Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Dead Zone - Egy rendhagyó motoros túra krónikája

Egy barátom ajánlotta figyelmembe ezt a weboldalt.
Először úgy gondoltam, hogy átfutom, aztán egre jobban belemélyedtem. Rendkívül érdekes olvasmány, kifejezetten érdemes végigolvasni, bár nagyon hosszú.
Én 12 éves voltam, mikor ez az esemény történt, úgyhogy viszonylag jól emlékszem az akkori híradásokra. Ezért is érdekelt annyira ez az írás, és nagyon sok megdöbbentő információval szolgált számomra.

Már csak azért is döntöttem úgy, hogy megmutatom nektek is, mert az első oldal közepefele ez olvasható:

Az utak le vannak zárva az autók számára, de nem a motorok számára. A Jó lányok a mennybe mennek. A Rossz lányok a pokolba. És azok a lányok akik motorbiciklivel rendelkeznek, bárhova ahova csak akarnak.


http://www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/page1_hun.html

Hozzászólások

Ez a cikk volt itt már fent egyszer. Akkor én is elolvastam. Azt követően megjelent több motoros oldalon, hogy az egész cikk egy kamu. Én nem tudom innen eldönteni, de minden esetre érdekes volt olvasni. Ha meg kamu, akkor nagyon ügyesen csinálta a kislány.
 
T
Jé, hát az nekem is fura volt, h ilyen simán beengedik oda, ráadásul többször is, de a képeknek hittem. Meg általában oda is írja, h ki készítette a képet, vagy honnan származik. Mindenesetre amiről ír, az megtörtént, és igaz, függetlenül attól, h ő maga járt-e ott.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
tagama
Olvasás
138
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére