Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

A motorozás veszélyes üzem

Tinilányok kedvelt balesete, amikor hatalmas lelkesedésükben, hogy egy motoros szóba állt velük, miniszoknyában pattannak fel a motor hátsó ülésére. Majd ugyanolyan lendülettel le. A "kedves" motorosok ugyanis viszonylag ritkán figyelmeztetik őket, hogy "a motor üzemi hőmérsékleten igen meleg, és főleg ott éget legjobban, ahova épp most készülsz felpattanni anyukám: az ülés alatt, a kipufogó fedetlen részén".

Persze később, miután a seb már alig-alig látszik, lehet vele dicsekedni is. Skalpvadászat helyett megteszi ez is. Mondjuk én azt gondoltam, hogy ennyi idő után velem már nem történhet ilyen, aztán mégis. Ráadásul az urammal majdnem egyszerre. Amúgy nem ugyanaz a motor okozta a balesetet, ő is sajátját használta erre a célra, meg én is az enyémet. Neki a lába égett meg, mert rövidgatyában motorozott, nekem meg a kezem, mert rövidujjúban ellenőriztem a guminyomást.

Most erre hogy mondjam, hogy "a rutin, meg az évek"?

Hozzászólások

NaNa, ez olyan romantikus! Biztosan csak együtt akartál érezni Tomival! ;) Ami neki fáj, az Neked is!
 
T
Mikor először láttam ezt a képet, akartam is kérdezni, h hogyan történt :D

Pár éve, mikor még a Suzukival jártam, egy nyári út után hazaérve, lehámoztam magamról a motoros gatyát, aztán rövidnacira vetkőzve toltam be a motort a garázsba. Véletlenül nekidőltem a dekninek: 2-3 hétig virított vörösen a jobb vádlimon, h "UKI" a hozzátartozó körívvel :D
 
Na akkor már ti sem vgytok épkézlábak :D Nekem Simsonos korszakomban,tínédzzserként akadtak ilyen szép lenyomatok,amikor a rendőrök elől menekültünk kétszemélyezés miatt...mi általában a motorral együtt elfekve az árokban lapultunk meg a húzósabb eseteknél...meg a biciklicsengő is egyszer a sarkamba éget kissé :D
 
Először én is Toncsit írtam, mert így hallottam Tőled NaNa! De azután átírtam, nehogy bizalmas megszólítást használjak!
 
Kollégista voltam még, amikor tanultam motorozni, és hát előfordult, hogy nem volt tiszta ruhám. Egy ilyen alkalommal felhúztam a kifejezetten fesztiválokra használt, igen-igen szakadt farmert, és hát mint jó kezdő, minden egyes fékezésnél, váltásnál rászorítottam lábbal egy kicsit a motorra... A kawasaki blokkja hosszú-hosszú ideig látszott a térdemen.
(Mellesleg az oktatómnak tetszett a mutatvány, meg is jegyezte, hogy ha tudta volna, milyen szépen kilóg a fenekem, inkább a hasalós Hondát adta volna alám.)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,242
Hozzászólások
26
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére