Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Devils börze vs. Jótékonysági naptár

Jótékony motorosok? Megvan? Nemcsak a médiának, egymás közt is...

Felvirradt széphazánk elmaradhatatlan Devils-börzés napja ismét. Múlt évben is találtam karcolni való felületet a témán, idén meg aztán pláne!

A sok vadmacsó kőkemény motoros csávó egy falkában kb annyit ér mint egy csomó korai magömléses tizenéves pelyhesállú kispöcs az általános iskolából. Sőt kb. annyi zsebpénzük is van, és az érzelmi intelligenciájuk is a béka segge alatt, a reprezentatív faroktollborzoláson kívül másra nincs kapacitás...

A jótékonysági naptár miatt mentem ki idén, vigyorogjunk már miniszoknyában a népeknek, legyen annak az elárasztott családnak karácsonyra valami. Hát nem. Egyetlen árva naptár bírt elkelni, ezért el kell mondjam, tiszteletem annak az egy kivételes férfiúnak aki megvásárolta. No, őneki nem kell hogy magára vegye a többi gondolatomat sem.

Szóval a börze közönsége az alábbi módon reagált a naptárral való közelítésünkre:

- húdekirály megnézhetem?
aztán jött a
- majd visszajövök ha marad pénzem,
- ha eladtunk valamit, veszek,
és
- ha megveszed a gerincprotektorom, megveszem a naptárad... (biciklire való minősítésű, büszkén mondta, hogy motoros sulié volt)

A Hellsek standján meg pöcsetlen fickók ültek nyálcsorgatva, mert rögtön azzal jöttek, hogy nem ők a döntnökök és nem mernek dönteni 2500,-Ft sorsáról hogy legyen a klub falán egy ilyen... De hogy közösen lemondjanak egy-egy pofa sörről, az sem működött. Gondolom a pia már előbbre valóbb mint a nők, ugyanis nincs mivel már hancúrozni, elitták, vagy mi...

Aztán voltak olyan fickók is, hogy mivel a csajuk mellettük állt, meg se merték nézni a naptárat....

Szóval egy nagy banda kemény macsó csávót láttam hétvégén, akik falkában csóringer mód kölcsönnaptárra is emlékből hokiznak...

:mad:

De meg lehet győzni az ellenkezőjéről, Nanánál lehet naptárakat vásárolni, és ide beírogatni ki mennyit.

Jah, és KINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA!

Folytatás itt
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Jaja, itt nem azok vannak leszólva, akiknek tényleg nem telik, hanem akik sajnálják rá...
 
Talán azért is sajnálhatják rá,mert manapság annyi ilyen "jótékony"átverésről hallani.Én például évekig az adóm 1%-át a gyermekétkeztetésnek vagy a rákos gyerekeknek ajánlottam fel.Aztán pár éve kiderült,hogy nem is odament.Na,azóta a helyi polgárőrségnek küldöm,mert őket ismerem legalább és tudom,hogy jó helyre megy.
A másik meg hogy nekem személyes ismerőseim jó pár klub,jó pár tagja.Tavasszal saját költségükön,saját idejükből mentek homokzsákot rakni ingyen.Közülük is voltak kint páran most a börzén és nem vettek naptárt tőletek(megkérdeztem).És tudod mit mondtak?Azért mert miért kéne hogy higyjen neked,nem is ismer,nem tudja,hogy valós-e amit mondasz.Valahol ezt is meg lehet érteni,nem?
Szóval vigyázz kicsit ezzel az egy kalapaláveszelektiteket mert kolorosokvagytok dologgal,mert elég kétélű fegyver.
 
jaj jaj ne borzoljátok a hajam :D
szóval nem vett senki naptárat a pasik közül az asszonynak karácsonyra...
mindenesetre egy elment :)
na ha egyszer végre kifizetik a munkám veszek még egy naptárat a csam clubhelyiségébe :D
egyébként meg a naptár akkor is szuper...
valahol félresiklottam a témában az tuti, de már saját magam se tudom mit akartam írni...
Ja de!
Imádlak titeket! :D
 
senki;bt16548 írta:
jaj jaj ne borzoljátok a hajam :D
szóval nem vett senki naptárat a pasik közül az asszonynak karácsonyra...
mindenesetre egy elment :)
na ha egyszer végre kifizetik a munkám veszek még egy naptárat a csam clubhelyiségébe :D
egyébként meg a naptár akkor is szuper...
valahol félresiklottam a témában az tuti, de már saját magam se tudom mit akartam írni...
Ja de!
Imádlak titeket! :D
Ki lettem moderálva?
 
Nem tudom, miért nem csodálkozom... :( Baromi sok az egoista barom, aki simán költ egy menő karkötőre ennyit és valami csilivili bizbazra a motorjára tízszer ennyit..., na de jótékonysági naptárra, amiben még pucér nők sincsenek????? (mondjuk ezt sem értem: mi a különbség, hogy pucér műnőket nézegetek motorokra rakva, vagy csinos motoros csajokat??? - jó egyrészt hazabeszélek, másrészt nő vagyok, nem érthetem... :()

Azért kicsit büszke vagyok, mert én eladtam 8 naptárat olyanoknak, akik közül egyik sem motorozik, csak engem ismernek - nem is közelről, csak munkából, éppenhogy... Lehet, hogy ezzel a vásárlóközönséggel többre mennénk, mint a motorosokkal???? Röhej.... :(
 
Hozzájárúhatott az a hír is, hogy a károsútak az összegyűllött pénz töredékit kapták csak meg a államtú. Meg sajnos eggyet köll h értsek abba, hogy a bizalmat má sokan sokféleképp eekártyázták. Nagyon nehéz illyen kezdeményezésbe fogni. Föl a fejjel Yama, nem a Te munkáddaa van baj! Profi naptárat hoztá össze, és igenis nagyon jó vót a ötlet. Mer Ti nemcsak díszek vagytok a motoron. Ti télleg tuggyátok, mi az, meg hogyan működik. Vettem vóna többet is, de nem tellik na...
És ha az eggyik nagy alkatrészgyártó cég az alkalmazottjainak aktfotóivaa csinyááhat naptárat és eztet még újságba reklámozhatja is, akkó ez mennyivee értelmessebb és ízlésessebb!
Ne legyé eekeseredve Yama, amit csinyász, az nagyon jó! :love:
 
Ja, mostannék óvastam a előző ódalt. Ne értesetek félre, nem vettem magamra, nem sértődtem meg, semmi gond nincs, csak sajna télleg van, akinek nincs mibű. Mondjuk az meg ne szólogasson be a csajoknak meg ne arcoskodjon.
Tudjátok Csajok, érde4kessen működnek a férfiak, legalábbis a nagy többsége. Nem jár ám folyton a szexen a eszünk. Csak ha látunk egy jó csajt vagy a szexrűesik szó, be kő bizonyíttani a másik emberek vagy éppenséggee saját magunk előtt, hogy mi férfibú vagyunk ám. Teljessen jogossan irritál ez Benneteket. A normális férfiakat is irritálja, higgyétek ee.
A politika meg eggyes csalók (a határok eemosódnak) annyira részvétlenné tették a emböröket, hogy főháboríttó!
 
Yama750!
Szerintem ne légy igazságtalan... Arra nem gondoltál, hogy esetleg vannak olyan klubok és magánszemélyek is, akik már réges-régen több formában is megtették a felajánlásaikat??? Vagy esetleg olyan emberek, akiknek esetleg egyáltalán nem jön be ez a naptárosdi, mert mondjuk egyből a "naptárguru" Kiszel Tüncike jut az eszébe róla?
Ezt csak azért írom, mert általánosságban nem az vonható le a motoros társadalomról, amilyen színben most fel vannak tüntetve csupán azért, mert nem vettek naptárat!!!
Gondoljatok csak a Melinda-féle adománygyűjtésre, a dévai gyűjtésekre, a Toy Run-okra (amit mellesleg éppen a cikkben nevezett klub szervez már évek óta a Karcagi kórház gyerekosztályára számára nagy sikerrel), vagy főzőverseny egy gyermekotthon javára és még sorolhatnám... Tehát még van emberi érték a motorosok között... még van...
Az meg, hogy a segítés/adakozás melyik formáját választja meg valaki, hát hagy ne kelljen már szégyenkeznie miatta!

És ezt most tényleg csak azért írtam le - mindenféle okoskodástól mentesen -, hogy ne ítélkezzetek felszínesen, hiszen a látszat sokszor félrevezet!
És gondolom nektek sem esne jól, ha mondjuk éppen valamelyik motoros klub felróná nektek, hogy hol voltatok azokon az adománygyűjtéseken, amelyeket ők szerveztek... Megköszönték a résztvevőknek a segítséget, de senkit nem fikáztak és nem tüntettek fel rossz színben azért, mert nem voltak részesei... És ez is egy érték... hogy el tudjuk fogadni azt, hogy másoknak nem biztos, hogy az a nyerő "ötlet", amit mi kitaláltunk...

Aki ismer, tudja, hogy semmiféle kötekedés, vagy "észosztás" nincs a reagálásomban, csupán szeretném, ha nem ítélkeznétek elhamarkodottan!!!

Köszi annak, aki ezt egy kicsit átgondolja, meg annak is, aki egyáltalán elolvassa!
 
Yama750;bt16551 írta:
Dehogy is, a Senki most kedveskedni próbált! :D

Ja, csak visszaírtam Senkinek, hogy mi is imádjuk őt, és nem láttam a hszemet, azt hittem - offtopic lévén - hogy jogosan kimoderáltad. De magamat ismerve az is lehet, hogy simán elfelejtettem a küldés gombra kattintani:)
 
Yama750;bt16574 írta:
Ildó, KINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA! Ezt már annyiszor leírtam annyi helyre....

Na jó, de itt most nem rólam van szó, hanem pont arról konkrétan, akit meg is neveztél a cikkedben!!! Velük voltál igazságtalan és le is írtam, hogy miért...
 
Jó van na, aki nem vett így járt! Nekem a munkahelyemen lessz kinn, mer a asszony így is ollyan féltékeny má hogy csak na...
Mindannyiotokat :love:!
 
Ildó, bocs, de akikkel beszéltem, nem ezeket sorolták fel, hanem a kifogásokat. Mint mondottam kinek nem inge, nem veszi magára. Nekem is mondták már hogy öreg is vagyok meg löttyedt is a csöcsöm (látatlanban), aztán röhögtem egy jót a 90D mögött. :)
 
Yama750;bt16594 írta:
Ildó, bocs, de akikkel beszéltem, nem ezeket sorolták fel, hanem a kifogásokat. Mint mondottam kinek nem inge, nem veszi magára. Nekem is mondták már hogy öreg is vagyok meg löttyedt is a csöcsöm (látatlanban), aztán röhögtem egy jót a 90D mögött. :)

De én mondtam neked konkrétumot, ennek ellenére mégis csak fújod a magadét és sajna úgy veszem észre, hogy egyáltalán egy sorát sem gondoltad át annak, amiről írtam...
 
Végigolvastam a hszeket!
Tudtam hogy volt értelme a blogodnak Mina!

Kiderült hogy IMÁDTOK :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Yamina
Olvasás
1,857
Hozzászólások
88
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Yamina további bejegyzései

  • Kukimágnes
    Tegnap elmentem a robesszal 160 km-re a kaptárgyárba lépkeret lécekért...
  • Változó korszakok
    Nehéz döntésre jutottam. Megvettem a Lóóóra a gumikat, aztán mondták...
  • Tagama
    Elment tavasszal. Nem tudtam elmenni a temetésére. Most sikerült...
  • A legnagyobb harcos elment...
    Azt hittem acélból van és sosem hal meg. A profilképén jó ideig egy kis...
  • Kegyelmi állapot
    Mostanában nem írtam blogot. Mert minek... Elfoglalat a kert, az...

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére