Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

A legifjabb CSAM baba!

Tisztelt Mindenki!:D

Van szerencsém tudatni kedves Mindnyájatokkaa, hogy 2011 február 12-én délelőtti fél 12 és háromnegyed 12 között megszületett Tóth Jázmin Anna, a kislányom!:hura: 2 kg 58 dkg, 50 cm! A baba és a mama egyaránt jó vannak, csak Kedvesemnek fáj még a dolog (vagy 20 öltéssel varrták össze). Igazi hősként viseeték mindketten a dógokat, habár ölég hosszú vajúdás vót. Előző este fél 10-kó folyott ee a magzatvíz, 11-re vótunk benn a kórházba (nem vótunk összekészűve, mer két hét múlvára vártuk a picurt). Reggee 8-kó infúzióvaa inditották meg a intenzívebb fájásokat. Végig jelen vótam, biztattam Kedvesemet, és a fáradtságot leszámítva viszonylag jó viseetem. (Mer egyébként meg rosszú vagyok a vértű meg a tűtű.)

Ha minden igaz, szerdán hazagyühetnek.

Műanyag kismotorgya mindenképpen lesz.

A szülészorvosnak meg vót egy 638-as Jawája, most Yamaha TDM-gye van;)

Hozzászólások

Gratulálok nektek! Jó egészséget, sok-sok türelmet, a párodnak pedig gyors gyógyulást kívánok!
A dokinak meg a sima szülés mellett piros pont jár a TDM-ért is :)
 
Ez engem teljesen váratlanul ért! :eek:
Sejtettem valamit ugyan de nem volt nagydobra verve! :)
Hát a műanyag kismotorban lehet tudok segíteni mert mire rá kerül a sor addigra unokaöcsik kinövik! :)
Gratulálok a babához és az asszonykádhoz és amiért hősiesen álltad a sarat és a vért és a tűt! ;)
 
Kedves Vidék! Mindhárman hősök vagytok;) Nagyon gratulálok, édes a kicsi Jázmin!:) Kívánom, hogy teljen benne nagyon sok örömötök, és legyen benned igazi apai féltés:D :love:
 
:gólya: Gratulálok Vidék! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok! Vigyázzatok a picurkára, nagyon szép kislány! :love:
 
Az a Magasságos jó Isten vegye oltalmába kendteket!
Adjon tenéktek jó egészséget s örömöt, de vigyázz !
A macskátok ki ne nyalja a tejes köcsögöt!
Legyen néktek biza minden ami a gyerekhő köll,
Mi csak reméljük, hogy újabb embör is lesz aki gyön!

Isten éltesse az új kisembert és az édesanyát, na meg a fájjin apukát is! ;)
 
Gratulálok mindannyiótoknak!Neked,hogy ott voltál és hősiesen kitartottál végig,Anyának a 20!:eek:öltésért,és a babának,hogy ilyen jól időzített és apa ott lehetett az egyetem helyett.Gyönyörűek vagytok,már most látszik a szerelem apa és lánya közt.Szeresd nagyon őket,bár még gondolom fura,hogy apa lettél.Pusza nektek::flover::love:
 
Én,szóról-szóra,ezt szerettem volna írni!Szívből örülök,és kívánom,hogy Boldog kis családdá váljatok,jó egészségben,boldogságban,meghitt örömben!Büszkék vagyunk Rád,hogy így az asszonykád mellé álltál,és kitartottál.Biztos,erőt merített a támogató jelenlétedből,Te Apuka!Majd,meglátod,milyen szerelmesek lesztek egymásba! Ha valami hiányzik,írj,és összedobjuk!Üdvözlöm az Kismamát és a gyönyörű kicsi lányt,no meg persze,nem utolsó sorban a Kispapát!








QUOTE=fneildi;bt18231]Gratulálok mindannyiótoknak!Neked,hogy ott voltál és hősiesen kitartottál végig,Anyának a 20!:eek:öltésért,és a babának,hogy ilyen jól időzített és apa ott lehetett az egyetem helyett.Gyönyörűek vagytok,már most látszik a szerelem apa és lánya közt.Szeresd nagyon őket,bár még gondolom fura,hogy apa lettél.Pusza nektek::flover::love:[/QUOTE]
 
Megint egyre gondoltunk,Nagyikám?20 öltés?!Én ezen vagyok kihalva.Az átlag 5.De ebcsont beforr,gyors gyógyulást kívánok neki!
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vidék
Olvasás
885
Hozzászólások
80
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vidék további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére