Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Szia dobozos!

Igen, tudom: amikor 10 évvel ezelőtt, 2001-ben megvettem a 0 km-es Sakált, azt mondtam, hogy ez már az utolsó motorom lesz. Ráadásul azóta is mindig mondogattam, hogy nekem nem kell Harley. Persze mindeközben nagy nyomás nehezedett rám, mert a kedves uram egyetlen alkalmat sem hagyott ki, hogy megemlítse, hogy azért egy Harley mégiscsak jobb lenne.

Aztán tavaly a Felvonulási Téren volt a Harley Demo Truck, és kipróbáltam három 2010-es modellt. Amikor a Street Glideról leszálltam, azt mondtam: - Na ez a Harley kéne, de másik nem.
24114-1271446111-bf60208beea82f8b6074d65082279653.jpg
Meg még az is volt, hogy akkoriban néztem meg a Titok című filmet (a lemezt egyébként ZP futár hozta el nekem Katapulttól), és olvastam A Titok című könyvet, amiben azt mondják, hogy ha az álmaink csak egy kicsivel járnak előrébb a jelenlegi helyzetnél, az nem elegendő motiváció ahhoz, hogy elérjük őket. A könyv szerint vakmerő, elérhetetlen álmok kellenek. Gondoltam kipróbálom, vagy legalábbis bebizonyítom, hogy azért az Univerzum sem mindenható. Megterveztem az álommotorom, és kitettem háttérképnek.
39515-1296840768-bfd01cb8164e424123b96abe81d711c6.jpg

Az elmúlt több mint fél év alatt nap mint nap a képet nézegetve már egészen hozzászoktam a gondolathoz, hogy nekem egyszer Street Glideom lesz. Hogy mikor, azt persze nem tudtam, hiszen újonnan nagyjából 7 000 000 Ft egy ilyen gép. De ha a Vonzás Törvénye működik, akkor ez már nem az én dolgom. Úgy voltam vele, hogy igazából szuper motorom van. A Moto Guzzinál jobb senkinek nem kellhet, tehát ha netán az Univerzum nem áll mellettem, akkor sincs semmi, Guzzi Girl maradok örökre.

Mondjuk a könyv azt is írja, hogy azért nem hagyhatunk mindent az Univerzumra, a vágyainkért nekünk is tennünk kell. Szóval amikor Rudi a Bázisról mesélte, hogy az előző évi modellek le vannak értékelve, és van köztük egy nullkilométeres, 2009-es Street Glide is, azonnal rohantam és megnéztem. Sajnos hatmillióért a vásárlás még mindig esélytelen, és még ha beszámítanák is a Guzzit, akkor sincsen annyi pénzem. De azt legalább sikerült elérnem, hogy amikor élőben látta a férjem, azt mondta, hogy jó az ízlésem.
Aztán ősszel felgyorsultak az események. Találtunk pár hirdetést, és alkudoztunk két motorra is. Pénzem persze még mindig nem volt rá, de azért a Guzzit is meghirdettem. Felmerült, hogy esetleg Amerikából hozassunk be, de azért egy ilyen értékű motort nem szívesen vennék meg úgy, hogy nem is láttam előtte. Végül lecsendesedett ez a történet, hiszen a Guzzira eddig csak egy érdeklődő volt, úgy gondoltam, talán majd jövőre történik valami az ügyben.

Aztán két héttel ezelőtt, csak úgy véletlenül böngésztem a neten, és az egyik hirdetési oldalon megláttam egy Street Glideot egész jó feltételekkel: 2006-os, kevés kilométerrel, sok extrával, (ronda üléssel) féláron... Elmentünk és megnéztük, és megállapodtunk, azzal a feltétellel, hogy én köztudomásúlag semmit nem veszek meg fogyóholdnál, tehát ha egyáltalán létrejön az üzlet, az csakis Újhold napján lehet.

Sosem volt még két ilyen nehéz hetem. Előleget nem adtunk, és még mindig nem tudtam, honnan lesz ennyi pénzem. De mi van, ha két hét múlva a motor már nem lesz meg? Nem ettem és nem aludtam (persze ennek ellenére nem fogytam le...), de közben arra gondoltam, hogy ha úgy kell lennie, ha a motornak hozzám kell jönnie, akkor február 3-án még meglesz, és addigra összegyűlik rá a pénz is.

Elhiszitek, hogy így lett?
40541-1300352633-c25e2febb98aabb4f4815d4716e340d2.jpg
Tegnap megvettük, ma levizsgázott, jövő héten a nevemre veszem, és már intézem az új, dögösebb, vékony ülést. Aztán majd még egyszer variálok valamit a fényezésen, mert ez a nagy idom airbrushért könyörög, és fel is kéne dobni ezt az unalmas színt valami rózsaszínnel. De ez már mind részletkérdés. Csak annyit mondhatok, hogy most már elhiszem, hogy működik a Vonzás Törvénye.

***

Miközben ezt a beszámolót leírtam nektek, az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha itt a fórumon mindenki megtervezné magának az álommotorját, és együttes erővel küldenénk egymásnak energiát és áldást, hogy mindenkié a lehető legbiztosabban meglegyen.
Ez nem egy verseny, a nyereményed a saját álommotorod lesz! Azért azt is javaslom, hogy olvassátok el a könyvet, vagy nézzétek meg a filmet. Érdemes.

Hozzászólások

Gratula, és sok boldogságot az "ifjú párnak"! :D
Ezekszerint, ha én bevonzom végre a V7-et, nem leszünk klubtársak... vagy Sakál azért marad?
Másfél éve rajta vagyok az ügyön de csak nem akar bevonzódni! Vagy legalább az a kis pénz vonzódna be, amit motorra cserélhetnék... de nem adom fel, egyszer úgyis lesz. Ha máskor nem, majd veterán korában megveszem. :D
Vagy van valami egyéb okosság, ami meggyorsítja a műveletet (és nem hitelnek hívják)?
 
Gratulálok Nana! Örüljetek egymásnak nagyon sokáig, legyen nagyon sok örömed benne.
Sok-sok balesetmentes kilómétert.
Ha a vonzás törvénye működik, valami csoda folytán el tudnám adni a kis mocimat, akkor rövidesen én is meg tudom venni álmaim motorját. Ha tudtok valakit, aki 250-es suzuki maraudert keres, küldjétek hozzám.
Segítsetek nekem is a bevonzásban;):lecci:
 
Ja, elfelejtettem mondani nektek, hogy aki az én Terkámat építi, igazából Harley-fan, most is áll nála vagy 4 motor, amit szebbre építgetett és elad. Úgyhogy, ha valakinek Nanáéhoz hasonló vonzódása van, szóljatok!:)
 
Egyébként az első és második Bonneville-emet bevonzotttam,állandóan körülöttük sündörögtem a kereskedésekben,rájuk ültem,tesztvezettem,kérdezgettem fórumokon róla,kiposztereztem a falomra,és csak ez a típus járt a fejemben,semmi más ;)
 
T
Nagyon jó a történet NaNa! Gratulálok az új szerzeményhez! :taps: Hosszú, boldog kilométereket kívánok nektek így együtt!
Én is hasonlóan voltam a második Ignisemmel. Amikor a baleset után kijöttem a kórházból, két nap múlva megrendeltem, pedig még nem tudtam, h honnan veszem rá a pénzt, és még azt sem, h sikerül-e eladni a roncsot. Azokban a percekben, amikor a szalon udvarán álló roncsot pakolták fel a trailerre (mert jött érte a vevő!), beforult az új autókat szállító kamion is az udvarra, a platóján az én 2. számú kicsikémmel :D Megtervezni sem lehetett vna jobban! Sőt, még el kell mondjam, h nekem a 4 és a 14 a szerencseszámom, és amikor felhívtak, h készen vannak az autóm papírjai, jöhetek átvenni, elég volt egy pillantás a rendszámra, és tudtam, h ezzel az autóval megfogtam az Isten lábát: XYZ-414 !!!!!!!!!!!!
 
Gratula,Kedves!Már a múltkor szólni akartam,hogy vegyél egy Harley-t,mert a Suzukik többségben voltak a családban:))
 
Jól álltok egymásnak! Gratulálok! :taps: No és a pink változat az tényleg olyan Nanás lenne:jo
 
A Harley-rú: jó szerelgetést!:D
Na jó, remélem csak viccűtem...
Szép, szép, különössen ahogy tervezted a fényezést, csak hát amerikai, nekem ezér nem kéne soha az életbe Harley. Az a világ olyan dógot képvisel számomra, ami a Sátán fizikai világbeli uralmát testesíti meg a szemembe.

Anno a könyvet megkaptam anyutú. El is kezdtem óvasni, aztán - sose felejtem ee - az ötödik ódalon óvastam egy ollyan kijelentést, hogy ha ott áát vóna előttem a szerző, szíjjeszedem mind etióp gyerek a segélycsomagot. Eehatároztam, hogy portalaníttani se veszem a kezembe többet.

A álommotoromrú hamarossan főteszem a képet. Majdnem úgy néz ki, mind a Jawa 639 Chopper, amirű képet tőtöttem fő a Galériába. Majd főtőttöm!:love:
 
Köszi mindenkinek a gratulációkat mégegyszer.
Nem, nem mentem vele hétvégén, mert pénteken egy haver elvitte az összes papírját hogy átirassa a nevemre. Meg amúgy is más program volt.

Hétvégén a maradék időben photoshopoltam még pár képet, amik mindjárt kikerülnek a falra.

Vidék!
Szerintem vedd elő újra a könyvet, és olvasd el szép lassan mégegyszer! Az egyik legfontosabb dolog a "pozitív gondolkodás". Tudom, hogy ez a kifejezés a hozzád hasonló pesszimista embereket borzasztóan felidegesíti, de ez csak annyit jelent, hogy hinni kell abban, hogy amit el szeretnél érni, az meglesz neked. Sőt nem hinni, hanem tudni kell. És tudni kell azt is, hogy semmilyen akadály nem áll előtted, sem pénz, sem fizikai nehézség...
Lehet, hogy téged is mindjárt kiplakátollak a falamra, ahogy vigyorogva ülsz egy Harley-n. Mert ahogy mondtam, nagy álmok kellenek. Ha egy Jawát szeretnél, akkor Babettát kapsz. Ha Harleyt szeretnél, akkor még bármilyen más MOTOROD lehet... a lényeg, hogy elkezd közeledni feléd a lehetőség.

Birge! Hát nem tudom. Nyomtas egy nyelvvizsga bizonyítványt a saját nevedre kiállítva, és tedd ki a falra. :) Csak aztán nehogy felhasználd, mert azt büntetik. :D

Egyébként Shakti könyve is ilyesmiről szól. Hogy hogy sikerült párt találnia a Titok segítségével.
 
Kedves NaNa! A legfontossabb dógot kihagytam: én is gratulálok! Remélem, sok balesetmentes ilométert tőttötök majd eggyütt.
A pozitív gondolkodása eggyetértek, de nekem nem egy motor az álmom. Én igazán nagyot álmodtam... nagyon nagyot... majd kűddöm emilbe... abbú az is kitűnik majd, mér nem veszem soha többé kezembe azt a könyvet. Nagyon szépen köszönöm a bíztatást és a türelmet, remélem eccer meg tudom szógáni...:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,978
Hozzászólások
90
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére