Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Véradás

2011 április 17-én vasárnap 9.00 tól újra megrendezésre kerül a szokásos évi MOTOROS VÉRADÁS Nyíregyházán a Sóstói Múzeumfaluban.

Mint már jeleztem tavaly az idén is várok minden idetartó motoros barátot, ismerős - még ismeretlen CSAM tagot!
A főszervező HONDA kereskedés tulajdonosa egyébként is szeretné a naptár lányokat személyesen is megnézni a motorjaikon.

Amit ajánlani tudok: Bográcsgulyás, kemencés kalács, füves táborhely, zárt udvar, fűtött pince hálózsákozni és egy szerető család egy még szeretett éhesebb labradorral!

Várom a visszajelzéseiteket!!!

A véradáson is megvendégelnek minden résztvevőt, színes műsorok is vannak!
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Sziasztok!
A pince körülmények: fűtött, beltéri műfüves borítású, 50 m2 alapterületű. (egyébként sportszoba, a gyerekeimnek) Alvásközben lehet pingpongozni, focizni, futópadozni és dartsozni.
Fent a lakásban is van hely, a nappaliban egy kétszemélyes kihúzott ülőgarnitúra. A fiú szoba lakott, a lányszobát felajánlottam Yama.Söndör lányoknak. Polifoam 3 db, habszivacs 2 db, hálózsák 6 db és paplan 4 db amit fel tudok ajánlani.
Telefonszámom, hogy mindenkinek elérhető legyek: munkatelefonom : 06 30 278-1597 (a privát át lesz irányítva ide, mert a készülékem kölcsönadom a kicsilányomnak)
 
Csomagot be lehet tenni hozzánk a kocsiba, és akkor tudnak még hátul csövezni a benzintyúkok. A felfújós ágy is belefér a járgányba. Babulu, ha jó neked és Szacsának a délutáni arrakanyarodás, egyeztessél vele és útközben felszeded a vasadat.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Mamóca
Olvasás
1,144
Hozzászólások
84
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Mamóca további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére