Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Nulláról indítok

Sziasztok!

Kezdésnek be szeretnék mutatkozni: Németh Alexandra vagyok, a 20 életévemet taposom és lassan hatodik éve gyűjtöm az út porát.
Mutatok képet is, hogy lássátok, nem vagyok Sith:
IMG_8014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(Megjegyzés magamnak: több képet nem teszünk közzé, mert így másfél óra volt, mire megtaláltam. :D )
Mielőtt belekezdtem a blogírásba átnéztem a többi motoros csaj blogját, és mindenki a motoros karrierjével kezdi. Nem szeretném megtörni a hagyomány, szóval lássuk:
Mint már mondtam, hatodik éve motorozok, azóta van jogosítványom. Motorozni egy Keeway Focus fantázianevű motoron tanultam, amit kb. az 5. óra forgalmi vezetés során megismertettem az előttem haladó Vespa hátuljával. Mivel rájöttem, hogy a Keeway motorok gyakorlatilag elpusztíthatatlanok, saját részre kaptam egy 50-es Keeway Matrixot. (Jó kis motor, ajánlom mindenkinek.) A Matrix után egy 125-ös MZ következett, szintén izgalmas forgalmi órák után. (Megnéztem a jogosítványom hátlapját, nincs beleírva, hogy ön- és közveszélyes. Találtam viszont egy DONTDRIVE feliratot, de az biztosan nem ezt jelenti. :D ) Mivel fő a fokozatosság, két év után ismét jogosítványszerzési-akció következett, megcsináltam az A korlátlant is.
Háromműszakos gyári munka, és "hihetetlen" mennyiségű tanulmány ösztöndíj után, bővült a motoros parkunk ERnővel. Őt láthatjátok a képen is. (Kawasaki Er-5)
Egyetemi tanulmányaim során sem szakadtam el a belsőégésű motorok varázslatos világától, jelenleg a Miskolci Egyetemen töltöm letöltendő 3,5 éves büntetésemet, mint gépészmérnök hallgató/kollegina/gépészgépész/úristenezmegintittvan.

Szerintem ezzel zárom is soraimat.
Sziasztok!

Jó szerencsét!
Tisztelet a Gépésznek!

Hozzászólások

:D Hát ezt valahogy meg tudom érteni ;) A zuram is ma adott le belőle még valami franckarikát :)
Egyébként pont azon gondolkodtam, hogy egy nap hányszor sétálhatunk mi el egymás mellett :D
 
Ha felismernél, nyugodtan rángass meg, fel vagy rá hatalmazva. :D Amúgy talán pont egy éve beszéltünk amúgy, vagy legalábbis az év ezen időszakában. :)
 
csacskamacs;bt20088 írta:
Üdv nálunk... :) (hasonló cipő: a fiam gépészmérnöknek tanul a bme-n és cross-motorozik :))

és hanyadéves?:) nincs benne esetleg a bme-s motros körben?
 
Szia Szandra, örül-örül, hogy itt vagy!
Üdv a benzingőzös diliházban! :D Az írásod alapján jól fogod itt érezni magad... ;) :D
 
Üdv szeva Szandra! Ha valami segítség köll, a SZE-re járok Győrbe, tudok kűddeni ottani gépész jegyzeteket meg ezt-azt motorozásrú és egyebekrű. Csak írgyá a Vidék bácsinak: videk.cz250@freemail.hu, vagy privibe emilcímmee eggyütt. Nem vagyok veszélyes ne féjjé, nős vagyok, nem akarok tolakodni, csak szívessen segíttek a emböröknek. Milyen szakirányon vagy?
 
Sziasztok Mindenki!

Köszönöm ezt a rengeteg hozzászólást. :)

Vidék: Üdvözletem küldöm a belsőégésű motorok fellegvárába. :D Köszi, majd élni fogok a segítségeddel. :) Én anyagtechnológus leszek, ha jól alakul a Szaturnusz-Mars-Vénusz együttállása.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Xandras
Olvasás
739
Hozzászólások
26
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Xandras további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére