Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

A nagy halam!

Szombaton egész nap dolgoztam,:( sajnos rengeteg a melóm, az építkezésen kell mindig lennem,mert ha nem vagyok ott valamit biztosan elbasznak a melósok.
Délutánra már rendesen elfáradtam, és mire hazaértem már nem nagyon volt este kedvem elmenni a haverjaimmal bulizni, így gondoltam lemegyek horgászni este, kikapcsolom magam. Este nyolc körül értem le a kis-duna Ráckevei részére, van egy állandó helyem ahova szoktam járni, pont ekkor ment haza aki mellettem levő stégen horgászott öreg, és láttam hogy fogott két szép pontyot, még viccesen mondtam is neki( na papa ma megfogom a nagy halat) Szépen csendesen telt az estém pár apró halat fogtam, majd 11-óra körül egy marha nagy kapás, rángatta mint a barom, na ennek fele sem tréfa, de pont a kocsinál öltöztem mert jött az eső,és mire odarohantam abbahagyta, na gondoltam ez elment, próbálom feszíteni a zsinórt de nem akart sikerülni, mindig le esett a jelző a vízbe,
na egye meg a fene akkor kitekerem, és bevágtam neki, ez volt a szerencsém, mintha egy tuskóba akadtam volna. Mi lehet ez talán egy nagy hal?? Szép lassan elkezdtem kitekerni, és alig akart jönni, majd mikor már a part közelében volt akkor meg indult vissza,akkora erővel majdnem berántott a vízbe a stégről, és ezt játszottuk vagy fél órán keresztül, amikor megláttam nagyon csodálkoztam, mert már a vízben is baromi nagy volt.
Közel 30-perc fárasztás után megadta magát a kicsike és felfeküdt a vízre, alámeritek és akkor láttam igazán mekkora is, alig bírtam kiemelni, Mérlegelés eredménye, 19,5kiló, 95cm hosszú, na ez igen ez életem első nagy amúrja, örültem neki mint a majom a farkának, be a szákba amibe alig fért bele,.Reggel hat körül jött a kis öreg, és nagyot csodálkozott amikor meglátta a nagy halat,.Hazaérkezés után pár fotó és a pucolás következett, bedobtam a fagyasztóba , majd hétfőn elviszem a felét és a volt feleségem főz belőle sok finomságot, mert a lányom szereti a halat.
Röviden ez volt a kalandom szombatra!
Minden jó ha a vége jó!!:p:D
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Gratulálok! :D
A szüleimnek is a ráckevei dunaágon van telkük, Szigetszentmártonban :D Anyu is folyton kint ül a stégen és lógat :D
 
Gratulálok,
azt mondják a Tiszai horgászok a nagy halat csak egyszer nehéz megfogni, mikor megvan már sokkal könnyebb....
 
Söndör azt mondja az amúr nagy zsivány, nehéz kifogni. Amint meglátja a partot vagy az embert, sarkon fordul és tornáztatható. Ezért volt, hogy elég sokáig kihúzhattad az elején. Gratula! :)
 
Gratulálok én is! Igazán szép fogás! Bár nem vagyok egy pecás alkat, meg a halér is csak filézve vagy halászlébe vagyok oda, de ez igazán elismerésre méltó!
Na akkó má egy személyes találkozásná Neked se mondhatom ee a pecás viccemet:D:D
 
Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Volt is vele küzdelem, valóban mindig a part közelségében kergült meg, elindult mindig befelé mint egy motorcsónak! De végül én győztem!!:D:)
 
Vidék;bt21595 írta:
Gratulálok én is! Igazán szép fogás! Bár nem vagyok egy pecás alkat, meg a halér is csak filézve vagy halászlébe vagyok oda, de ez igazán elismerésre méltó!
Na akkó má egy személyes találkozásná Neked se mondhatom ee a pecás viccemet:D:D


És mikor fogunk végre találkozni?? meg hallgatnám a viccedet,pár üveg söröcskével fűszerezve!!!:D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Spider Man
Olvasás
742
Hozzászólások
20
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Spider Man további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére