Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Munkába menet,fejjel lefelé az árokban....

Frissen,jókedvűen keltem fel fél 3-kor,hogy munkába induljak.Nyugodt,voltam,semmi nem zavart.Mentem az útom,szólt a zene,minden ideális volt.Örültem,hogy nincs köd,0 fok van,nincs síkos,-mentem már hóviharban 40 -el is 106 Km-t,megoldottam.-
AZTÁN!A határhoz közeledvén,2 Km-el Rábafüzes előtt,jobbra kis ívben kanyarodtam.Az út nem volt széles,de 5 évig a keskeny sem volt gond.Jött egy kamion.A fényszórója nagyon fent volt,belevilágított a szemembe,de hát már sok ezren világítottak a szemebe.Szinte állandóan sötétben közlekedem,sok ezer kamion világított a szemembe már,eleresztek egy üdvözletet,és nincs gond.De ez,a viszonylag szűk úton,gyorsan jött mind a többiek,de valahol azt éreztem,leszorít,mintha átlógna a felező vonalon,de erre nem emlékszem igazán,csak arra,hogy le akartam húzódni kicvsit,de hirtelen azt éreztem,megcsúsztam,és elkezdem kacsázni.Talán,hármat.Próbáltam ellenkormányozni, de a 4.-re azt hallottam,puff,és fejjel lefelé lógok,tart a biztonsági öv,összelapult minden,de van elég helyem.Képzeljétek,meg sem ijedtem.A motor leállt,de a zene szólt,ami zavart.De a kulcs,elferdült,nem tudtam kikapcsolni.Az ajtót,nem tudtam kinyitni.Vártam,mikor tör rám a klausztofóbiám,de nem jött.Higgadt voltam és nyugodt.A telefonom,persze,megint a táskában,ezerszer elhatároztam,hogy velem lesz,"mert ha karambolozok,mi lesz?!"Karamboloztam 5 év után.Igaz,egyszer Lentiben összetiporta az autót egy teherautó,de nem én vezettem.Én,még csak a kapufélfát csókolgattam,meg ilyen kaliberü dolgok voltak.
De,mivel a táskáim előre estek,tudtam melyikben van a telefon.Húztak el az autók,talán 3,meg egy kamion.Ezúton köszi,hogy elhúztak mellettem.Számomra nem emberek.Szóval,talán 10 perces keresés után,megtaláltam a telefonom úgy fejjel lefelé,és hívtam a 112-t.Nem is tudtam,hogy a rendőrséget takarja.Movel,szemüveg nélkül nem látok sajnos,nem tudtam a fiaimat,de a 112-t,vakon is megtaláltam.
Ebben a pillanatban,fiatal nő kopogott az ablakon,hogy megsérültem-e?Aztán,kinyitották az ajtót,és kihúztak.
Fantasztikus érzés volt.Az Isten áldja meg őket!!!Ott fagyoskodtak velem kabát nélkül,míg megjöttek a körmendi rendőrök.Mentőt hívtak,bár nem hiszitek el,egy karcolás sem esett rajtam.De,hivatalból muszály.Aztán ők elmentek.Jött még 2 helyszínelő autó,és megérkezett a rendőrtiszt Nagyfiam.Higgadt volt,és bölcs,és nem szidott meg,nagyon jól kezelte a helyzetet.Összeszedte az árokból az 50 táskám tartalmát,-mindig sok felesleges lomot hordok magammal,-és tárgyalt a rendőrökkel,akik addig is NAGYON KEDVESEK,EMBERIEK VOLTAK:ÖRÖK HÁLA NEKIK!
Természetesen,fel kellett jelentsenek,mert a kamion elment,-egyáltalán,bizonyítsam be,hogy ott volt.-megszegtem a közlekedési szabályok x paragrafusát,nem a megfelelő sebességgel -80-al a kanyarban,-közlekedtem,és veszélyeztettem másokat.Így szól a törvény.Ez van."Nincs mit tenni anyu,elszálltál,ez van."
Jegyzőkönyv,eljöttünk.Nyugodt voltam,higgadt.Igaz,totálkáros az autóm,nem tudok dolgozni menni,az eddigi helyzetem még nehezebb,de ÉLEK.
Azt mondták a rendőrök,orral csapódtam az árokba,és még 10 m-re elpörögtem.Nem tört be a szélvédő,-ez volt a szerencsém!-nem nyílt ki a légzsák.Ha kinyílt volna,nem tudtam volna telefonálni.Az autómentő elvitt a szombathelyi szervízbe,ahol már döbbenten figyelték,hogy ebből az autóból,élő ember szállt ki.-Tegnap voltam templomban a Húgom anyósáért imádkozni,úgy látszik,rám is hatott.
Csereautót a szervíz nem tud adni,de én nem is akartam oda menni,mert ahol a motoromat vettem,a szombathelyi volt West motor Susuki servis mindíg barátian,igényeimet teljesen kielégítve bánt velem.Igen,ők a jövő péntektől,tudnak adni csereautót.A főnök Nagy Gyula,megvígasztalt,mindent elintéz,és még barátian meg is ölelt,hogy fő hogy élsz.Köszönöm Gyuszi!
A Fiam hazavitt,kitöltött minden papírt,én éreztem,NEM VAGYOK EGYEDÜL.Köszönöm "Kisfiam!"
Aztán a másik hívott,és én eltörtem.Zokogva kértem,használjon biztonsági övet,mert azt mondták a rendőrök,ha nem lettem volna bekötve,forgás közben kiestem volna,és rámfordult volna az autó,mivel többször megfordult.
Hát így!Az osztrákok,a jól végzett munka után,azt mondják," So Dá!"Szeretem hallani.Hát,most ezt érzem én is.Autóm nincs,de élek,nem tört el a gerincem,a szélvédő nem karcolta törötten össze az arcomat,ÚJRASZÜLETTEM.Már úgyis nagy volt az arcom,hogy kib....tul jól vezetek.Most 80-al mentem a kanyarban,ezután,50-el.
Nem haragszom a kamionosra,dehogy.Aki sokat vezet,és éjjel,tele van a hócipője,fáradt,DE!VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA EMBEREK!Az egész 5-6 másodpercig tartott,most nincs autóm,nem tudok menni dolgozni,igaz élek,de pár másodperc alatt felborul a jól,sok munkával felépített élet.
Rájöttem,a klausztrofóbiát lehet uralni,a szervezet,az agy ,a legfejlettebb számítógép,belöki az Addrenalint,"hisztinek"helye nincs,élned kell!MÉG VAN DOLGOD AZ ÉLETBEN!
Akit felhívtam segítségül és lenyomott,ezzel a tudattal kell élnie tovább.Nem baj,de számomra,megszűnt létezni!
Fiúk,lányok,motorosok!Aki éjjel vagy-hajnalban telefonál,bajban van.Vegyétek fel,ha asszonypajtás,férj,társ hallja,akkor is!Ez a BARÁTSÁG,BAJTÁRSIASSÁG!!!EMBERSÉG!
So Dá! ÉLEK!VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!Pár másodperc alatt történik a baj!Baráti üdvözlettel,Öreganyátok,akit a teherautó,és a kamion sem tud likvidálni,és 80 évesen,még bőrszerkóban fog motorozni,mert dolga van az életben,meglátni az unokáit,mikor kamaszok lesznek,diszkóba mennnek,és kezdi őket megérinteni a motorozás,és a motoros image!:csam::cool:

Hozzászólások

Hééé,Nagyikám!Tessék jobban vigyázni magadra!:ne:Megijesztettél,de örülök,hogy egyben vagy.:love:
Sajnos ilyen hibát bárki véthet,neked még ott volt a kamion is,ezért történt így.
 
Nagyon köszi!Kérlek,ne hajtsátok túl Magatokat!puszi!A csiga is,mikor megszidták,hogy lassú,-egy hónap alatt kézbesítette a levelet,-fel volt háborodva,hogy :" de hát én,siettem!majd jól,megnyálkázlak!"-DE ODAÉRT!Bár,a kanyar 80-al nem sok.Ma,ez a kamion volt a végzetem.Ha,nem jön,ma én békével dolgoztam volna.De,jött,és máskor is jön.Én voltam a hibás.Meg,mert miért csúsztam meg valamin?!Ha a casco,fizet,veszek egy alig használt autót,de ezt a Hehér Hópihét,örökre gyászolni fogom.Megmentette az életemet.Mondja valaki,hogy a Susuki Papírhajó!Az autósoknak pedig,akik nem álltak meg ezt küldöm:::mad::nene:





fneildi;bt18377 írta:
Hééé,Nagyikám!Tessék jobban vigyázni magadra!:ne:Megijesztettél,de örülök,hogy egyben vagy.:love:
Sajnos ilyen hibát bárki véthet,neked még ott volt a kamion is,ezért történt így.
 
Nagyon örülök, hogy nem esett nagyobb bajod, az őrangyalod tényleg résen volt, de ez nem jelenti azt, hogy neked többé nem kell vigyázni magadra! Autó-motor nem számít, fő, hogy te sértetlenül megúsztad!
 
Erre szokták azt mondani, hogy "Még nem kellesz odafönn!!!" Új boldog szülinapot:ajándék:! Nagyon jó, hogy megúsztad, aki nap, mint nap utazik, vagyis a fél életét az utakon kocsiban, motoron tölti az tudja. A kocsit lehet pótolni, de az életet nem.
Tök vicces a feljelentés, de ez a hatóság. Még csak az kell, hogy büntit is kapjál, remélem azért a fiad valamit tud tenni az érdekedben.
 
Ehhez én csak annyit fűznék, hogy a kamijonos tuti levágta a kanyart, sajnos nem derült ki melyik nációhoz tartozott de az biztos, hogy nagyon keleti volt!
Nem hinném, hogy magyar lett volna de nem kizárt mert itt sok a balf@sz!
Esküdni mernék rá, hogy látta a tükörben, hogy belementél az árokba csak gondolom inkább meglépett!
Kanyarban én is mindig féltem a szembejövő kamijonostól mivel elég sok állat van köztük!
Jobbulást!
 
Aranyosak vagytok,igazán köszönöm szépen!Olyan jól esik.Most már fáj mindenem,és lassan átélem újra,meg újra.Mit kellett volna másként tennem?A kormánymozdulat volt hirtelen,mert megijesztett a kamion,talán.De,min csúsztam meg,és miért nem segített az ellenkormányozás?
De igen,feljelentettek hivatalból,mert veszélyeztettem a közlekedést.Nincs mit tenni.Szabálysértés,30 ezer Ft-ig.Mivel nem sérült senki,nem kellett volna rendőrt hívnom,csak a fiamat,és az autómentőt.De ott,akkor,beszorulva,negyedórát keresve a telefont,ami csodaként,a hátsó ülésről esett ajándékba elém,nem látva a betűket a híváslistán,csak a 112-t tudtam hívni.A 4 autó és kamion közül,a kivilágított úton,-közel két benzinkúthoz-ha megáll valaki.,lehetne sorolni...Most hallottam,a múltkor,éjjel az árokban egy mellékúton,egyedül,beszorulva,meghalt egy fiatal nő reggelre.A sötét árokban,a férje,többször elcirkált mellette...
Igen,örülök,hogy élek,hogy nem tört el semmim!Jó lesz nekem egy Trabant is,ha annyit kapok a roncsért,csak guruljon.Azt elhatároztam,bérelek szobát,és nem utazom a 8-son éjjel.A fiatal hölgyeket,akik kihúztak,a Jó Isten áldja meg!!KÖSZÖNÖM Nekik!!Vigyázzatok!Puszi!
 
Örülök,hogy nem lett bajod,hogy ekkora bukta után is megmaradtál"motorbuzinak"és 80 évesen is nyomni fogod börszerkóban.
 
Mindenki Nagyija! Tessék jobban vigyázni magadra! Sajnos óhatatlanul is előfordulnak hasonló balesetek, de szerencsére nem lett komolyabb bajod, és még ijedtség sem! :love:
 
IMÁDLAK TITEKET!Nagyon köszi!Azért maradtam meg "motorbuzinak" mert TUTI!hogy motoros nem ment volna el mellettem úgy,hogy látja,egy másik motoros az árokban összetörve landol.Ráadásul a fehér világít.De igen,most jön ki az ijedség rajtam.Meg azért is,mert telefonáltam és írtam E-mailt a munkahelyemre,mivel ma nem tudtam dolgozni menni,és még nem válaszoltak.Nagyon nagy galibát okoztam,hétvégén,kit hívjanak be helyettem?!Csak nem rúgnak ki?!Magánváll.azt mondhatja,holnap már ne gyere.Én,most is vigyáztam,de ezután jobban fogok,ha lesz még mit vezessek.Ha nem,visszatérek szépen,szerényen a vonathoz,bicajhoz.Így éltem le az életem.Nem gáz.Meg még,meg van a Motorom is.:kamionos2::köszi::szives2::






Nikóca;bt18387 írta:
Mindenki Nagyija! Tessék jobban vigyázni magadra! Sajnos óhatatlanul is előfordulnak hasonló balesetek, de szerencsére nem lett komolyabb bajod, és még ijedtség sem! :love:
 
Biztos kell egy kis idő mire feldolgozod az egészet. Sajnos tényleg nagyon érdektelenek az emberek egymás iránt, pedig biztos volta aki látott, vagyis inkább a kocsit, de továbbment. Jó ötlet, hogy bérelj inkább valamit megelőzendő a hasonló. Tudod nagyon ritkán mi is hajnalban jövünk vissza, de ez nagyon ritka alkalom. jobb nappali világosban. Soha nem tudni milyen retardált sofőrrel hoz össze a sors. :mad:
Nemrég épp egy olyan került elém, aki a sima körforgalomban jobb kéz szabályt alkalmazott, na majdnem beledurrantottam a hátuljába,mert erre nem számítottam, pedig van jó pár éves tapasztalatom.
 
Igen,igazad van!Hát,nagyot élveztem!Bocs!Nem egészen ilyen élmények vonzanak,enélkül simán leélhettem volna az életemet.Pörögni az autóval,nem nagyiknak való!:kot2::kac-kac:Elő is vettem a kötésemet,és békésen kötögetek a TV előtt.Ja,egyszer,motorral mentem a fogászatra,talpig bőrben,de nagyon szerettem volna befejezni a kötésemet,így motorosban kötöttem a váróteremben.Még jó,hogy van oldaltáskám!Hát,nem vagyok igazi motorosnagyi?!Utólag,magam is röhögtem magamon.





Hajos;bt18392 írta:
Lenyeg hogy jol vagy na es ilyen elmenyed meg ugyse volt:).
 
Szia Drága Nagyika!
Most értem haza én is Nürnbergből, és ijedten olvastam, hogy mi történt veled!
Nagyon hálás vagyok az égieknek, hogy vigyáztak Rád!!!! A lényeg, hogy hősies viselkedésedért millió :puszi: Hófehér hópihe II. pedig lesz még.
 
Szia Nagyi, Örülök hogy egyben vagy! Vigyáztak rád odafent - meg idelent is, biztos valamit jól csinálsz. A kisautó meg életét adta érted, szeretett még ő is. :)
Ez a nulla fokban vezetés elég gané, mert hol le van még fagyva, hol már nem... A szobabérlés jó ötlet, ha nagy a távolság és tudom hogy a kritikus éjszakai fáradt hullámvölgyemben résznél kell vezetni, inkább alszom távol otthontól akár egy olcsó kis motelben/hostelben, mert jobb egyben később hazaérni mint sehogy.
Sokszor aludtam már autópálya-pihenőben is, legyen egy pléd/kispárna a kocsidban, az nem kér enni. A rendőrök ezért sose kötöttek belém, mert nekik is jobb egy pihenőben alvó autóst kerülgetni mint jegyzőkönyveket írogatni... :D
A lényeg, hogy egyben vagy!
 
Hálásan köszönöm a kedves,meleg hozzászólásaitokat!Megmelegítitek a szívem,erőt adtok!Igen,a kis Autóm, megvédett,-egy karcolás sincs rajtam,annak ellenére,hogy az autó totálkáros lett.Mennyit simogattam,mosogattam,beszéltem hozzá,sokszor megmentette már az életem.:"köszönöm kenyeres pajtásom,Te vagy az én társam esőben,hóviharban,éjjel,gyögyörü:szives2::luvu: nyári délután.Te vagy,és én."Végül,tényleg az életét adta értem.Ez az igazi Szerelem!Elolvadok Tőletek.A kis unokám szokta mondani,ha jó vagyok nála,:"Megeszlek mama!"Hát,most én is ezt mondom Nektek.Szép napot!Vigyázzatok Magatokra!:love:
 
V
Szerencse hogy karcolás nélkül meg úsztad:love:
Az autót viszont sajnálom:(
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
motorosnagyi
Olvasás
1,008
Hozzászólások
66
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

motorosnagyi további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére