Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

A fiam szeretete.

Este nagyon fáradtan ki guvadt szemekkel figyeltem az utat mert marhára nem volt letakarítva a hó, és megszólalt a telefonom miközben elmélyülten hallgattam a rádiót.
Beleszólt a fiam! ( 4- éves!!)
APA NAGYON HIÁNYZOL, SZERETLEK,
GYERE ALUDJ VELEM, MEG KÜLÖNBEN IS MEG ÍGÉRTED HOGY MEGYÜNK MA SZÁNKÓZNI( AMI ABBAN MERÜL KI HOGY VAN EGY QUAD-OM ÉS HÚZOM A FÉL UTCÁBAN LEVŐ GYEREK HADAT) ÉS NEM JÖTTÉL, MIÉRT?
Elmagyaráztam neki hogy kicsikém apa még nagyon messzi van mert dolgozik vitt a papának és a mamának tüzelőt hogy ne fázzanak,
FIAM:: AKKOR TE MOST A TEHER AUTÓVAL VAGY? ÉS MIÉRT NEM VITTÉL MAGADDAL??
NA JÓL VAN APA GYERE ÉS ALTASS EL!!
ÉS LERAKTA.

Ez az egy dolog van ezen a világon amibe hiszek a gyerekeim szeretete!!

És a kis drágám megvárt és adott sok puszit megölelt, és mondta hogy hozd a kakaóm mehetünk aludni!
Lefeküdtem mellé és máris aludt.
Aztán nagyon fájó szível eljöttem. csak reggel fog sírni hogy hol van az apa!
Miért kel elválniuk az embereknek?
Ez így nagyon nem jó.:(:(


Amit írok azért írom mert így érzek, és ha kérhetem a kötekedni szándékozók véleményére nem vagyok kíváncsi,:p

Hozzászólások

Nagyon szerencsés vagy, hogy van gyermeked. Nagyon sok boldogságot, örömöt kívánok hozzá! Próbálj meg vele nagyon sok időt tölteni, vagy legalábbis annyit, amennyit csak tudsz, mert nekem is nagyon sokat kellett nélkülöznöm, és tudom hogy milyen amikor " apa mindig távol van..."...
puszillak benneteket!!!!
 
Igen, sajna ez a világ erről szól, hogy a mindennapiért a szeretteink rovására megy már a küzdelem...
Az ókorban ezt rabszolgaságnak hívták, most meg piacgazdaságnak...
De jó neked, hogy van egy ilyen pici romlatlan lélek még a közeledben...
 
Jó a gyereknek,hogy az apja így áll hozzá.Jó az apának,hogy a gyerek így ragaszkodik hozzá."CSAK" erre az állapotra kell ügyelni,hogy ne lankadjon ez a ragaszkodás,hanem érezzétek mindketten így.
 
Megzabálom a Kispókot :D Én csak a barátnőm gyermekeitől kapok hasonlót, de már az is elég a pillanatnyi boldogsághoz (egyenlőre)
Kitartás Póki, érte minden megéri!!!
Sok puszi és ölelés Neked! :D
 
Nehéz dió ez én is átéltem,hirtelen rám szakad a múlt mert még most sem nőttem fel igazán,és nekem nem volt kit felhívni és kakaót sem kaptam.De a mai napig szeretetem apámat,még ha pokollá tette az életünket is.
 
Érdekes... Sógornőm gyerkőcein tudom néha kiélni magam, két kis ördögfióka, Réka 3,5, Korina 2 éves. Nagyon aranyossak!
Hamarossan meglessz a saját gyerkőcünk is, február végin... nagyon rosszkó gyütt a legnehezebb egyetemi félévem, megélhetést lehetetlenné tevő tenger adósság kellős közepire, amiket, ha nejem vár egy kicsit, magunk mögött hagyhattunk vóna, dehát... na mindeggy, késő bánat ebgondolat. Nem tudom, milyen apa leszek, nincsen jó előérzetem...
Eggyik kollegám eevált, onnajt van egy most 12 éves fia. Mindene a gyerkőc, gyakran motorozik le hozzá, érte Szigetvárra. Gyakran beszél rula. Az nem vitás, nem cserééték ee a kórházba...
Nagyon jó vót óvasni eztet a blogot!
 
Hidd el Spider, nem csak az elvált szülőkkel van ez így - mármint, hogy apa sokat van távol. Mondjuk ők legalább esténként vethetnek az alvó gyerekre egy pillantást, ha akarnak. Ha van energiájuk.
Vigasztaljon a tudat, hogy a Szeretet világában élsz, ez az erő nem csak az egy fedél alatt élők között működik, a szerető gondolat téren és időn át is eljut hozzájuk!:)
 
Aki kötekedne Veled ezért a mélységes szeretetért,annak nem lenne szíve.Annyira értelek!Mennyire tud fájni az elszakadás a kis tündérektől.Egyszer,azt mondta az unokám az 5 éves,mikor nagyon hiányolta a szüleit,-pedig én is a szívecsücske vagyok,-nekem az apa meg az anya nem keressen pénzt,mert én meleget sem akarok,meg éhes sem vagyok,meg játékot sem szeretnék,csak jöjjenek hozzám már haza!"Ezt az igazi,feltétel nélküli szeretetet,csak a gyerekeinktől kaphatjuk,amíg kicsik.Később ők lesznek a legnagyobb kritikusaink.Élvezd hát,kedves Spider!Ha fáj is,mikor elmész,lényeg,hogy újra hazamehetsz hozzájuk!
 
fneildi;bt17529 írta:
Jó a gyereknek,hogy az apja így áll hozzá.Jó az apának,hogy a gyerek így ragaszkodik hozzá."CSAK" erre az állapotra kell ügyelni,hogy ne lankadjon ez a ragaszkodás,hanem érezzétek mindketten így.
Csak ezt tudom írni én is! Később is bármikor számíthasson Rád! :)
 
tegnap nekem is megnyílvánult a fiam... :) azt mondta nekem h: nagyon szép vagy anya és az illatod is jó :D megzabálom ilyenkor... :)
bár mindig ilyen lenne...
 
Elvált vagy sem a szülő a gyerekünk marad amíg élünk,mindig szeretni fogjuk, és értük fogunk élni, az ő boldogságuk, vagy bánatuk a miénk is.
Köszönöm mindenkinek aki hozzá szólt, ezért érdemes ide írni!!

<table align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" width="98%"><tbody><tr><td colspan="3" class="csakidezet" align="center">Bármit megtehet, gondolhat vagy hihet az ember, a kisujjában lehet a világ összes tudása, ha nem szeret, semmit nem ér.</td></tr><tr><td align="left"> </td><td class="idezet" align="center">Marcelle Sauvageot</td></tr></tbody></table>
 
Mostanában tényleg sok a válás mert divat lett!
Trendi! :D
Erre jó példa szegény szomszédom is akit jól lehúzott pénzzel a felesége a 2 gyerek miatt!
A másik szomszédban meg a fickó volt a höje!
Pedig nagyon klassz felesége van de még nem váltak el csak véglegesnek tűnő fasírt állapot van!
Ismerek olyan embert is aki csak a gyerek miatt van a párjával aki nem ér sokat de ne maradjon mégse apa nélkül a gyerek!
Sajnos mindig a gyerek húzza a rövidebbet! :(
Én a rövidebbet húztam!
Szeretnék gyereket de féltem őt ettől a világtól!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=zf0Ks16l0As"]YouTube - Bruno_nevet[/ame]

Legkisebb unokaöcsimet csiklandozza a bátyja az asztal alatt! :D
Ők vannak nekem!
 
Tudod a részeg ember és a gyerek mindig öszinte, addig amig igy nyilatkozik addig jó. Szerencséd van, hogy nem forditják ellened, pedig ez is igen jellemző sajna. Örizd meg a hozzáállásod és minden rendben lesz a te és a gyermekeid lelkében.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Spider Man
Olvasás
874
Hozzászólások
34
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Spider Man további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére