Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Motorosoknak,és nem motorosoknak!KIRUGTAK.MER T MAGYAR VAGYOK..

SZIASZTOK!Régen írtam.Élet-halál harcot vívtam...VESZTETTEM..A MOTOROMBAN MÁR NINCS AKKU,BENNEM ERŐ..az történt,hogy el kellett adnom magam rabszolgának pelenkacserélő rabszolgának a " szomszédba".Fél évig ment,aztán jött egy 30 éves igazi " nemzeti érzelmű" főnök,aki elmondta,nem akar külföldit,még pelenkacserére sem.Először lefokozott 700 EU -ért kevesebbért,-lakás,utiköltség 170 ezer FT,-.majd 2 hete mondvacsinált ürüggyel,más mulasztása miatt,de még az övé sem,-garantáld,hogy egy inkontinens,aki béna,minden órában tiszta a pelenka!-kényszerrel,felmondatott.Azóta,sem pénz,sem munka.Nem fizetik ki a két heti bért,17 nap szabadságot,sem semmit.Természetesen,9 hónap rabszolgaság után,nem jár a munkanélküli segély sem.Hiába van 35 év munkaviszonyom.
Így,a motor,imádott Szerelmem,és az imádott unokák sem adnak erőt.
DE,NEM ADOM FEL!SORSUNK MEG VAN ÍRVA!KÜZDENÜNK KELL!MAGUNKÉRT,A CSALÁDÉRT!
NEM NAGY AZ EGÓM Zöldpiszok!CSAK TÚL AKAROM ÉLNI!
KÜZDENI A CSALÁDÉRT,MAGAMÉRT,A TÚLÉLÉSÉRT,AZ UNOKÁK JÖVŐJÉÉRT!
SZERETNÉK GONDTALANUL MOTOROZNI,10 ÉV MÚLVA AZ UNOKÁMAT MOTOROZNI TANÍTANI,ÉS NEVETNI!34 éve,azt mondta egy fiú," neked a szemed is ragyog és nevet!"-EZT KÖVETELEM VISSZA A SORSTÓL!MEGTESZEK ÉRTE MINDENT!MOTOROS,NEM ADJA FEL!
LÁTNI AKAROM IMÁDOTT unokámat MOTOROZNI,ÉS A MÁSIK KÉT unokámat,GYÖNYÖRŰ KISLÁNYOKAT, BOLDOG KAMASZKÉNT LÁTNI,-legalább addig hadd éljek,Istenem!-egy kis pénzt dugni szeretettel,ha benzin kell,vagy a discóba mennek,vagy valamire vágynak,ne legyen gond egy tábor,egy jó kis "cucc".EZ MINDEN VÁGYAM!MEG EGÉSZSÉG VALAMENNYIÜNKNEK!
KÜZDJ A MOTORODÉRT!A CSALÁDÉRT!A HAZÁÉRT!
Szeretettel: Motoros Nagyi a "LEGGYORSABB INDIÁNASSZONY"-zÖLDPISZOK- ÉS NEM BENZINTYÚK!-tegnap az oviban Advent koszorút készítettünk.Bekiabálta az 5 éves unokám:" SZERETLEK MAMA!"hogy jön ehhez a benzintyúk?!mert szeretek motorozni?öreg vagyok,de tiszteletreméltó.bocs!pUSZI NEKTEK motorosok!

Hozzászólások

Kedves Zöldpiszok!
A véleményed,számomra sokat jelent!
Köszönöm,hogy ilyen kép alakult ki benned rólam!Feltétlenül megnézem a filmet.:D






Zöld Piszok;bt16729 írta:
A "leggyorsabb indián"-t tényleg ideje lenne megnézned! :D
Ez a részemről azt jelezte, hogy tiszta lapokkal, becsületesen játszol azért ami járna amúgyis! ;)
 
Szerintem midennek megvan az oka és célja, és nem véletlenül történik az emberrel. Lehet, hogy valamit még meg kell tanulnod, lehet, hogy valamit rosszul csinálsz...de az biztos, hogy minden esemény okkal következik be ember életében. Csak meg kell találni ezt az okot, tudatosan, vagy ösztönösen. Szerintem. :)
A Leggyorsabb indiánt pont a héten láttam. Nagyonnagyon jó film, valóban érdemes megnézni.
Van egy mondás, amit ismételgetni szoktam magamnak, ha rossz passzban vagyok, vagy kilátástalan.vagy elégedetlen. Nem tudom, ki mosdta, lehet, hogy nem is pontos az idézet, de a lényeget kimondja. " Mindig panaszkodtam, hogy fáj a lábam, egészen addig, míg nem láttam egy embert, akinek nem volt lába. "
Örüljünk, hogy van lábunk - sőt van motorunk is -, ami előrevisz.
Szóval "Előre!" (mint hajdanán) :D
 
Bölcsen látod kedves Kisvirág az életet!
Hidd el,én is számot vetettem
mindennel,magammal,hibáimmal,az életemmel,magam is.Igen én vagyok a hibás!
Nem lehet nagyobb a szíved,mind a lehetőséged.Ha nincs pénzed autóra,maradj meg a biciklin!46 évesen se fogyjon el a türelmed,esőben hóban biciklizni 3-4 cekkerrel,hogy hazavidd a családnak a "menázsit"!Annyit adj,vagy ne is adj,ha nincs rá elég!Merd kimondani a dolgokat,ne a szíved vezéreljen,-az eszed-!Ha csopperra vágysz,de ez sok,legyen elég a használt MZ.
Ne menj számítógépes tanfolyamra,némettanfolyamra,süsd otthon,ahogy 30 évig a kalácsot,az olcsóbb!
A család örül,élvezi.Szégyeld magad,hogy többre vágysz,és felfedezted önmagad,hogy te is önálló személy vagy,hogy vannak vágyaid,és igényeid!Eddig csak a család létezett számodra,van jó esetben 20 év az életedből,a gyerekeid felnőttek becsülettel,élik a saját kis boldog életüket,a te életed kiürült,és fel kellene tölteni,de ehhez nem elég már az almáslepény.A magyar viszonyok ezt nem teszik lehetővé!
Oszd be 80 ezret,legyen elég a ház rezsijére,kajára,unokára,karácsonyra,néha egy csizmára.Még a könyvtárba is 2 ezer a belépő,-felejtsd el!-Ezért mentem el,mert nekem ez nem volt elég.SZÉGYENLEM!
NEM!NEM SZÉGYENLEM!EMBERI ÉLETET AKARTAM ÉLNI!Azért,mert elmuútam 45,nem fekszem a koporsóba!Ekkor tettem le a motorjogsit.:csam::DAQ lázadókat megbünteti a sors.Az én hibám,a legnagyobb a sok közül,hogy azt sugároztam magamból kint,a nyelvi bizonytalanság miatt,hogy velem mindent lehet.Előbb kellett volna elkezdeni nyelvet tanulni,de el voltam foglalva a családommal.A LEGSZEBB AZ LENNE,HA BECSÜLETES MUNKÁVAL,ITTHON ÉLHETNÉNK EMBERI ÉLETET,
ÉS BOLDOGULHATNÁNK!Ha a főiskolán nem diplomával takarítana az,aki megszenvedett érte,stb...
Kívánok neked szép életet,minden jót Kisvirág!







Kisvirag;bt16732 írta:
Szerintem midennek megvan az oka és célja, és nem véletlenül történik az emberrel. Lehet, hogy valamit még meg kell tanulnod, lehet, hogy valamit rosszul csinálsz...de az biztos, hogy minden esemény okkal következik be ember életében. Csak meg kell találni ezt az okot, tudatosan, vagy ösztönösen. Szerintem. :)
A Leggyorsabb indiánt pont a héten láttam. Nagyonnagyon jó film, valóban érdemes megnézni.
Van egy mondás, amit ismételgetni szoktam magamnak, ha rossz passzban vagyok, vagy kilátástalan.vagy elégedetlen. Nem tudom, ki mosdta, lehet, hogy nem is pontos az idézet, de a lényeget kimondja. " Mindig panaszkodtam, hogy fáj a lábam, egészen addig, míg nem láttam egy embert, akinek nem volt lába. "
Örüljünk, hogy van lábunk - sőt van motorunk is -, ami előrevisz.
Szóval "Előre!" (mint hajdanán) :D
 
Kisvirág nem úgy értette szerintem Nagyi, ahogyan te érted! A "vágyaid" természetesek, és nem is nagyravágyóak.
Olvastam a minap a javasnaptárban két bölcseletet: "A lehető legjobb dolog történik velünk, amikor elveszítjük a talajt a lábunk alól."
"A jelenségeket mindig tudatáramlásokra kell visszavezetni."
Tudom, ez nem vigasztal most téged, de talán erőt ad, hogy jó neked nyakig a sz..ban;)
Komolyra váltva sose feledd: az van, amit gondolsz! (A helyzetedről, a tudásodról, a lehetőségeidről - a kimenő gondolatrezgésekkel azonos frekvenciájú lehetőség tud csak visszaérkezni! Úgyhogy csak pozitívan, elő a legmerészebb álmokkal!!! Szurkolunk neked sokan!:csa
 
valóban nem úgy értettem, és Isten ments, hogy azt sugalljam, hogy magadban keresd a hibát vagy magadat hibáztasd, épp elllenkezőleg. azt akartam valahogy kifejezni, hogy mindennek meg kell látni a jó oldalát, és megpróbálni úgy szemlélni, hogy az előre vigye az embert. Értem, hogy miről beszélsz, és egyetértek vele teljesen. Addig él igazán valaki, amíg vannak vágyai és amíg van miért küzdenie. Brigó, ha érted, mire gondolok, segíts lécci, mert nem tudom kifejezni rendesen a gondolataimat... :( :)
bár viszonylag fiatal vagyok, nekem is osztott egyet s mást az Élet, amit nem akartam. amit meg szerettem volna, azt meg valahogy elfelejtette... :( azért remélem, egyszer eszébe jut...
az ésszerű vágyakról nem igazán tudok mondani semmit, mert nekem főleg irreális vágyaim vannak :D (pl. egy vadiúj Guzzi, ami sohase lesz, de azért jó ábrándozni róla és legalább a youtube-on hallgatni a hangját).
 
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=hG4uIE_yzlI&feature=related"]YouTube - ÁKOS - A FÉNYBE NÉZZ (2010) :: Official video, HD[/ame]
 
Hát nagyon sok jót és okosat olvastam itt. Nem tudom kaptál-e valamiféle levelet a szakszervezettől kint, de a párom még mikor elkezdett kint melózni, abban le volt írva, hogy ha bármi munkával kapcsolatos segítség kell írjon nekik, és persze ez magyarul.
Na igaz azóta eltelt pár év. Meg ha mégis kint szeretnél maradni itt nézz munka után:www.ams.at
munkaügyi hivatal honlapja. Remélem nem adod fel. hidd el nekem se könnyű itt kint, de otthon még ennyi lehetőség sincsen sajnos.
 
Nagyon sokan nem tudjak hogy,6 napos munka het van.Szabadsagot ha nem tudjak kiadni akkor meg valthato penzre.Jar a karacsonyi penz,nyari penz es a vegkielegites.De minden hivatalos helyen kell kerni tolmacsot, ha nem vagy biztos a nyelv tudasodba.Igy nem tudnak felre informalni.Ez az iroda feladata.S ha gondok vannak akkor a Munkaügyi Kamarahoz kel bejelentest tenni.Nem kell felni tölük.Azt hiszik a munka adok mert külföldi vagy ugyse mered megcsinalni.Bejelentet munkanal figyelni kell a beteg biztositasra,kell egy 106_os papir es lehet magyarba is orvoshoz menni nem kell fizetni.Külföldi munka vallalas eseten kellö informacio nelkül ne vagjunk bele.vagy mindent papirra iratni.Nagyon sokat tudnak meg irni erröl a temarol de nem ide valo.
Nagyi kitartast,lessz ennel jobb csak biznod kel magadba
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
motorosnagyi
Olvasás
1,171
Hozzászólások
58
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

motorosnagyi további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére