Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Ólomgyűrű

Hát ma elképedtem valami rettenetes módon....

Ugyebár az ember éli az életét, barátkozik, megszerelmesedik, kiszerelmesedik, elválnak az utak, aztán csak összefut az ember idővel a régi kedvessel...pláne ha az illető egyébként szakmájában megállja a helyét és sürgősségi melókban lehet rá számítani, még ha ritkán is van rá szükség. Anno megmondtam neki, hogy megvezetik, és nem lesz ez jó később, mert nem lesz meg a megálmodott boldogság, csak szándék van és nem valódi vonzalom - ő választott, én pedig elfogadtam. Elég ritkán futunk össze, hogy lássam a változásokat, és elég lehangoló... végtelenül sajnálom.

Megváltozott a kisugárzása. A bohém kedves kis fickó a flower-power kisugárzásával eltűnt. A copfba fogott haja, a kölykös vigyor, a göndör fürtök eltűntek, maradt felnyírt managerfrizura és széthajszolt gyűrött arc, karikás szemek, fakó bőr. Az egyénisége még poénkodó, de már nem az a szívből jövő huncut hanem a mosolyogva is szomorú szemű. 10 évet öregedett pár év alatt, mintha időzítve állna a feje felett a szívroham meg a gyomorfekély, a kisugárzása a mártúlkomolyraveszemmagam figura. Prioritás lett a pénz: a falon megcsodáltam egy Indiából készült fotómontázst: de jó, te csináltad a képeket? - nem sajna, én nem jutottam el oda, mert vagy a meló vagy semmi... Majdcsak tavasz lesz, akkor majd pihenek... He?
Anno még azt mondta, hogy megválogatom az ügyfeleimet, és az idiótákat elhajtom a vérbe, mert nem vagyok én rászorulva mindenre...
Szabad volt. A lelke. Tavasz volt neki mindig...

Most széthajszolt. Fáradt. Kiégett. Sokat változott, és mintha dugdosná a jegygyűrűjét, hogy ne lássam. Nem boldog, és mintha a csapásirány se lenne a sajátja...
Még emlékszem amikor örömmel csinálta a melóját, most meg fásultan várja a tavaszt.

Legyen neked tavasz, mielőbb... :((

Hozzászólások

Brigó;bt16260 írta:
Kedves Vidék!

Ajánlom figyelmedbe a Csakrák és archetípusok c. könyvet!
Ott olvashatsz bővebben arról, hogy a mártírkodás gyökércsakra zavar -
vagyis a "feláldozom magam" élethelyzet megoldása EGYÁLTALÁN NEM A TE FELADATOD!
Eztet má máshun is hallottam. Igen, biztos így van, csak nem eccerű ebbű kigyünni...
 
Bikerheart;bt16272 írta:
Hát neki szerencséje van ezzel a munkával. Ezt amit ő csinál ez nem mindenkinek megy..Valaki tudja csinálni valaki nem. Én is megpróbálkoztam vele,de nekem nincs olyan megjelenésem és olyan "beszélőkém" mint neki. Szabadon dönthet arról mikor akar dolgozni és mennyit. A saját sikerének a kovácsa. Van egy olyan kisugárzása és egyénisége ami miatt szívesen dolgoznak az emberek vele együtt ezért viszonylag hamar megtalálja azokat az embereket akikkel együtt tovább építi a céget. Neki ez nem megerőltető. Most már csak annyit kell tennie,hogy megtanítja azokat az embereket akiket eddig fölkarolt arra amit ő tud.
Ő azért csinálja ezt ilyen szenvedéllyel,mert hisz abban,hogy amit tesz azzal másoknak segít. És ha így érez akkor nem is igazán fárasztó az a munka és szívesen csinálja.
Nem akarok ehhez már többet hozzáfűzni,mert most nem ez a fő téma.
Még annyit utoljára írok,hogy tényleg sajnálom,hogy így kell látnod a volt kedvesed. Hogyha eltakarja gyűrűjét attól a gyűrű még ottan az ujján akár akarja akár nem. Valahól biztos ő is vívódik ezzel csak még nincs tisztában azzal,hogy mit is akar..
Sajnos ilyen MLM dologhó vót szerencsétlenségem. Mai napig meggyőződésem, és eztet cégen bellürű utólag alátámasztották, hogy nem a lustaságom vagy a képességerim hiánya miatt buktam 200 ropit a dógon. Pont akkó, amikó kajára is alig jutott...
Szerencséssek azok, akik maguk dönthetik el, mit kezdjenek a sorsukkaa, idejükee, egészségükee. Hülyeség, hogy mindenki maga dönti ee. Magamrú tudom. És bocs, de a saját esetemrű nem akarok vitát nyitni. Sajnálok és mélységessen megértek mindenkit, aki úgy jár, mind Yama exe. Ha lehetőséged nyílik rá, mondd ee neki, hogy nincsen egyedű a gondjávaa, és jobbulást kívánok Neki, így ösmeretlenű is! :csam:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Yamina
Olvasás
733
Hozzászólások
44
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Yamina további bejegyzései

  • Kukimágnes
    Tegnap elmentem a robesszal 160 km-re a kaptárgyárba lépkeret lécekért...
  • Változó korszakok
    Nehéz döntésre jutottam. Megvettem a Lóóóra a gumikat, aztán mondták...
  • Tagama
    Elment tavasszal. Nem tudtam elmenni a temetésére. Most sikerült...
  • A legnagyobb harcos elment...
    Azt hittem acélból van és sosem hal meg. A profilképén jó ideig egy kis...
  • Kegyelmi állapot
    Mostanában nem írtam blogot. Mert minek... Elfoglalat a kert, az...

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére