Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Véradás

2011 április 17-én vasárnap 9.00 tól újra megrendezésre kerül a szokásos évi MOTOROS VÉRADÁS Nyíregyházán a Sóstói Múzeumfaluban.

Mint már jeleztem tavaly az idén is várok minden idetartó motoros barátot, ismerős - még ismeretlen CSAM tagot!
A főszervező HONDA kereskedés tulajdonosa egyébként is szeretné a naptár lányokat személyesen is megnézni a motorjaikon.

Amit ajánlani tudok: Bográcsgulyás, kemencés kalács, füves táborhely, zárt udvar, fűtött pince hálózsákozni és egy szerető család egy még szeretett éhesebb labradorral!

Várom a visszajelzéseiteket!!!

A véradáson is megvendégelnek minden résztvevőt, színes műsorok is vannak!
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Én ugyan nem adhatok vért - mert nekem magamnak is kevés van -, de nagyon szívesen meglátogatnálak :) Megbeszélem a "főnökséggel"...
 
Sajna nem tudok menni, meló van azon a hétvégén...Olyan rég taliztunk, jó lett volna menni...Hogy vagytok? Te is nagyon ritkán vagy...:( Puszi a családnak is! :love:
 
Én aznap pont nem dolgozom, de attól tartok, nem leszek én még ilyen hosszútávon bátor a másik naptárlány motorján...
 
Ne haragudjatok, nincs meg rá a anyagi fedezet, hogy lemenjek. A Czetkát se tudom addig összekalapááni. Talán jövőre (úgyse adtam még sose vért, pedig adhatnék, 0rh+)
 
Én már megint nem tudok menni. Sajnos. Bár vért nem adhatok a krónikusan alacsony vérnyomás miatt, de jó lett volna találkozni ! Jó szórakozást nektek !
 
A véradás nálam is necces...motoros felszereléssel vagyok csak 60 kiló...pedig én is a 0 rh- tábort erősítem....félek hogyha vért adok nem lesz erőm hazajutni, de ezt tisztázzuk a helyszínen....Mamóca...a kutyaszeretgetés és a bogrács nálad otthon?! Ha igen, szükségem lenne pontos címre...szívesen mennék...és éppen jó hétvégére esik...persze csak ha én is mehetek...
 
Ha az időjárás kegyes lesz, én is mennék, bár 3 x akartam vért adni az utóbbi években és egyszer sem tudtam, nem kóros, de vérszegénység.:( Azért az élmény, a motorozás, a társaság, és a labrador miatt számíthattok rám!:)
 
Vért lehet, hogy nem tudok adni, de ZéPé rábeszélt, hogy nevezzek be a túrára (ha addig inamba nem száll a bátorságom). Viszont ha van valakinek egy hátsó ülése egy pasi számára (még egy darabig úgy fest, kuncsorognom kell), akkor szívesen magammal hoznék egy tapasztalt véradót!
 
Nekem az első túrám Pestről Tóalmás, másnap Tisza, harmadnap onnan át Siófokra, majd vissza Pest és Tóalmás, közben egy 45 E FT-os gyorshajtás, szóval egy Nyíregyháza meg sem kottyan, gyere!;) ZP nem tud a kakasülőben is segíteni?:D
 
Alighanem foglalt a kakasülője, meg aztán cuccai is lesznek. Mondjuk a leendő önkéntes véradó erről az egészről még mit sem tud:)
 
Nagyon-nagyon örülök, hogy ennyien visszajeleztétek az érkezéseteket:love:
Ha szombat reggel indultok és nem vagytok fáradtak, akkor megnézhetjük az Állatkertünket is Nyíregyházán.
Igen a bandázás nálam! GPS koordináták: 4400 Nyíregyháza, Mandabokori út 12/C. 47°54'26.27" É ; 21°40'53.26" K

Várlak Titeket!
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Mamóca
Olvasás
1,123
Hozzászólások
84
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Mamóca további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére