Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Jogosítvány, mint olyan, a nagy "A"

Fura érzés volt, mert a sikeres forgalmi vizsgám után nem éreztem azt az örömöt, megnyugvást, elégedettséget, boldogságot, amit kellett volna. Ennek több oka is lehetett. Az egyik, hogy másfél héttel azelőtt, az első sikertelen vizsga - szerencsétlen véletlenek közjátéka, fa által eltakart egyik tábla, kanyarodó busz által a másik, egy, a motorozó csajokat alapjáraton utáló vizsgabiztos, 5 másik vizsgázó, akik már évek óta motoroznak; a viszonyítások és a statisztika - után talán szinte már elvártam, hogy sikerüljön, nem adtam magamnak más lehetőséget. A másik pedig...

Borzalmasan csalódott voltam és szomorú, de tovább csináltam, még nagyobb erőbedobással, hogy másfél héttel később végre sikerüljön letudni a papírmunkát is. Ez annyira jól sikerült, hogy mivel nem Pesten volt a vizsga és egy vidéki sulihoz mentem tanulni, ezért aznap 100 km-t mentem a motorral, amiből max. 15-20 volt a vizsga része, mert előtte el kellett vinnem a motort A-ból B-be.

Ez a vizsgabiztos egy tünemény volt, már a kisugárzása is érezhetően pozitív volt, plusz, egyedül rám kellett figyelnie, jó meleg volt, nem stresszeltem, mert nagyon fáradt voltam (hosszú volt előtte a hétvége) és még élveztem is.

Miután a vizsgabiztos azzal zárta le a dolgot, hogy nem ad jó tanácsot a későbbiekre, mert nagyon ügyes voltam, belül, a köszöneten kívül nem éreztem a szokásos (magamtól elvárt) érzéseket. Ezután 2 nap is motoroztam még, elmentem megcsináltatni a jogsit, és ma, ahogy megkaptam az sms-t az okmányirodától, hogy elkészült és mehetek érte, megkönnyebbültem.
Éreztem mindent, amit kell: örömöt, elégedettséget és boldogságot. Még meg is könnyeztem :) szerintem aki esetleg látott az utakon, az idiótának is titulálhatott volna, mert magamban nevettem és közben el is sírtam magam - de csak egy kicsit, mert az érzelmeim a felszínre kerültek. Pláne, hogy az autóm sem mindennapi, mert rossz helyen van a kormány :)

Szóval, végre azt éreztem, amit kell és elégedett vagyok! Bódogsááááág van!

Hozzászólások

Tegnap délután a Soroksári úton nagyon előzékenyen lehúzódott egy jobbkormányos Punto. Piros. Meglepett, mert az angol rendszámosok nem szoktak. Csak nem te voltál ?
 
De én jobb kormányosat vezetek, viszont az ezüst. Bár lehettem volna én is, mivel én is előzékeny vagyok, különösen motorosokkal szemben :) az enyémet megismernétek hátulról, mert a CsaM-os matrica, biztos, ami biztos, fent van! :D
 
Így ismeretlenül grat a jogsidhoz. Még előtte állok, de megértem az érzéseidet. Remélem hamarosan hasonló sírós-nevetős kedvem lesz nekem is :)
 
Gratulálok én is a jogsidhó! Hozzátennék azér egy jótanácsot, mind inaktív vezetés-oktató: a jogsi nem aztat jelenti, hogy tudsz motorozni. Az csak aztat jelenti, hogy egyedű gyakorúhatsz a forgalomba. Senki nem tud motorozni, aszonta eccer nekem egy deákom, csak az mondhatná ee magárú, hogy tudott, aki nem motoron halt meg. Jó ez erős meg morbid, de van benne valami. Most egy ideig igen jó fog menni a dolog, aztán gyün egy időszak, amikó, ha figyeesz, majd észreveszed, hopp, ittennék hüle vótam, de jó, hogy nem gyütt semmi. Na akkor kő majd nagyon odafigyeeni. Egyébként akit a vizsgabiztos megdicsér, az húzza ki magát, mer aztat kevesek kaptyák meg! Még egyszer gratulálok sok szeretettee, üdv a klubba, és nagyon-nagyon sok balesetmentes, élményteli kilométert kívánok!:love::csam:
 
Mely's;bt20556 írta:
Így ismeretlenül grat a jogsidhoz. Még előtte állok, de megértem az érzéseidet. Remélem hamarosan hasonló sírós-nevetős kedvem lesz nekem is :)

Így túl azon, hogy sikerült a vizsgám és megkaptam, a legnagyobb élmény az, amikor először uraltam a saját gépemet. És az első naaagy túra, az önálló motorozások, amikor jönnek az első tapasztalatok ésatöbbi...legyél óvatos, körültekintő, előrelátó és csak ügyesen! Ne hallgass senkire, csak a saját képességeid alapján menj bele helyzetekbe! De tanulj, hallgass meg mindenkit, tárold az infókat, olvasd el a motorozás mesterfokon c. könyvet és gyakorolj sokat. Na asszem befejezem, nem okoskodok többet :)

Sok sikert neked is! Cupp
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
asbaba
Olvasás
49
Hozzászólások
20
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

asbaba további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére