Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

olvastam pár sort...

"Sok pasi úgy gondolja, hogy attól válik férfiassá, ha nem mutatja ki az érzelmeit, sőt egyenesen érzéketlen. A trendi művészlélek, a kisportolt izomagyú, az unalmas közgazdász, a mama kedvence és az önmagát lázasan kereső kínálatból hiányzik az a pasi, aki képvisel valamit a régi értékekből, akire felnézhetünk, vagy akit hősként tisztelhetünk."

A férfias pasi már itthon is hiánycikk vajon ?

elárulom nem , csak ügyesen titkoljuk.....

Általában férfiak, akik fő erényüket a külsőségekben látják, mint magam is és ezt teszem okká, ha elutasítanak.
Egyesek úgy érzik, csak makulátlan megjelenéssel tudnak kitűnni!
Egy melós ruhában és olajos kézzel is lehet szexi egy pasi (szerintem) de a kétkezi melós nem trendi a mai párt kereső nők 80 % nál.
Ennek hátterében egyfajta maximalizmus áll, ami azt jelenti, hogy egyéb területeken is a tökéletesség elérésére törekszenek!
(gyereknevelés karrier ugye a burjánzó emancipáció, ez abszolute nem baj)
DE, a mai párkeresők a tömegmédiában uralkodó metroszexuális mintát veszik alapul. Állandóan kontrollálják önmagukat, és sokkal érzékenyebbek, sértődékenyebbek és kizárólagos ideákat kergetnek.
Viszont már a nők sem kedvelik a szőrös, pocakos férfiakat. (ezt vallják a köz előtt, de ha össze akadnak egy kocka hasú pasival rögtön pocakossá akarják tenni, mert egy "jó feleség" finom kajával tömi meg, ha a pasi "korrektül teljesít")

De addig többségük, helyettünk, kidolgozott testű macsókról álmodnak, és csak álmodnak álmodnak álmodnak..................................


Nem akarom a női lelket megfejteni, mert az képtelenség, csak leírtam amit gondolok és nem "trendi művészlélek" módján.........

Hozzászólások

Áh, ne is mondd Szacsa, én még emlékszem az ORF-es rövid autómosós-szerelős-ablakmosós-kertészes-szobafestős és egyéb fiús műszaki magyarázós rövidfilmekre, amit direkt csajoknak csináltak.... hogy ezek hová lettek? :D

Na de komolyra véve a figurát, talán nem is érdemes olyan csaj után futni amelyik a divat után fut, hiszen ha épp nem leszel neki elég trendi mert mondjuk kimegy a metroszexuális hímfazon a divatból, (na jó, te épp nem az vagy) buktad a csajt...

Hát igen, elég nehéz kiszűrni azokat a potenciális partnereket a tömegből akik hasonló értékrenddel bírnak.... Talán kell egy bizonyos kor és tapasztalat a csajoknak is, hogy lássák nem arról szól a világ amit a médiában nyomnak....
 
V
Akkor én a 20%-ba tartozom.
Mert nekem Pimpa melós ruhába, s pocakájal nekem sexi:liheg:
 
Én speciel a "vanmitfognirajta",pocakos pasikat szeretem.
Viszont azt megkérdezném, hogy a pasik akkor miért a szőke, nagymellű nőket bámulják az újságokban, naptárakon, stb.
Hogy is van ez kérem? Ki álmodozik kiről?
 
Lehet ebben valami.
De az ellenkező oldalon is azt látom, hogy a pasik meg a dögös-karcsú-fiatal csajokra buknak.
Talán egyik fél sem a valóságban keres ?
 
Csibi;bt18828 írta:
Én speciel a "vanmitfognirajta",pocakos pasikat szeretem.
Viszont azt megkérdezném, hogy a pasik akkor miért a szőke, nagymellű nőket bámulják az újságokban, naptárakon, stb.
Hogy is van ez kérem? Ki álmodozik kiről?



Már megint nálad a pont Csibi ! :)
 
Csibi, szerintem az van, hogy a média próbálja nyomni a gebéket, ez a csajokra ugyan hat, de a természet genetikai programja meg csak erősebb, így a fiúk figyelgetik a formákat. (Valahol logikus: ki a fene szeretne a gyerekei anyjának egy szélfútta, beteges kinézetű csonkollekciót aki lerogy egy pihétől, nemhogy szoptasson is még, meg emelgesse a kölköt majd egyszer...)
 
Egyáltalán nem kell kockahas, sőt! Legyen igényes és ha megszólal, akkor ne borzadjak el az unintelligens megnyilvánulásaitól. A kisugárzás, na az a fontos! Ha az rendjén van, akkor nyakig véres hentes gúnyában is lehet valaki szexi!;)
 
Bizony, ha így folytatjuk, hogy a Cyber világban élünk a sex is,
csak egy mátrix lesz amit csak képzelni tudunk, majd egy köztes,
soha sem létező világban...

Csibi, a realitás érzéke nem mindenkinek adatik meg , csak az után gondolja át mikor egy édes mannának látszó valamibe harap és szar íze lesz nem az amit várt,
egy mesés mézédes sohaelnem múlót
 
Nekem személy szerint nincs ideálom:)Tőlem lehet akármilyen,csak legyen ami megfog benne.;)
Tévedés ne essék nem vagyok igénytelen. Bár én már nem keresgélek,mert nekem már +van a "nagy ő":sze:
 
Én rendesen rosszul vagyok a metroszexuális fiúkáktól.Sose volt zsánerem a túl ápolt hapsi.
 
Engem a nyeglegebe emo fiúk bírnak vad vigyorgásra mindig, a befosós gatyákban pipaszárlábakkal, tupírfejjel és az elbaszott szemfestékkel... De komolyan, már a röhögésem szele is elviszi őket, és azok után hogy tekintsen fel rá egy nő erős férfiként...
 
Kedves Szacsa!

Nem vagy egyedül! Fel teszem a kérdést. Hány százalékban látsz jó nő mellett ronda pasit és hány százalékban fordítva?

Szerintem a férfiak sokkal kritikusabbak a nőkkel, és sokkal inkább elvárják, hogy jól nézzen ki.

Ugyanakkor az a véleményem, hogy aki ennyire szélsőségesen gondolkozik, az menjen a sunyiba. Annyit is ér, amennyit kifelé mutat és ezzel ki is pukkan a lufi.

Fontos a külső, de nem attól lesz valaki vonzó, vagy szexi. Biztos találkoztál már olyan nővel aki nem mondható külünösen szépnek, de eszméletlen kisugárzása van. Mert van önbizalma, tartása, jókedve, nem kihívó, vagy hivalkodó. Na ettől lesz valaki szexi. Férfiban ugyanígy. És akkor tök mindegy mi van rajta.
A külsőben egy a fontos, az ápoltság. Tehát amikor leveszed a szexi olajos kantáros nadrágodat,:D legyél ápolt. A pólód, inged tiszta, arcod tiszta.

Az csak személyes véleményem, hogy örülj, hogy nem vagy kockahasú, trendifiú, ugyanis így megmenekülsz azoktól a nőktől, akik csak ezért ismerkednének veled és nem azért, amilyen vagy. Így sokkal több esélyed van hűnek maradni magadhoz.

:love:
 
Én speciel nem csípem a csupasz csigákat és az izomagyúakat sem. Pont annyi legyen mindenből, ami és ott ahol ;)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
sp1szacsa
Olvasás
1,181
Hozzászólások
76
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

sp1szacsa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére