Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Karácsony egyedül is Karácsony!

Mindig nagyon fontos volt számomra és a családom számára a Karácsony,hiszen a Fiam,Karácsonykor,negyed 6-kor,karácsonyfadíszítés közben szeretett volna a világra jönni.Számunkra azzal kezdődött az ünnep,hogy őt felköszöntöttük,,és a magamsütötte tortán való gyertya elfújása után,csilingelt a "Jézuska",és mentünk a fa alá,ahol meghatódva mindig én mondtam pár szót,az elmúlt évről,a szeretetről.Ne nevessetek ki,fantasztikus érzés volt,Felemelő.Ma,egyedül leszek.Máskor 4 féle süteményt sütöttem,most,életemben először 9-kor keltem fel,géphez ültem,és azt éreztem,számomra nincs jelentősége a karácsonynak.Férjem dolgozik,a "gyerekek",ahogy tőlünk látták,a "Szent estét"szűk családi körben szeretnék tölteni,majd holnap találkozunk.
Ideültem a géphez,elolvastam pár kedves üdvözletet.Felhívott szeretett kis menyem,vigyáznék-e a kis "Szerelmemre",5 éves fiúunokámra,amíg díszítik a fát.No és ekkor,visszajött a karácsonyi érzés,és szép lassan,elöntött a régi "ünnepvárás".
NEM LEHETÜNK KIÉGETTEK,MERT EZ ÖNZÉS!
Ahogy egy újszülöttnek,minden vicc új,az ünnepvárás örömét sem nem vehetjük el,az utánunk következőktől!
Igaz,nem erről az egy napról szól a szeretet,de ma van a napja.Ahogy anyák,apák napjáról is megemlékezünk,ahogy névnapot,szülinapot sem minden nap ünneplünk,ne degradáljuk már le a szeretet ünnepét sem!FONTOSAK AZ ÜNNEPEK!A MOTOROSOK TISZTELIK A CSALÁDOT,A HAZÁT!
A világ bármely részén éljetek,és bárkik legyetek,
Szeretném,hogy egy kicsit,boldogabbak legyetek!
Kívánjatok igazi ünnepet,kívánjatok igazabb
életet,
Ahogyan én ma teljes szívből ezt kívánom kedves Motorosok nektek!
BÉKÉS,ÁLDOTT KARÁCSONYT!

Hozzászólások

Kedves motoros nagyi!:)Itt van a nagy igazság amit te írtál!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Neked és családodnak is!:ajándék:Megjegyzem az én 11-éves nagyfiamat is a jézuska hozta!
 
Drága Nagyi! Ne búsolj! Valaki 4 napot töltött el egyedül. :D Lassan arra sem emlékezett, hogy milyen emberek között lenni, és a legnagyobb öröme az volt, hogy bejött hozzá a szomszéd cicája, amikor kivitte a szemetet... :D :D :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
motorosnagyi
Olvasás
846
Hozzászólások
18
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

motorosnagyi további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére