Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Feedeld RSS-sel a blogodat

Szándékosan használtam ezeket a furcsa, idegen szavakat a blog címében, hiszen akinek füle van hozzá, úgyis meghallja.

Mivel egyre többen vagyunk a közösségi portálokon is, és mindig látom, hogy belinkelitek a saját blogjaitokat és (örök hálám) a Csajokamotoron.hu híreit, gondoltam megkönnyítem kicsit a dolgotokat.

100px-Feed-icon.svg.png
Szóval van ez az izé... az RSS (Really Simple Syndication - nevének megfelelően tényleg very simple). Azért jó, mert segítségével automatikusan juthatunk hasznos információkhoz, sőt a közösségi oldalakon ezekhez az infokhoz hozzájuttathatunk másokat is.

Ahol ezt az rss jelet látjuk, ott csak rá kell kattintani a gombra, és máris megkapjuk az rss url-jét, amit a megfelelő helyre belinkelve máris elkezd áramlani az információ.

Itt a csamon is többféle rss-t találtok, általában a böngésző címsorában.


Meg a videóknak ésatöbbi... lehet, hogy olyan is akad, amit még én sem fedeztem fel.
Viszont ami nagyon hasznos szerintem a közösségi oldalak, legalábbis a twitter és a facebook viszonylatában, hogy ki-ki a saját személyes blogjának az rss-ét is be tudja hívni. Az enyém pl. így néz ki: http://club.csajokamotoron.hu/blog/nana/hirszolgaltatas.rss

Csak az rss címénél kell megváltoztatni a felhasznlónevet és máris megvan a sajátod, ill. a saját blogod tetején a böngészorban az rss ikonjára kattintva ugyanezt kapod meg.

A Facebookon pl. tök jó, hogy a saját blogbejegyzéseidet behívod a profiloldaladra. Ez úgy néz ki, hogy a jegyzeteknél erre a linkre kattintva egyszerűen bemásolod az rss linkét.
Mivel ez nálam épp most sem működik, úgyhogy javaslom a Twitterfeed.com-ot, amit én is használok, ahol a regisztráció után egyszerre több rss-t is lehet kezelni. Ott már be tudod állítani, hogy melyik rss hova töltődjön be az ott látható szolgáltatások közül.

Ha nem érthető, vagy van még kérdés ezzel kapcsolatban, szívesen segítek.

Hozzászólások

:)
NEkem a tegnapi blogomat még mindig nem szívta be... De Bea a tiedet láttam.
 
Annyira örülök neki :jo:
Pic érdeme!!! Persze meg a tied és Goyo-é is :)
 
:) Az enyémet azóta sem... Kíváncsi vagyok, nektek fogja-e a többit... Írjál gyorsan. :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,077
Hozzászólások
46
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére