Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Para(péntek)

Mai bejegyzésünkben birge totál indokolatlanul nyafogni fog, kérjük, hogy gyengébb idegzetűek ne olvassák. Mindenkinek lehetnek rossz napjai.

Nem tudom, mi van velem, de hétvége óta félek:( Félek, mert bármi szokatlant csinál a motor , fogalmam sincs, baja van-e, vagy csak félreváltottam, vagy csak valami tök normális dolog történik alattam. Minden furasággal még sem rohangálhatok Csacska Zurához! Emiatt viszont állandóan attól félek, hogy lefullad, leáll, otthagy, kiesik a kereke (!), vagy valami katasztrófa történik. Persze külső szemlélők szerint a motornak az égegyadta világon semmi baja, de velem ezt nem lehet elhitetni. Azt hiszem, motorhipochonder lettem. Van erre orvos?

Nem is beszélve a forgalomról, mióta az Audi megpróbált ledudálni, meg tegnap valaki csikorgatta a fékeit mögöttem (bár minél többet gondolkodom rajta, annál kevésbé valószínű, hogy miattam fékezett hirtelen).

Eddig sem voltam túl bátor, de az utóbbi pár napban kifejezetten remeg a gyomrom, valahányszor motorra ülök. Szeretnék menni, de ugyanakkor be is vagyok .... (vannak szavak, amiket úrihölgy nem ír le.)

Nooormális?

Azt hiszem, holnap este* terápiás jelleggel tekerek egyet tökegyedül.

*azért nem ma, mert ma kocsmába vagyok hivatalos.

Hozzászólások

A motorterápia sok-sok mindenre gyógyír. Pölö arra is, hogy egyre jobban megismerd a farkaskádat, és tudjad mikor köhint bánatában (téllegbajavan), és mikor üvölt rosszallásdiból (félreváltás, bénázások). Szerintem az önbizalmadnak is jót fog tenni, talán valahonnan onnan eredhet a motohondriád... :) Szombaton gyüvöl? Falkamotorozás is gyógyerejű, és ha falkában köpködjük körbe a farkast, tuti visszább vesz magából... :D
 
Helyes a diagnózis, amit Yama alkotott: totális önbizalomhiány. Csak azt nem tudom, hogy egy jó csaj egy jó motoron miért parázik?! Rossz napjai mindenkinek vannak, a forgalom minden résztvevőjének sem lehet megfelelni, a motor sem valószínű, hogy ki fog esni alólad.:D Nagyon jó ötlet egyedül motorozni kevésbé forgalmas úton, annyit menni, amennyit kényelmesnek érzel, közben nézni a tájat, az árnyékodat, és élvezni az egészet. :csam: Jelenleg ketten ültök a motoron: Te és a majré:D Mondd meg a majrénak, hogy szálljon le!;)
 
Átérzem, mert voltam hasonló szituban, birge.
Akkor nekem az segített, hogy egy tapasztaltabbal motorossal elmentem egy kicsit forgalomban motorozni.
Neki volt türelme a höleségeimhez.

Motorhipochonderségről meg csak az a véleményem, hogy valszín Te is szerelmetes lettél beléje...
Aggódsz érte, na!

Amikor tavaly megkoptattam az idomokat :( , akkor az első gondolatom nem az volt amikor magamhoz tértem, hogy melyik testrészem törhetett, hanem, hogy mit tettem a Csacsival.

Szóval én átérzem és megértem.
És szerintem még el is fogadható, hogy ilyen szinten tudjunk aggódni...
 
Hát ez érdekes!
Szerintem ezzel az érzéssel nem vagy egyedül!
Régen nekem is volt ilyen, mentem és azon gondolkoztam, hogy mi van ha beáll az első kerék stb...
Rájöttem az okára!
Nem akarok senkit megbántani, ne értsétek félre ez csak az én saját személyes tapasztalatom, érzésem volt!:
Egyszerűen szerelőt kellett, hogy váltsak, akiben megbíztok!
Odavittem átnézettem, megcsinálta, amit kell és azóta nem gondolok ilyen butaságokra csak megyek és élvezem!!! + hatalmas segítség és önbizalom növelő egy jó kis vezetéstechnikai tréning.
Én szinte minden hétvégén megyek a srácokkal motorozni, saját motorral, türelmesek kedvesek, de a tréning jót fog tenni!
A rendőr motoros srácokat nagyon ajánlom, akik az ingyenes napot is tartották!
Kedvesek, nem lenézőek, türelmesek, és nem utolsó sorban tudják mit csinálnak, tudnak oktatni és el tudják nyerni a bizalmad! http://www.riliclub.hu/
Én, most fogok menni erre a tanfolyamra 06. hó 18-19. Gondolod jelentkezz fel és menjünk együtt!

Amikor motorozol, ne foglalkozz mással, van rajta fék, kormány, ki tud kerülni, te csak menj, ahogy neked kényelmes...
 
Hát Birge azt hiszem átérzem a helyzeted. Én már elhagytam a majrét, de az esés óta újra felköltözött mögém. Most megint el kell hagyjam :) És amióta estem mindenféle zörgéseket hallok. Én bízom Szacsában, ha ő azt mondja, hogy csak tankoljam és menjek vele, de akkor sem hagy nyugodni, hogy minden 2-3 indításnál máshonnan és más zörög. Kivehetné már valaki a kígyómat :D Ez máshogy nem fog elmúlni, csak gyakorlással. Ha gondolod mehetünk együtt is gyakorolni, szigorúan nem a város felé, inkább kifelé ;)
 
Csak csodalkozom mikkel tudtok abszulut feleslegesen foglalkozni.Megnyugtataskent csak annyit ha megnezitel a statisztikakat müszaki hiba miatt nagyon keves baleset van.
Ha zörög egy kicsit meg mas hangokat ad akkor megy.Amikor nem ad semilyen hangot az a sz@r:)
 
Először is le kell szögeznem, hogy Te, mint a vezető, igazán nagy kárt nem tudsz csinálni a motorban! Mert úgy van kitalálva, hogy egy kis bénázástól nem lesz baja. (ha összetöröd, az más kérdés, de az nem ide tartozik.) Tehát először is ne legyen lelkiismeret furdalásod, hogy esetleg kárt teszel benne, mert nem fogsz kárt tenni! :) Ha valami baja lesz egyszer, az minden bizonnyal az idővel elkopó, forgó-kopó alkatrészeknek köszönhető, amiket viszont ki lehet cserélni. Természetesen előfordulhat, hogy ilyen üzemzavar pont menet közben ér, de ennek ugyebár csak annyi következménye van, hogy a motor megáll, vagy elfolyik a benzin, vagy ilyesmi. Ennél nagyobb tragédia nem szokott történni, még sose robbant fel egy motor sem menet közben...
Ha gyakorolsz, és eljársz motorozgatni, akkor egy idő után Te fogod a legjobban tudni, hogy mi mitől van, és éppen van-e a motornak kehe, vagy sem. Ez lehet egy-két év is, attól függ, hogy mennyit jársz motorozni. Szóval felejtsd el a paranoiákat, de legyen feltöltve a mobilod, ha motorozni mész! :)
 
Csutka lenyeges dolgot mondott!!!Legyen feltöltve a mobilod!!!Igy is meg ugy is!
 
Z
Hajos;bt20400 írta:
Csak csodalkozom mikkel tudtok abszulut feleslegesen foglalkozni.Megnyugtataskent csak annyit ha megnezitel a statisztikakat müszaki hiba miatt nagyon keves baleset van.
Ha zörög egy kicsit meg mas hangokat ad akkor megy.Amikor nem ad semilyen hangot az a sz@r:)
:D jóóó!
 
akris;bt20484 írta:
Nem tegnap voltál kocsmázni?
Utána én is mindig optimistább vagyok :D
Á, nem volt nagy kocsmázás, csak megittunk egy-két sört egy haverral. Én ráadásul citromosat, szóval az optimizmust nehéz lenne az alkohol számájára írni:)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
birge
Olvasás
548
Hozzászólások
34
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

birge további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére