Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Hogyan sétáltassunk kutyát

Ismét alkottam Csak úgy szőkén, finoman, nőiesen.
A minap igencsak későn keveredtem haza, olyan éjfél magasságában. Aztán a szokásos rutin: Megállok a kapu előtt, a kutyát bezárom, beállok a Sárkánnyal, lezárom, bemegyek a lakásba, levetkőzöm, elkészítem a kutyu kajáját, kirakom neki a lépcső aljára, nehogy éhen haljon szegény. Mert hát olyan szemeket tud mereszteni, mint aki már egy hete nem evett, és ha ezt a nézést az állatvédő liga meglátná, azonnal elvinné. Szóval had egyen!!!!! Aztán zuhany, pizsi fel, és bepunnyadok a tévé elé. Viszont egy idő után igencsak gyanússá vált, hogy ez a kis piszok csak nem akar bekéredzkedni. Az a szokása, hogyha megunta a kintlétet, akkor megkapirgálja az ajtót, én meg beengedem. De nem jött. Már igencsak sok ideje. Nosza, gondoltam megnézem, hogy mit is csinál odakint ennyi ideig. Talán talált egy békát, amit habzó szájjal zaklat? Vagy egy sünit? De az meg nem lehet, mert már felugatta volna a környéket. Na, kinéztem, erre, mit látok, én tehetséges tárva nyitva hagytam a nagykaput. A kutyu meg már heted hét országon is túl van!
Nosza, papucsban, pizsiben utána eredtem. Azt utca egyik végéig, semmi. A másik végén szintén semmi. Na, ez lelépett. Akkor bevetem a szokásos taktikámat. Előkapom a biciklit, és utána eredek azzal. De sajna annak olyan lapos volt az első kereke, mint a gutaütés.
Akkor marad a Sárkány. Kiálltam újra vele, és úgy, ahogy voltam, pizsamában, papucsban, sisó nélkül, pórázzal a nyakamban eredtem a kis disznó nyomába.
Meg is találtam két utcával odébb. De nem ám egyszerű őt befogni, le kell fárasztani! Így hát elkezdtem motorozni le-fel, a Duna partig oda-vissza. Ő pedig loholt utánam, nagy boldogan: Végre, csak rá tudtam venni a gazdit, hogy foglalkozzon velem is egy kicsit! Amikor kellőképpen elfáradt, végre be tudtam fogni. Pórázra kötöttem, és szépen, egyesben hazamotoroztunk.
Még jó, hogy csak egy-két kocsmából hazatérő egyén látott, mert hajnal fél egykor pizsamában, papucsban, motorral kutyát sétáltató csaj delériumos állapotban még csak-csak elfogadható. No de józanul.....:bor:

Hozzászólások

ezt a jelenetet megnéztem volna, ahogy pizsamában, papucsban sétáltatod a kutyát:)
 
Istenkirálynő vagy! :D :D :D Máskor azért némi protektort húzzál magadra (milyen lehet a pizsamán térdprotektor?) :D
 
NaNa;bt20504 írta:
... motoron. Durva. Kár hogy film nem készült róla.

Lehet, valamelyik szomszéd suttyomban készített egy felvételt, és már fent van a jútyúbon....Tényleg, meg is nézem....:D

Na és Csajok! Akkor megvan a következő teszt témája: pizsamás-protektoros motorozás.....:D
 
Mologyec;bt20510 írta:
Na és Csajok! Akkor megvan a következő teszt témája: pizsamás-protektoros motorozás.....:D
...pórázon vezetett kutyával vagy egyéb szabadon választható állattal! :D
Gyorsan be kell idomítanom Vérnyulat. :D
 
Macit felajánlom egy pórázas motorozásra... Bár azt még nem tudom, hogy fogok vele eljutni az Andrettiig... :D
 
Ez a pizsamas kutya setaltatas motorral hm hogy is mondjam,szoval több mint erdekes:)
 
Attól tartok, az egerek elrágnák a pórázt még az elindulás pillanata előtt. Anyámék kutyáját ma teszteltem, fél a motortól.
 
Ezen most szarrá röhögtem magam a két szék között az asztal alá :muhaha: De ügyesen abszolváltad a helyzetet,és szerintem vittél is egy jó adag életet a falud életébe :) Hagyományt kellene teremtened ebből ott,turistalátványosságként.Vagy kibővíteni...minden év ilyentájt meghívni a motoros-kutyás embereket,elereszteni mindegyiknek a kutyáját és versenyezni ki tudja hamarább befogni a sajátját....vagy másét .Persze szigorúan csak pizsiben és papucsban :D :D
 
Mologyec, csak most olvastalak, de potyognak a könnyeim a röhögéstől (vízuális típus vagyok). Fantasztikus lehetett és ilyenkor mindig megnyugszom, mert amikor valami hasonló történik velem, hajlamos vagyok azt hinni, csak én vagyok "ilyen"... :)
Télen a Zuram kergette a mi kutyunkat, aki sehogy nem akart hazajönni (pedig általában szófogadó). Elszaladt utána egy forgalmas útig (Megyeri út), de ott a kutya sehogy nem akart rá figyelni. Ezért ő is a "játszom veled" taktikához folyamodott: hanyatt feküdt a latyakos hóban és hóangyalt kezdett gyártani a keze-lába mozgatásával. Na, ez már tetszett a mi boxerünknek és odament hozzá játszani... azért szerencse, hogy nem sűrűn csinál ilyet... :)
 
Ha nem tudnám, hogy bigli... :) A Drágáméké PONT ugyanezt szokta csinálni, azzal a különbséggel, hogy néha az udvarban is eltéved :)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Mologyec
Olvasás
1,169
Hozzászólások
56
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Mologyec további bejegyzései

  • Motoros misszió
    A minap egy igen kellemes érzés töltött el, ahogy a barátném levelét...

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére