Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

A szőke és a láncspray esete

-Tudod mi a különbség a zsiráf és a krumpli között?
-Nem.
-Akkor ne menj a piacra, mert k**vára át fognak b@szni.

Na, valami hasonló van a motorral. Eljött az ideje a láncspray használatának, és mivel itthon nem tartunk olyat, hát elcaplattam a munkahelyközelemi motorosboltba, beszerezni a szükséges hozzávalókat. Nem mentem _teljesen_ szőkén, SZMSt meginterjúvoltam, hogy van-e valami szempont, amit nézni kell, de ő azt mondta, tökmindegy. Biztos ami biztos, a korábban tök kedves* eladósrácokat is megkérdeztem. Azt mondták egy kaptafa, különbség csak az árban van.

Kezdetnek levettem egy pici flaskát, mert azt hallottam, az sosem árt, ha van a túrapakkban, a nyereg alatt puhított szerszámtáskában. Szóval a túrapalack már megvolt, de kellett egy állandóra is, mert a nagy kiszerelés közismerten olcsóbb. Nézelődtem-nézelődtem, majd lekaptam a legnagyobbat, az ára is jó volt, csak az volt a gyanús, hogy egy polcon többféle kupakos példány volt. A fiúk előzékenyen közölték, hogy színezett a cucc, tök hasznos, látom, hogy mikor kell újrafújni.** Na, gondoltam, ez kell a hozzám hasonló szőke jánynak: nem kell hosszasan meditálni felette, csak rápillantok, és már tudom is, itt van-e az ideje a fújásnak. Gondoltam, normál láncspray színű, enyhe beütéssel. Levettem találomra egy zöldet.

Itthon nekiveselkedtem a dolognak. Vittem újságpapírt, mert tudom, hogy a gumiknak nem tesz jót, ha összekenem. Felkészültem a nagy műveletre, fújtam, és kis híján elájultam.

Basszus, ez neonzöld! El tudjátok képzelni a fekete motoron a neonzöld láncot? Szegény Wolfien körös-körül az összes motor kórusban fog röhögni! Úgy néz ki, mint egy kezdő graffitis első alkotása (de legalább a gumira nem ment). Ráadásul a kiszerelésnek hála, el fog tartani még egy jó darabig. Kawasakiláncok átfestését vállalom. Neonzöld láncspray-met szőke hajfestékre cserélném,érdeklődni privátban...

*Kedves=eddig mindig halál rendesek voltak, kérdéseimre türelmesen válaszoltak, és még hozzáértőknek is tűntek.

**Én hülye, nem gyanakodtam. Szerintem azóta is kórusban röhögnek.

Köszönöm szépen, elég hülyén érzem magam így is. Beszólós kommenteket nem kérek, lelkitámogatós jöhet.

Hozzászólások

Majd belejössz :)
Én mondjuk bemennék, és diadalittasan közölném, hogy mekkora fasza spraym van, és nagyon tetszik a lánc új designja :D
Amúgy meg majd legközelebb már ennyivel is okosabb leszel, amíg meg keni a láncot rendesen a trutyi, addig lefoscsi, hogy milyen a színe.
 
Azt kell mondani mindenkinek, hogy pont ilyet akartál. Ha nem tetszik neki, vehet még csampinket helyette, van választási lehetőség... :flover:;)
 
Birge, te nem is vagy szőke. Vagy de?
Legközelebb fotóillusztrációt is kérünk, mert így nem hisszük el. :)
 
Én anno gondútam egy neonzöld-fekete kombinációjú CZ-re, de aztán nem gyütt össze. Szerintem ez sokkaa jobb, mint a fehérre száradó láncspray, amitű úgy néz ki, mintha egy csurom rozsda láncot lekentek vóna RO55-ttee... Szerintem ez teljessen rendbe van! Amúgy meg ne gondúd, hogy kórusba röhögnek, ha én illyet meglátnék, nem a nevetség jutna rula eesőre a eszembe. Mér, amikó én fogadtam a eggyik komáromi deákommaa, hogy márpedig eperillatú kétütemű motorolaj nincs? Bebuktam, én, a nagy motoros! Olyat égtem, mind a Rheitstag! Na az égő vót. Ez szerintem nem az. Nyugodtan hasznáád. Tudod, hogy a dizájn kedvéér vannak színesre eloxáát láncok is? :love:
 
Szabad tudni milyen spray ez? És hol vetted? Egy pirosra beszavazok, design mindenek felett :D
 
Hidd el birge, most divatot teremtesz... :)
(egyébként az ötlet nekem is tetszik..., hogy a fiúk mit szólnának, azt inkább nem próbálom elképzelni)
 
Legalább nem vettél szart, nyugtasson ez a tudat :D Mióta az új motor van nekünk Ipone van, meg a legtöbb ismerős is azt használja :)
 
Na én meg kezdem megunni a láncspray-ket,szerintem zsírozni fogom ezután a láncot ;)
 
Z
tt100;bt21131 írta:
Na én meg kezdem megunni a láncspray-ket,szerintem zsírozni fogom ezután a láncot ;)
Én zsírzom,meg olajzom tök jó és az 500huf-os zsír elég 2 évig.:)
 
V
TT, vegyél Scottoilert, az folyamatosan keni jófajta olajjal:)
birge, szerintem nem röhögnek, már csak azért is, mert ha nem Wolfie-val mentél, akkor honnan tudnák, hogy feketéhez passzoló szín kellett volna?;) Amúgy most nekem is két flakon fehér, teflonos van otthon, annyiból tényleg hasznos, hogy lehet tudni, mikor kell újrafújni. Mondjuk én mindentől függetlenül kb. 500km-enként szoktam...
 
zéé77;bt21138 írta:
Én zsírzom,meg olajzom tök jó és az 500huf-os zsír elég 2 évig.:)

Nem nagyon macerás a zsírozás? főleg egy, a körmeire kényes nőnek:)? (a hétvégi mosás óta még nem jött le teljesen a fekete dzsuva a körmöm mellől, hiába sikálom, kefélem, küzdök vele:( )
 
Ultraderm Kedvesem és karomkeffencs :D mellesleg a zsíros foltokat is kiszedi a ruhákból, ha mosás előtt bekened vele a foltot!
Örülj neki, hogy nem neonzöld a kezed :D :D
 
Sunny;bt21158 írta:
Ultraderm Kedvesem és karomkeffencs . mellesleg a zsíros foltokat is kiszedi a ruhákból, ha mosás előtt bekened vele a foltot!
Örülj neki, hogy nem neonzöld a kezed :D

Hálistennek a neonzöld azonnal lejött:) Viszont a motoron látszik, hol taperoltam össze:)

A hétfőit meg az ultraderm sem bírta. De most már alig látszik, egy-két nap és teljesen lekopik:)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
birge
Olvasás
686
Hozzászólások
54
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

birge további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére