Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Odavetett gyeplő

Időnként túlságosan komolyan veszünk dolgokat. Mintha túlságosan is ragaszkodnánk valamihez amihez egyébként annyira nem is kell, vagy túlságosan azt hisszük, ez a dolog csak általunk működhet jól.

Pedig nem. Hagyni kell. Vagy megmarad magától is a dolog, vagy létezik nélkülünk is, nem kell mindenhez görcsösen ragaszkodni és jobbá tenni általunk. Önjáró lehet bármi/bárki a maga módján, még ha botladozva is. Abból tanul, vagy sem. És ha nem tanul azt is el kell fogadjuk,ez az ő léte, sorsa, magának kovácsolja. Majd kér segítséget, amikor akar. Mi magunk is lehetünk nélkülözhetők, sőt akár ki is maradhatunk a rendszerből. Meg voltak idők, amikor léteztek dolgok nélkülünk is... Nehéz ezt elfogadni, de ez van. Pláne a precizistáknak, akik vérből törekednek mindent a legjobban csinálni, és genetikusan törekednek arra, hogy a környezetükben minden a lehető legjobban menjen (a saját értékrendjük szerint). A saját vérük árán is, a saját kényelmük és jól megérdemelt szabadságuk árán is. Egyszer csak azt veszik észre, hiába adnak bele mindent, valójában az nem is kell, és különben is, ő csak egy sárkány aki mindenbe beleüti az orrát... Miközben csinálhatna sokkal kellemesebb dolgokat a saját maga számára, élvezhetné az életet a többiek megoldandó görcsei nélkül. Oldják csak azt meg maguk, az ő görcsük, az dolguk...! Pedig mennyire jobb hátradőlve mosolyogni inkább...

Hagyni kell időnként a dolgokat a saját újukon menni... Odavetni a gyeplőt.

Hozzászólások

Ja és ja, szerintem is. Nem árt egy cetlit a szemünk ügyébe kihelyezni, rajta a "nehéz" két szó: szabad akarat. Másét tiszteletben tartani is nehéz, a magunkét megélni is az.
Mindazon által bennem mindig felmerül a kérdés: van-e jogom nem szólni arról, hogy épp' afelé a keréktörő kátyú, szakadék stb. felé tart, amiből én már egyszer kimásztam? Tudom, az a saját katasztrófa turizmusom volt, de lehet, megállna, vagy elkerülné - ha tudná, hogy ott van.
EGY ALKALOMMAL talán mégis etikus lenne említést tenni róla. Úgyhogy én képzeletben felbiggyesztek egy másik táblát is: középút - és csak azután vetem oda a gyeplőt.:)
 
Kedves Yama!
Csak nem Nagyidra célzol? Hogy van? Tudod, mi van Vele? Ha találkoztok, el ne felejtsd mondani Neki, hogy a Vidék üdvözli sok szeretettel így ismeretlenül is, és nagyon jó egészséget kíván Neki!
És természetesen Neked is!:love: Föl a fejjel, nem úgy ahogy a Vidék szokta :emo: ! Ha segítség kell, szólj! Ha egy mód van rá, megoldjuk! :love:
 
V
Mint mindenben de ha z ember érzelmileg érintve van az nem megy nagyon nagyon nem ill nagyon nehezen mert akkor valamilyen szinten érzelmileg is ki kell belőle vonulni.......
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Yamina
Olvasás
615
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Yamina további bejegyzései

  • Kukimágnes
    Tegnap elmentem a robesszal 160 km-re a kaptárgyárba lépkeret lécekért...
  • Változó korszakok
    Nehéz döntésre jutottam. Megvettem a Lóóóra a gumikat, aztán mondták...
  • Tagama
    Elment tavasszal. Nem tudtam elmenni a temetésére. Most sikerült...
  • A legnagyobb harcos elment...
    Azt hittem acélból van és sosem hal meg. A profilképén jó ideig egy kis...
  • Kegyelmi állapot
    Mostanában nem írtam blogot. Mert minek... Elfoglalat a kert, az...

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére