Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Körbehugyozlak

Ez a Yama már megint kihúzta nálam a gyufát! Mostanában megtalál mindenféle kis taknyos vasakat, és azokon furikázik. Persze nem sokáig, de azért csak piszkálja a kipufogómat, és ráadásul azokról még írogat is, én meg leshetek a garázsban miközben hétágra süt a nap. Idén én csak a mindennapokban vagyok jó meg a reprezentációra, de hogy szórakozni is magával vigyen... hát rettentő egy gazdám van.
Ráadásul azokat az újakat még le is mosogatja, finom puha pólóval kipolírozgatva adja vissza, miközben rólam csak az eső veri le a sarat. Aztán pedig odavisz mindenféle csillogó új vasak közé jó retkesen és sárosan, mint valami rettenetes vén öreg szörnyet, jah, és ráadásul még mutassam is meg nekik, hogy a muraközi tud ám vágtázni is, meg hogy lehagyja a taknyosokat... Na jó, ez nem esett nehezemre.
Na, szóval, ma megmondtam neki, hogy ez itt az én territóriumom, és ne hozzon ide mindenféle kis csilivili taknyokat. Először is körbehugyoztam a garázst (köszönjék meg, hogy megtűröm benne az Uborkát), aztán a bejárat előtt is megjelöltem a placcot egy kicsit, majd a műterem előtt rafinált voltam ám, mert ott csak indulás előtt tócsáztam egy félméterest, hagytam a labornál is nyomot. Azt hiszi nem tudom én az elzárt benzincsapot megnyitni? Hát leeresztem én a nyenyőt magamból önállóan, nem kell engem tekergetni... És különbenis, hol van a negyedik kmspirál, azt mikor fogom végre megkapni? Végül Yama megunta a benzinjelölgetésemet, és beadta a derekát, hogy elvisz a mosóba végre, hogy jól látszon, hol eresztem a nyenyőt. A kútnál ahol lemosott, megéreztem ám a kis taknyosok szagát, biztos ami biztos tettem jelet a kút bejáratához, a pisztoly mellé, és a mosóba is egy alaposat, merthogy arra a kútra én járok kajálni, és tudja meg mindenki, hogy az az én helyem, az én gazdám, és csak engem szeret. A fürdetés után hagyott kicsit száradni, és akkor elkezdte magyarázni, hogy de én akkor is az ő Lova maradok, meg hiába a hiszti. De én akkor se akartam elindulni, vegye tudomásul, hogy velem kell foglalkozni. Végül megfenyegetett, ha nem viszem haza, az első szőrőstalpú gyalogosnak a nevére irat, és jelölgethetem annak a kapuját, vagy elrohadhatok akár az országút szélén is, míg el nem visznek a közterületesek a zúzdába. Erre beindultam neki szipogva, majd hazáig durrogtam neki, és most megálltam a kapu mellett jól nevelten, és még nem hugyoztam neki oda. De legalább megint Söndörrel majd rámugranak és végre majd velem is fognak foglalkozni....;)

Hozzászólások

amikor elolvastam a blog címét nem gondoltam, hogy Lóóóról lesz szó, de nagyon tetszik! :)
 
na... tudod, hogy lelke van, mégis más vasakkal flörtölsz... hát itt az eredmény:)
 
V
csemeg Mina megint hangosan röhögtem és majdnem én is bejelöltem az ágyat :)
 
Ő a vén kujon :D Hát valahogy mégiscsak a tudtodra kell adni, hogy öreg ló nem vén Lóóó :) Amúgy meg membrán gond, vagy csak ilyen kedve volt?
 
Membrán nem zár időnként, és a tűszelep is fennakad. Olyankor tud a túlfolyón eregetni...
 
Yama750;bt20673 írta:
Membrán nem zár időnként, és a tűszelep is fennakad. Olyankor tud a túlfolyón eregetni...

Idönkent finoman megkocogtatni mint amikor a lovat paskolod.Persze elöbb utobb csak javitasra szorul:)
 
Szegény Ló:(( A lelkét tessék kényeztetni;) mert aztán mehetünk beteglátogatóba.És abból már elég volt:)
 
Az a tűszelepes dolog nem jó, Pacinak is ez volt a gond és karbicsere lett. Már ha végleg fennakad.
A membrán a jobbik eset :)
 
Kedves Lóóó! Tessék tudomású venni, hogy igenis jó gazdád van! Ha nem törűget, azzaa nem szeretethiányt jelül, hanem stílusossan akar hagyni. Más má télleg a roncstelepre kűddött vóna, úgyhogy tessék megböcsűni eztet a Yamát! Na. Ha személyessen talákszunk, majd megbeszééhetitek a dógokat Életem Pici Párgyávaa. Addigis jobbulást, és tessék röndössen viseekedni! :love:
 
Nagyon is jóltetted kedves Lóóó,hogy így hívod fel a figyelmét annak a Yamának,hogy foglalkozni kéne veled ! És ne dőlj be neki az ilyen fenyegetéseknek,hogy roncstelep meg gyalogos,mert ha ezt megteszi,akkor a CsaM közössége gondnokság alá helyez téged,illetve Yamának blogírás engedélyezésének megvonásával szankcionálja a lelki zaklatásodat ! ;) :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Yamina
Olvasás
681
Hozzászólások
58
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Yamina további bejegyzései

  • Kukimágnes
    Tegnap elmentem a robesszal 160 km-re a kaptárgyárba lépkeret lécekért...
  • Változó korszakok
    Nehéz döntésre jutottam. Megvettem a Lóóóra a gumikat, aztán mondták...
  • Tagama
    Elment tavasszal. Nem tudtam elmenni a temetésére. Most sikerült...
  • A legnagyobb harcos elment...
    Azt hittem acélból van és sosem hal meg. A profilképén jó ideig egy kis...
  • Kegyelmi állapot
    Mostanában nem írtam blogot. Mert minek... Elfoglalat a kert, az...

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére