Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Aki lemarad kimarad? Ugye nem?

Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani az érzést, amikor a huszas éveim elején valami családi program miatt nem tudtam elmenni egy buliba. Napokig rágódtam azon, hogy a többiek milyen jól érezhetik magukat, és hogy biztos pont most ott lesz az a helyes pasi is, de mivel én nem vagyok ott, majd valami másik luvnya jól lenyúlja. Pont most nem tudok ott lenni, és majd emiatt fogok magányosan megöregedni, soha nem találok majd egy másikat, aki feleségül venne... Persze aztán hosszú évek kemény munkájával mégis találtam egy másikat... de ezt akkor nem tudhattam, mások meg hiába mondtak mást, nem hittem nekik.

A mostani szériám kb. október vége óta tart. Csak remélni tudom, hogy ez nem valami büntetés a tavalyi remek nyár miatt, amikor nemcsak új motorom lett, hanem rengeteget tudtam motorozni is, és még szeptemberben is, meg Spanyolországban...

Aztán hazajöttem és minden elromlott. Azóta valahogy mindenről lemaradok. Na jó, októberben még nem maradtam le a naptárfotózásról és a bortúráról, de a borkóstolásról már igen. És azután csak jöttek sorban az elszalasztott jó programok. Kezdve egy általános iskolás osztálytársam szülinapjával, majd a saját szülinapommal, amiről csak azért nem maradtam le, mert meg sem tartottam. Aztán a Devils börze, egy másik haver bulija, és Ildó kocertje és szülinapja volt az, amiről szintén lemaradtam.

A karácsonyról csak azért nem maradtam le, mert "a Karácsony Körülvesz" (idézet az Igazából Szerelem c. filmből), és a szilveszter is minden évben meg van tartva, ha ott vagyok, ha nem.

Januárra már nagyon meguntam ezt az egészet, és úgy döntöttem, elég volt, mostantól nem lesz több ilyen. Valamit mostantól másképp csinálok, mert nem lehet, hogy a körülmények eluralkodjanak rajtam. Ahogy vége lett az ünnepeknek, beiratkoztam balettra. (Igen, pont arra, pedig éjjel olvastam Viki Tékasztorik blogjában, hogy az milyen ciki... hát ő latinra jár harmincötévesen, én meg pont a balett előkészítőre gondoltam. Negyven évesen és nemmondommeg hány kilósan balettozni - azt remélem - még mindig "kisebb lúzerség, mint tengermentes országban tengeralattjáróra jogsit szerezni" hatvan évesen. Amúgy meg a lényeg az, hogy merjünknéha olyasmit csinálni, ami kívülvan a komfortzónánkon.)

Aztán elmentem kozmetikushoz, meg csontkovácshoz, hogy kicsit összekaparjam magam, és akkor jött a telefon, hogy kétnapos motoros vezetéstechnikai képzés holnap, holnapután. Na ettől már mindjárt jobb kedvre derül az ember lánya két ködös, sötét hónap után. Király! Megvan, elkaptam a fonalat. Másnap felkeltettem magam hajnalban, mire felkelt, már ki is sütött a nap és a hatalmas batyummal, a hosszasan válogatott, meleg, téli motororos holmimmal elindultam.

Meg ahogy azt én elképzeltem, hogy majd január közepén két napot motorozgatok ragyogó napsütésben, tíz fokban egy zárt pályán, kölcsön motorral, képzett oktató segítségével, hogy még jobban kikupáljam magam.

Alig néhány kilométerre távolodtam el otthoról, jött a hasmars, és hazaűzütt, és aznap már nem is mertem elindulni mégegyszer. Meg másnap sem. De addigra már a torkom is kapart, meg az orromat is fújtam, de sebaj, mert ez csak egy kis nátha, holnapra jól leszek, jövőhéten meg kezdődik a balett tanfolyam.

Mellesleg nemcsak a tréningről, hanem egyúttal a Bamakó sajtótájékoztatójáról, majd a rajtról is lemaradtam. "Jövő hétre" pedig még be is lázasodtam, úgyhogy önként és dalolva mondtam le a fogorvost, majd a saját izzadtságomban vergődve fetrengtem át az első balettórát itthon, és minden erőfeszítésem ellenére sem sikerült elajándékoznom a karácsonyra kapott színházjegyet az utolsó pillanatban. Mindegy, csak három éve vártam erre az előadásra.

Aztán mivel még mindig nem lettem jobban lemaradtam a második edzésről is, és a péntek esti koncert(ek)ről, ma pedig ha jól sejtem, számomra a Retro party is elmarad. Most már csak fulldokolva ugatok, mint egy kivert, rühes kutya, és az érzés is kb. ugyanaz.
meditation09.jpg


Már csak abban bizakodok, hogy ez nem tart majd örökké, és azon töröm a fejem, hogy hogyan tudnám átugrani ezt a szakaszt. Esetleg beköltözhetnék egy időre valami indiai ashramba, vagy elmehetnék lámának egy buddhista kolostorba... bár amilyen az én formám mostanában, tuti, hogy érdeklődés hiányában a három évig tartó néma meditálás étlen-szomjan a 16 fokos barlangban programpont is épp elmaradna...

***​

Miközben próbálom átvészelni ezt az időszakot és a lehető legtöbbet kihozni az elmaradt élményekből, igyekszem önmagamon kívül elhelyezni az okokat, pedig tudom, hogy ha épp valaki más lenne az alany, kianalizálnám a problémáját, és megmagyaráznám neki, hogy ezt mindet ő okozta saját magának. De én nem.

Hozzászólások

Analizálni meg önmagunkat a legnehezebb, az a gerendás-szálkás sztori is pont erről szól. Na, de szerintem bömbölni fog a zene, úgyhogy senki se hallja majd hogy ugatva köhögsz :) Az is lehet, csak erőt kell venni a kórokon... Nekem sokáig a nekilendülni valamit és elkezdeni volt a mumus, most meg ha valamit kitalálok, szimplán gőzmozdonynak csúfolnak...
Néha parkolópályára vagyunk téve, mert valamit ki kell heverjünk, vagy fel kell készülni valami nagyra, sose tudhatod... türelmesnek is lenni nehéz...:)
 
Tudom hogy szerencse kerdese is de 15 eve mefazva se voltam.Igaz nem meregtelenitel meg semmi hasonlo dolgot nem csinalok.Viszont mindennap kimegyek 8-10 kilometert gyalogolni orvossagot nem szedek igaz orvoshoz se jarok meg akkor se ha mondjak (lasd medence ugras).Nem mondom hogy ez a helyes de valamit rosszul csinalsz azt hiszem.
 
Te még nem jöttél helyre lélekben azt hiszem:( De ennek idő kell...
Amúgy meg majd elmész a következő balett turnusra, és kész :) A Bamakoról meg lopunk valami cikket, úgyis mindenki arról ír majd:D
 
Két dolog van:

1, Ha nagyon akarsz valamit eléred a sok pozitív kisugárzás és mindenféle csillagok és bolygók és a karma és szerencse és a pusztán egybe vágó tények miatt!

2, Ha nagyon akarsz valamit még ha meg gebedsz akkor sem éred el a sok pozitív kisugárzás és mindenféle csillagok és bolygók és a karma és szerencse és a pusztán egybe vágó tények ellenére sem mert a Bermuda 3szög a 70-es években elromlott és azóta nem tűnt el semmi azon a környéken és a világvége késik bár a mayáktól kapott még egy sanszot! :D!
 
Biztos meg van az oka, hogy lemaradtál ezekről a programokról. Nem ott volt a helyed.
Nekem is van egy program, amire szeretnék eljutni, már egy éve. Mindkét alkalommal olyan időpontra szervezték, hogy nem tudtam lógni a suliból. Nem kicsit voltam kiborulva miatta, de az öcsém, a gurum mindig csak azt mondta, azért mert még nincs ott helyed! Februárban végre eljutok. Most jött el az idő.
Ha sorozatosan parkolópályára tesz a sors, érdemes elgondolkozni, miért. Hol máshol lenne a helyed, mi mást kéne helyette csinálni?
Torok bajok - mit nem tudsz/mersz kimondani?
 
Én pl nem egyszer megpróbáltam kitörni a motorosfutárság mókuskerekéből, jártam estire érettségizni, levizsgáztam kamijonból, próbáltam a szakmámban (csőszerelő) elhelyezkedni, de annyi szívatás és becsapás volt mindenhol, hogy az élet visszasodort megint futárnak.
Az élet most sem fenékig tejföl mivel rengeteg pszichológiailag gyenge képességű emberrel hoz össze az élet az irodákban és az utakon és mivel materialista világban élünk nekem is van egy bálványom ami életben tart, bár most szegénykém karcos és sérült de már szerelőnél van és perkálni fog a biztosító csak még várja a számlát :)D) és ha kész lesz tavasszal újra egyé válunk
és valóra váltjuk a téli kényszerpihenő alatt született álmainkat még ha bele gebed is a világ! :cool:
 
Ilyenkor szoktam mondani, hogy a helyzet pocsék, de én nem adom fel a csüggedést.
Mi lenne, ha csupa olyat csinálnál, amiről azt gondolod, hogy most nem lehetne ? Ha náthás vagy menj szánkózni, vagy egyél fagyit, stb. Hm?
 
Vannak előremutató jelek,jelenségek,amelyek felhívják a figyelmümket,figyelmeztetnek minket,de még nem tartunk ott,hogy észrevegyük ezeket,illetve a jelentésüket idő előtt megértsük...így hát,csak előre ! :)
 
Kitartás Nana!
Mindennek meg van az oka, ennek is, csak későn jövünk rá, hogy mi miért is történt...
De neked legalább van/ lenne miből elmenni, ha a sors nem lökne egyet rajtad a másik irányba!
Az még dühítőbb, mikor csak csak az anyagiak azok, amik megakadályozzák, hogy valahol megjelenjél...
 
Jelentem, tegnap eljutottam balettre. Most meg még ülni is fáj. :D
Viszont nagyon jó volt.
 
ilyet is tanultok ? :D

[video=youtube;70LYG8jYd98]http://www.youtube.com/watch?v=70LYG8jYd98[/video]
 
Zöld Piszok;bt23047 írta:
Két dolog van:

1, Ha nagyon akarsz valamit eléred a sok pozitív kisugárzás és mindenféle csillagok és bolygók és a karma és szerencse és a pusztán egybe vágó tények miatt!

2, Ha nagyon akarsz valamit még ha meg gebedsz akkor sem éred el a sok pozitív kisugárzás és mindenféle csillagok és bolygók és a karma és szerencse és a pusztán egybe vágó tények ellenére sem mert a Bermuda 3szög a 70-es években elromlott és azóta nem tűnt el semmi azon a környéken és a világvége késik bár a mayáktól kapott még egy sanszot! :D!
Hozzátenném: ha nem érsz el valamit, bármennyire is kaparsz, annak valamiér nem szabad meglennie. Ld. Vidék balatonfenyvesi konferenciarészvétele meg 638-as Jawája. A Nagyfőnök meg a őrangyalai má csak illyenek. Vigyáznak ránk.
 
Kérlek, bocsáss meg, nem akarok piszkoskodni, de van egy kolleganőm, aki Hozzád hasonló testalkat és magasság. Huszonévesen ő is piszkosú jó nézett ki. Azóta ő is főszedett egy "keveset". Tavaly vót egy tanári szakkirándulás, külföldön. Annyit csinyáát, hogy lelépett a buszrú, mind bárki más. Eetörött a bokája. Fél év lábadozás. Ezzee nem aztat akarom mondani, hogy mindenki kerűjje a mozgást 35 fölött, de a fokozatosság nem árt. Egy kis biciglizés, ha kigyün a jó idő, meg ha meggyógyútá, aztán gyühet a tükrös terem! Jobbulást kívánok, asszem mindannyiunk nevibe!
Én eekezdem a biciglis edzéseket amarossan, mer nem fizetik ki a suliba a túllépett fűttésszámla miatt a törvénybe előírt utazási hozzájárulást, úgyhogy muszáj lessz ingyen járgány után néznem.:(
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,227
Hozzászólások
36
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére