Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Magány vagy társtalanság?

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Jy7LJfRkdds&feature=related"]YouTube - Kánya Kata: Magány vagy társtalanság? (Mesterkurzus)[/ame]

Hozzászólások

Pacikó;bt16078 írta:
- Hol vannak az emberek? - kérdezte később a kis herceg.
- Itt a sivatagban olyan egyedül van az ember.
- Nincs kevésbé egyedül az emberek közt sem - mondta a kígyó.
Ajánlott "irodalom": Pink Floyd: A Fal. Az egész film!
 
Nikóca;bt16046 írta:
Én ehhez hozzá sem szólok, mert én vidám vagyok :D Nem foglalkozom ilyen letargikus dolgokkal :hi-hi:
Kedves Nikóca! Tényleg nem megbántani akarlak, de szerintem pont ezt a sztereotípiát igyekszik tisztázni ez a videó, legalábbis nekem az jutott eszembe, hogy a társtalan ember nemhogy nem feltétlenül magányos, de nem is feltétlenül boldogtalan! Nekem második barátnőm után 5 évig nem volt senkim. És nem voltam boldogtalan! Semmi bajom nem volt az égegyadta világon, és nemcsak azért, mert túl sok volt a gondom ahhoz, hogy legyen időm és energiám a társtalanságommal foglalkozni. Tudtam és elfogadtam, hogy a párkapcsolat nekem nem célszerű dolog, objektív és szubjektív szempontokból sem. Kész, lezárva. Az, hogy most van feleségem, egy nagyon súlyos tévedésemnek köszönhető. Nem bírtam az otthoni munkákkal, és mivel még több dolgot sóztak a nyakamba (munkát, tennivalót), úgy gondoltam, jól jönne egy kis segítség. Súlyos tévedés volt, még több lett a munkám, és most már se időben, se energiában, se anyagilag nem bírok semelyikkel se. Ráadásul jól át is b..tak többen is. Nem csak a párkapcsolat garantálhat boldogságot az embernek, sőt!
Mondjuk ismerek olyat is, aki a csalódottságából, reményvesztettségéből menekül a társtalanságba, és rengeteget melózik. Apám képtelen fölfogni, hogy miért. Fogalma sincs róla, hogy a srác a melójába MENEKÜL, és nagyon nagy baj lesz vele, ha lerobban és nem tud melózni.
Szóval azt akartam kikerekíteni mindebből, hogy a társtalanság nem jelent boldogtalanságot, a két említett állapot között az a különbség, hogy a magányosnak HIÁNYZIK a társ, a társtalannak nem feltétlenül. A magányos szenved, a társtalan nem szükségképpen. Nem depis dolgok ezek, csak az élethez szervesen hozzá tartozó dolgok. Egyébként a boldogtalanság ugyanúgy hozzá tartozik az élethez, mint a boldogság. Mindegyik csak egy állapot, semmi több.
Kedves Nikóca! Igazán örülök neki, hogy boldog vagy, és remélem, minél tovább meg tudod őrizni ezt az állapotot! De ne keseredj el akkor sem, ha esetleg kibillensz valamikor ebből. Mindig van még fölfele is (a magasból is)! :love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Yamina
Olvasás
809
Hozzászólások
44
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Yamina további bejegyzései

  • Kukimágnes
    Tegnap elmentem a robesszal 160 km-re a kaptárgyárba lépkeret lécekért...
  • Változó korszakok
    Nehéz döntésre jutottam. Megvettem a Lóóóra a gumikat, aztán mondták...
  • Tagama
    Elment tavasszal. Nem tudtam elmenni a temetésére. Most sikerült...
  • A legnagyobb harcos elment...
    Azt hittem acélból van és sosem hal meg. A profilképén jó ideig egy kis...
  • Kegyelmi állapot
    Mostanában nem írtam blogot. Mert minek... Elfoglalat a kert, az...

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére