Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Ma bekukkantott a Tavasz...

Már úgy belefáradtunk a 7-10 fok mínuszokba,a sötétségbe,a ködbe,a hírekbe,meg a benzinárba....Hadd ne soroljam!
Ma,Oberwartba kellett mennem,az osztrák telefonomat intézni.Reggel még,semmi kedvem nem volt.Az intézkedés sikerült,gondoltam,megnézem az új bevásárló központban,ahol van egy klassz könyvesbolt,hogy kapható-e stájer-német szótár,hisz enélkül nem boldogulok.Hihetetlen volt,de a hatalmas parkolóban nem találtam parkolóhelyet.Egyet sem.Több száz autó volt,-karácsony után!-a harmada pedig magyar rendszám.5-6 autós is próbálkozott,végül én a 4.lassú kör után feladtam.Hazaindultam,lemondva a szótárról,és közben borúsan,irigykedve talán arra gondoltam,míg a fiatalok félnek babát vállalni Magyarországon az anyagiak miatt,-aztán később 40 évesen sorbaállnak a kis "pekedlivel" az inszemináló helyiségek előtt pironkodva,amikor már mindent megtennének egy Babáért.Bocs! Ez, külön megér egy blogot!
Szóval addig Január elején,nem lehet Ausztriában mozdulni a Bevásárlóközpontokban.
DE!Aztán:KISÜTÖTT A NAP!Az autó üvegén keresztül,még melegebbnek éreztem.Felkerültek a dögös napszemüvegek,vidámabbak lettek az emberek,-már nevetni is tudtak,szívből,a gondokról megfeledkezve.Szerelemillat szállt a levegőben.Bekukkantott a Tavasz...Olyan jó volt!
Megfeledkeztem én is minden borús gondolatról,feltekertem a zenét,kicsit ráléptem a gázra,és megtelt a lelkem.Nemsokára itt a tavasz,születnek a tündéri Babák,megújulnak a szerelmek,bekerülnek az aksik a mocikba,-tényleg,meg kell mozgatnom még ma a Fekete Hercegemet is!_felbőgnek a motorok,újra intünk egymásnak az utakon-Szevasz Testvér,összetartozunk!-
A gondok megoldhatóbbnak tűnnek,melengetően süt a nap,és megy az élet tovább.Ne csüggedjetek,még mindig volt valahogy!Mindig lesznek segítő barátok,akik meghallgatnak,vigasztalnak.Mint,ahogy engem is oly sokan megvigasztaltatok Decemberben.Köszönöm Nektek!
Sokat jelentett!Csajok a motoron..és nem csak csajok!Egy éve,még azt sem tudtam,mi az.KÁR LETT VOLNA KIHAGYNI!Köszi NaNa,hogy kitaláltad!
"Egy mosoly,amit küldesz,
visszatér Hozzád.Gazdagabb lesz aki kapja,de nem lesz szegényebb,aki adja.":csam::D

Hozzászólások

:ciao:cool:
Spórolok ebből a hangulatból egy picit, hogy kibírjam tavaszig. Meg szólok az embernek, hogy holnap/vasárnap guruljunk pár métert a mocokkal - nehogy ellustuljanak az ácsorgásban!:D
 
Z
Ha-ha,puhányok a héten közel 800 km-t moccoztam:D
 
Ma engem is megcsapott a változás szele;)Hogy mit hoz majd a tavasz ,remélem mindenkinek csak csupa jót!:)
 
Z
Amúgy meg remélem nem 4 fokos lesz a tavasz......
 
Hasonlóan éreztem én is. Ezt a sötétséget tényleg nem leghet elviselni... és tegnap hirtelen újra lett életkedvem. Látszik az alagút vége... bárnem bánnám, ha maradna még egy kis hó, ha már úgysincs elég meleg amotorozáshoz, csak mindig süssön a nap!
Egyébként nagyon szívesen.
 
V
NaNa;bt17607 írta:
maradna még egy kis hó, ha már úgysincs elég meleg amotorozáshoz,

Ok, hó maradhatott volna, vagyis jöjjön még, de ez a melegben motorozás... miért jó izzadni menetközben ? :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
motorosnagyi
Olvasás
895
Hozzászólások
20
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

motorosnagyi további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére