Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Út az anarchiához

Tegnap végül mindenféle műszaki cikkekbe fektettem a pénzem. Ok, tudom, az az egyik legrosszabb befektetés. Azért, hogy tovább rontsam a helyzetet néhány pólót is vettem... le voltak értékelve.
sons-of-anarchy-finale.jpg
Szóval rájöttem, hogy a Sons of Anarchy - szép magyar germanizmussal élve - soha nem lesz megnézve, ha ezt nem tehetem a tévé előtt fekve. Épp eleget ülök a gépnél munka ügyben.

Az okosok, és technikailag képzettebbek azt javasolták, hogy vegyek egy médiaplayert, ami minden formátumot lejátszik, amit a DVD nem. Így is tettem. Ez itt nem a reklám helye, de a Média Marktban 2000 Ft-tal le volt értékelve.

Persze akkor már kellett egy scart átalakító kábel, meg egy külső vincseszter, amire ki tudom írni a filmeket, és ha már ott voltam, egy digitális képkeretet is vettem. Amikor összeszereltem itthon a rendszert, rájöttem, hogy jobb lenne, ha nem kellene a kábeleket a tévé hátulján dugdosni ki-be, szóval ma még egy scart elosztóért elszalasztottam a férjemet.

Ma délelőtt a DVD-ről átmásoltam mindhátom évfolyamot az új vinyóra, és immár semmi akadálya, hogy elkezdjem nézni a részeket. Már csak az az egy probléma merülhet fel, hogy találok a tévében valami érdekesebbet.
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

És jó a cucc? Mi is gondolkodunk egy ilyen beruházáson, de sok kérdésem van még a gyakorlati felhasználásról.. amiket majd jól meg tudok kérdezni tőled:D
 
Picar;bt17708 írta:
És legalább a pólók jók lettek? :D

Többnyire igen, az egyik talán kicsit rövid, de a hippsy mindent megold. :)

birge, kérdezz!
És természetesen megírom a továbbiakat is a sorozatról. :)
 
Szóval elvesztettem a fonalat a mindentudó okostelefon, a pda, a tablet és mittoménmelyik kütyü között félúton... Nekem csak egy dolog kell, hogy a dvd lejátssza a dvd-t, a mobillal telefonálni tudjak (nem akarom a pofakönyvön közzétenni, hogy épp a rötyin ülök), a fényképezőgéppel meg fényképezni, és ilyen tök primitív alap dolgok nekem bőven elegek. Az agyonegymásbaintegrált vackoktól meg a hajam hullik, mert mindegyik amolyan félmegoldás, öszvér eredményekkel... vagy legalábbis nem vagyok képes olyan drága kütyüt venni, amelyik tényleg elégedettséggel töltene el a szolgáltatásai minőségének tekintetében. :)
 
Tök igazad van... az okos telefonon amúgy a telefonálás a legbonyolultabb... :)
Fényképezni meg lehet vele... de minek. Arra pont jó, hogy megosszam, de nyilván a cikkekbe meg a beszámolókba "rendes" géppel készítem a fotókat. A rendes azért van idézőjelben, mert gondolom neked az is egész mást jelent.
Egyszer volt egy viszonylag rendes gépem, legalábbis drágának drága volt. Nem mertem magammal vinni motorozni. Azóta megelégszem az ebayen vásárolt 20 dolláros compakt géppel. :D
 
No igen, én is múlt évben jutottam el oda, hogy végre vegyek egy motorra való olcsó de még fényképezőgépnek hívható bigyót :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
889
Hozzászólások
22
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére