Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Szombati paranap

Szombaton Ildóval motoroztunk. Meglátogattuk Mortit, aki egy hónap múlva újabb babával lep meg minket.
A furcsa csak az volt, hogy valahogy nem akart menni a motorozás. Persze a frontra fogtam, hogy olyan zörgős hangja van a motornak, meg a fék sem úgy fog, ahogy megszoktam.
Mikor összetalálkoztunk Ildóval Bicskénél, elpanaszoltam neki, hogy most valahogy nem érzem a motort, erre ő is azt mondta, hogy ilyesmi érzései vannak. Mesélte, hogy még meg is állt út közben, hogy megnézze, honnan jönnek azok a szokatlan hangok.
Visszafelé már sokkal jobb volt a helyzet. Ismét simán gurult a vas... lehet, hogy jó volt a hátszél és elnyomta a csörgést, de határozottan jobban vettem a kanyarokat és mintha a fék is megjavult volna.
Aztán este a híradóban hallottam, hogy rengeteg baleset történt aznap. Volt köztük motoros is, sőt halálos motoros baleset is. Egyből arra gondoltam, hogy mégiscsak volt valami a levegőben, és még szerencse, hogy a rossz érzések miatt sokkal óvatosabban vezettünk Ildóval.

A tanácsom az, hogy ha úgy érzitek, hogy nem megy, akármennyire is jó idő meg hétvége van, ne erőltessétek a vezetést, mert olyankor történik a legtöbb baj!

Hozzászólások

Már épp kérdezni akartam, hogy Morti miért nincs a szülinapos listán, de megkaptam a választ.:) Teljesen egyetértek, nekem volt olyan, hogy a 2. saroktól visszafordultam, mert teljesen máshol járt az eszem. A másik pedig az, amikor elképzeled, hogy el fogod dobni a vasat, na olyankor meg is történik.
 
Nálam ez úgy jelentkezik, hogy már eleve felkéredzkedek a párom mögé benzintyúknak, pont olyan érzés, mintha mennél is meg nem is. :(
 
Osztom a véleményt, vannak napok amik mintha nem akarnának menni, és mintha mindenki megvadult volna az utakon...
 
Nekem múlthéten volt ugyanez....szerdán azthiszem:cool:. Amikor hazaértünk meg is jegyeztem a páromnak, hogy totál úgy éreztem magam, mint egy kis kezdő, annyit bénáztam:cool:. Csúnya frontok:D
 
Nincs mindig jo napja az ember lanyanak fianak.No olyenkor kell figyelni es ivatosabbnak lenni egy kicsit.Aztan masnap mar minden rendben:)
 
Osztom a véleményed!
Vasárnap melózni kellett, de valahogy nem volt hozzá hangulatom, na estem is pofára nagyot, mint a nagykönyvbe meg lett volna írva, onnattól nagyon figyeltem, hová lépek mit teszek, intő jelek mindig vannak, jobb odafigyelni rájuk
;)
Hajos;bt21344 írta:
Nincs mindig jo napja az ember lanyanak fianak.No olyenkor kell figyelni es ivatosabbnak lenni egy kicsit.Aztan masnap mar minden rendben:)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
879
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére