Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Ismeretlen Ismerősök..."Akkor,úgymon d ismerlek!"...

Soha ne mond,hogy soha!Tényleg így van.Pár éve még,azt mondtam,én??!!SOHA!Az IWIW-en,facebookon,vagy más On-line oldalon nem fogok kitárulkozni,magamat +fényezni,kitenni a világ szemének,fülének a velem történteket,fájdalmakat,kudarcokat,vagy örömöket...Nem,és nem.Aztán,eltelt pár év,"elmentek a Fiaim,"túl sok lett a szabadidő",már nem kellett főzni,mosni,takarítani,este fél 10-ig,nem voltak beszélgetések.Volt,mikor 24 órát voltam magamban.Jött,a magány.Őket,nem lehet állandóan hívogatni,mi történt,-hadd éljék az életüket!,-meg kértek -e ezt,vagy azt,-ez is zaklatás./Emlékszem,milyen "jó volt,"mikor az anyósom,aki a szomszédban lakott,este fél 10-kor,"a legjobb pillanatban"csengetett,hogy kérünk-e főtt krumplit?."Ja.De jó!" -most éppen,másra sem vágyunk!-!Hát,én nem akarok így járni!-
Tehát,eljött, a soha felülbírálása.De,aki az 50-es,60-as években született,nem egy számítógépes Genie.Az unokáim,szívesen elmagyarázzák,mit nyomjak meg,hogy végre a Tyúkos játékból,ami kitölti a képernyőt,a 10.után ki tudjak jönni."De Ili Mama,hát nyomd meg az Esc.-et,tudod!Ja,hát persze!De,miért nem mondta ezt a kisebbik Fiam,aki telefonos segítséget szokott nyújtani,és honnan tudja az 5 évesem?!No és miért nem tudom,én?!
Imádtam,hogy a TT 100,mikor megjelöltem a Facebookon,megkérdezte,honnan ismersz.Írtam,én vagyok a Motoros Nagyi,és felkínált ismerősnek a rendszer.Azt írta,-"Ja,akkor,úgymond,ismerlek.!"Így.megláthattam az igazi arcát,a TT 100-on túl.De jó volt!Ez az igazi ismeretség.
Aztán a Johanna segítségével rájöttünk Tagamával,hogy a szülei a szomszéd utcában laknak.Mikor az Apuja az utca végén elmotorozik,én meg kocsit mosok a hídon,"megveszek" a csopperja hangjától,mert azt gondolom,jön a Barátom,Mentorom,és már indulnék én is,de nem lehet,mert pl.alszik a kis leendő motorosom odabent.
Vagy,Nikóca megtalált a Facebookon,és én annyira örültem,mert megláthattam a kisfiát,aki pont annyi idős,és úgy néz ki,mint az én középső Kincsem.
Tegnap,láttam,a Veszprémben élő Keresztfiam,aki Pesten jár egyetemre,és dolgozik mellette,és most volt 2-3 éves,fent van.Chetteltem vele.Azt írta,"Úgy örülök Keresztanyu,alig vártam,hogy találkozzunk On-line!".-Hát így.Nagyon örülök,hogy megszegtem a soha-kijelentést,pedig általában,-sőt mindig,betartom a szavam.
Igen,segít a magányt leküzdeni.Jó!!Valahova tartozni,ahol közös az érdeklődés,meghallgatnak,ismerősként,barátként bánnak veled.Úgy érzem,ez a sok értékes Fiatal Motoros,nem nevet ki,-először féltem!-a korom miatt,mintha befogadott volna a közösség.SZERETNÉM EZT HINNI!
Ma,olyan klasszul sütött a nap!Kitoltam a a Fekete Hercegemet,megmozgattam,és ellenállhatatlan vágyat érzetem,hogy menjek egyet,de nem volt benn az akksi.Szerintem,hamarosan belekerül.Érzem a vágyat.
Kérlek Titeket,keressetek meg a Facebookon,szeretnélek Titeket ott is megismerni teljes névvel,családdal,gyerekekkel,ha lehet!Már,aki akar,takarózzon ki,hátha még többen laknak a "szomszéd utcában"!Zanati Ilona vagyok ott,és egyáltalán.
Többé,nem mondom,hogy soha,hiszen most ez okoz örömet,feltöltődést,segítséget.
Kívánok Nektek közeli Tavaszt,széles utat,olcsóbb benzint,sok örömet,szép gyerekeket,és örömteli motorozást!!!:csam::cool:Ili Mamóca ,aki nem akarja belátni,hogy eljárt felette az idő!Pussz!

Hozzászólások

Hát nem rossz ötlet, most meghívom a hasonló korú és fiatalabb csajokat nyáron Rétimajorba, ha lesz a halászléfőző verseny, még egy jó halászlét is kap aki jön, lesz bor, pálesz, de kávé az nem biztos, ja és sör is. Az igaz lehetne ott egy jó kis bulit tartani, van sátrazási lehetőség és apartmanok is, de azok elég hamar elkelnek. Ha lesz akit érdekel majd később megírom a pontos időpontot
:D
Brigó;bt18157 írta:
Kedves Spéti! Azért szaporodunk itt, mi nagymama korúak. Szerintem sürgősen hozzunk össze egy senior kávézást valahol!:D
 
Azt hiszem teljes kimerítő amit írtál.
Ja és előre is gratula a kis csajhoz, ez már biztos, mármint, hogy csaj?;)
Vidék;bt18159 írta:
Vót egy korábbi közösség is a neten, ahova eejárogattam csettűni, mer akkó még se céges, se otthuni netem nem vót. A Bolyai Műhely Alapítvány tagjai, mind fiatal tehetséges diákok, akiket a jövő tudományos kutatóinak szántak - papíron. Aztán rágyüttem, honnan fúj a szél, és két pesti konferencia után se nem mentem többet, se nem vótam fönn a ódalukon. Mondanom se kő: jobbódali-liberális politikai propaganda. :morog: nem eztet vártam. De ittennék má ölég réguta aztat kapom, amit várok: megértést, bíztatást. Jó itt lenni Veletek, és nem tudok ölég hálás lenni NaNának, hogy anno meghívott ide!:love:
Kitárúkozás: Tóth Ferenc Csaba, kaposfői lakos, született Kaposváron 1977 március 28-án. 1996-tú 2007-ig győri lakos. Munkahelye Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium, Kaposvár. Előtte tanított Komáromban az Alapi Gáspárban, dógozott géplakatosként, autószerelőként, dolgozott a Széchenyi István Egyetem Közúti és Vasúti Járművek Tanszékén (a tanszék logóját is én terveztem). Beceneve 16 éves korátú kezdve Vidék, amit Szegecs barátja adott neki egy Tankcsapda koncert előtt. 2010 szeptemberétől nős, február végire várgyák a kiscsajt. Szülei kaposfői házában élnek. Motorgya jelenleg egy CZ 485/2, 250 cm3-es vas, folyamatba van egy Jawa 638 beszerzése, amit chopperesítteni akar. Facebook-on, iwiwen nincs fönn, valaki főrakta a hi5 ódalra, de mivee eefelejtette a jelszavát, má régen nem tud főmenni rája. (mongyuk a rája az egy hal.) Győrbe 10 évig javított, épített át motorokat, elsősorba Jawákat és CZ-ket. Ha valakit több is érdekül, kűggye ee privibe a emilcímét kűddöm a 102 ódalas motoros önéletrajzomat!:csa
 
Spéti;bt18168 írta:
Azt hiszem teljes kimerítő amit írtál.
Ja és előre is gratula a kis csajhoz, ez már biztos, mármint, hogy csaj?;)
Köszönöm szépen a gratulációt! Igen, biztos, hogy kiscsaj lesz, de ha fiú, akkó is megtartjuk:D
A lényeg, hogy egészséges legyen! A neve Tóth Jázmin Anna lesz. Gondútam anno a Csilla és a Réka nevekre is, mer mégiscsak MAGYAR nevek, de Réka má van egy a familiába (sógornőm nagyobbik lánya), a nejemnek meg van egy ollyan Csilla ösmerőse, akit nagyon utál, úgyhogy az se lehetett. Nejem ötlete vót a Jázmin, anyumé az Anna.

Ez a halászléfőzősdi igen jó 5let, addigra megpróbálok összekaparni annyi lóvét, hogy én is Veletek tarthassak!

Remélem a asszony elenged:D
 
Ma hazahoztam Kicsigát a telelőről. Annyira jóóóóó volt!
Úgyhogy megyek bárhová, sátorral vagy anélkül. Ti is jöhettek bármikor kávéra, ha a 10-esen gurultok (na jó, a kapucsínóra való tejhab töcskölésem még hagy kívánni valót maga után:D, de eszpresszóban, teában jó vagyok)- A sütésről leszoktam, mert elzabáltuk a gyerekek elől, és elhíztunk, de csak egy e-mail-be kerül, és előszedem a tuti túrótorta receptem!;)
 
Így igaz!Találkozzunk nyáron,valamikor!Olyan jó lenne! Senior és seniorita Kaffeetrinken!Oder?!Sárvári Vármíting,Oké?!
De nem kizárt az Ifjúság sem ám!DE NEM ÁM!!!:csam::cool::szives2:





QUOTE=Hajos;bt18161]Csitrik vagytok!Nem panaszkodni hanem motorozni.Panaszkodni raertek 30 ev mulva:)[/QUOTE]
 
Nagyon szépen köszönöm a sok,kedves hozzászólást Nektek!Tegnap a 12 órás schwehr munka után,alig vártam,hogy a szálláson megnézhessem,írt-e valaki?Nagy örömet okozott,és azonnal elszállt a fáradságom,mikor megláttam,hogy 25 üzenet érkezett.Éjfélig olvasgattam,meghatódtam,és feltöltődtem Tőletek.Nagy izgalmat okozott,mikor kinyíltak a becenevek titkának kagylói,és megláthattam,hogy a vagány,"dögös"motoros kép és becenév mögött,4 gyerekes,több nyelvet beszélő ANYA áll,többek között,és sok más értékes ember,akikről nem is gondolnák sokan,hogy vagány motorosok.
De hát,miért zárná ki a 2 egymást!Igen,Ildikém,engem már régóta,és rohadtul nem érdekel,mit mondanak az emberek, a Julcsi,meg a Marcsi,a János,meg a város.- Csak a családom,és a Ti véleményetek érdekel.-Nem adnak kenyérre,ha bajban vagy,nem vigasztalnak meg,ha szomorú vagy,így,mondjanak,amit akarnak.Igen,vállalni kell a korunkat,nem szégyen,sok küzdelem áll mögötte.Hiszem,hogy azért mert valaki elmúlt 40 éves,még nem köti fel a "fekete kendőt",még várhat rá öröm az életben,és még nincs fél lába a koporsóban a kora miatt.Imádom a motorostalálkozón látni az "öreg"motoros rockereket,vagy családokat,unokával,gyerekkel.A motorozás életérzés,ami nincs korhoz kötve.Nekem Ti,és ez az oldal,-elismerésem Nana,köszi még egyszer,-vissza adta az életkedvemet,és sok örömet okozott.Jó közétek tartozni!Még egyszer köszönöm Nektek!
Köszi Spéti,én is jöhetek?!Vidék,veled is szeretnék ott találkozni,ott a helyed!A párod elenged,már bizonyított!Szorítunk Neked,írj kérlek,ha a kis Hercegnő megszületett!Az Anna gyönyörű név!
Jön a jó idő,VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!Érjetek is Haza,a párotokhoz,csemetékhez!
INNEN IS MEGY A PUSZI,meg a BIKERGRUSS!
 
Spéti;bt18167 írta:
Hát nem rossz ötlet, most meghívom a hasonló korú és fiatalabb csajokat nyáron Rétimajorba, ha lesz a halászléfőző verseny, még egy jó halászlét is kap aki jön, lesz bor, pálesz, de kávé az nem biztos, ja és sör is. Az igaz lehetne ott egy jó kis bulit tartani, van sátrazási lehetőség és apartmanok is, de azok elég hamar elkelnek. Ha lesz akit érdekel majd később megírom a pontos időpontot
:D



Nagy kaland. Viszünk zacskós kacsupínót, a Szacsától kitudjuk a módját hogy kell finomra kisütni !
 
Azt akartam először írni, hogy megyek megkereslek a könyvben, de ilyen egy csalfa-csélcsap nőszemély vagyok. Azért remélem beférek a kalapba. Esetleg ti is jöhetnétek a motoros-csaj napra májusban ám !
 
Az tervbe van, de sajnos előre semmit nem tudok, mivel a főnökünktől függ minden, ha nincs sürgős meló akkor megyünk.
Vidék nagyon szép nevet választottatok, ha jól viselkedsz nyáron bizti kapsz egy nap kimenőt, szűk csajos környezetbe.:D
BoncaDóri;bt18190 írta:
Azt akartam először írni, hogy megyek megkereslek a könyvben, de ilyen egy csalfa-csélcsap nőszemély vagyok. Azért remélem beférek a kalapba. Esetleg ti is jöhetnétek a motoros-csaj napra májusban ám !
 
Lehet még a végén megjelenünk a nyáron. Persze kellene tudni a 10-esen merre felé is?:D
Imádom a túró tortát, meg is látszik rajtam!:((
Brigó;bt18179 írta:
Ma hazahoztam Kicsigát a telelőről. Annyira jóóóóó volt!
Úgyhogy megyek bárhová, sátorral vagy anélkül. Ti is jöhettek bármikor kávéra, ha a 10-esen gurultok (na jó, a kapucsínóra való tejhab töcskölésem még hagy kívánni valót maga után:D, de eszpresszóban, teában jó vagyok)- A sütésről leszoktam, mert elzabáltuk a gyerekek elől, és elhíztunk, de csak egy e-mail-be kerül, és előszedem a tuti túrótorta receptem!;)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
motorosnagyi
Olvasás
1,034
Hozzászólások
64
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

motorosnagyi további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére