéletes bukót. (Sharp teszt, egyéb tesztek, vélemények, mindez Excel táblázatba foglalva.) Mire döntöttem elfogyott minden pénzem. Köszönöm súlyadó! Aztán felpróbáltam a táblázatomban győztes Caberget. XS-es volt, mégis lötyögött. Ha kilábalok a válságból újra írom a bukósisak táblázatot, immár a Caberget kihagyva. Előző bukón nem tököltem, megvettem az első olcsó és jó méretűt.
 
macs;bt23684 írta:
Én röpke két hónap alatt kinéztem neten a tökéletes bukót. (Sharp teszt, egyéb tesztek, vélemények, mindez Excel táblázatba foglalva.) Mire döntöttem elfogyott minden pénzem. Köszönöm súlyadó! Aztán felpróbáltam a táblázatomban győztes Caberget. XS-es volt, mégis lötyögött. Ha kilábalok a válságból újra írom a bukósisak táblázatot, immár a Caberget kihagyva. Előző bukón nem tököltem, megvettem az első olcsó és jó méretűt.

Az előzőn én sem tököltem. Tökmindegy milyen csak olcsó legyen. De azt még robogón meg simsonon használtam aztán mostmár lehet belehalnék ha 100 fölött esnék ezzel... meg arcom sem sok maradna...
 
Ugyan most anyukám bukóját használom, de ismét szemeztem a LIDL-s bukóval... Hiába minden évben jobb lesz :) Majd jövőre megint kihozzák az újat akkor azt megveszem... Hogy van -e kis méretben nem figyeltem, de biztos... szuperek a bukó tesztek egyébként... Én élesbe teszteltem a LiDL-st és megvédett.(Elötte is hülye voltam, vagyis nem fedezhető fel változás :D ) Tudom nem egy márka, viszont azt sikerült kinyomozni, hogy régi uvex modelleket gyártatnak olcsón, tehát annyira rossz nem lehet :) mindenesetre a pénztárcámnak és a 80km/h és később a 140km/h -ás esésnek megfelelt... igaz utána kuka, de melyik sisak nem?
 
T
A barátnőmnek van egy ilyen Lidlis sisakja, egyszer felpróbáltam, és meglepően jónak találtam! Mintha a fejemre öntötték volna! Még egy sisak sem volt a fejemen (a sajátjaimat is beleértve) ami ennyire passzolt volna.
Az meg bizony nagyon igaz, hogy minden tyityak csak egy buktát bír, bármi legyen is a neve:
displayimage.php
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Today
Olvasás
1,129
Hozzászólások
26
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Today további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére