Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Kaptam mindent

Írtam pár blogot, és kaptam hideget és meleget!:(Van akiknek tetszik amit írok,és van akiknek nem, de ez így természetes, nem kell hogy csak elismerést kapjon az ember fia.
Van aki szerint elképzelhetetlen hogy valakivel történjenek dolgok ebben a rohanó világba, és ha leírnám minden szemétségem :mad:, és kiszúrásom szerintem hetekig csak az én írásaim lehetne olvasni. Szerencsémre sokat utazok a világba a munkám végett, így rengeteg kalandom van. Mivel egy örök mozgó vagyok így mindig menetbe vagyok ha nem dolgozok akkor is, és sok minden megtörténik velem, vagy a haveri társaságommal.
Lehet hogy így a negyvenes éveim elején több dolgot megéltem mint sok ember egy egész életen át, van amire büszke vagyok, és van nagyon sok szemét dolog amire nem , de ez van ez is én voltam valamikor, nem tudom a múltamat letagadni és nem is fogom soha!!
Ha írnék egy könyvet az életemről szerintem sokan azt mondanák hogy a fele csak kamu, pedig nem az.

Többek közt azt is megkaptam hogy én csajozni vagyok itt és miért nem a ((lovebox) nevű oldalon. Jelentem eddig még nem is tudtam hogy ez a bizonyos oldal létezik, mert nem volt rá szükségem,de most már meg fogom nézni hogy mi is az!!
Csajozni mindenhol lehet, ha nyitott szemmel jár az ember, nem fontos egy ilyen oldalon fent lenni azért!!

Akik ismernek erről az oldalról, és voltunk már közösen motorozni valahol, (Bumakó, Mezőberény, Stb) Azok már ismernek és szerintem a többség bírja a rossz arcomat, de biztos van aki nem , ezért nem haragudhatok senkire, nem szerethetünk mindenkit.:p

Csak pár gondolatom ami a sajátom!!
Ha el olvasod amiket írok megtiszteltél vele!!
Spider-Man
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

V
Végre egy blog :D köszi tetszett ment az 5 pötty
 
V
Ejnye-bejnye !

Nem írtál, hanem BEMÁSOLTÁL pár blogot... nagy különbség ! ...és pont ebből volt a baj !
Pl. a taxis "blogod" a Jeges is látta már korábban, ahogy néhány taxista ismerősöm is a 2008-as évszámot jelölte meg, hogy akkor látta először !




De ez már tényleg blog, mert saját gondolatod ! ;)
 
Csak annyi észrevételem lenne, hogy minden blogod címét felkiáltójellel írtad. Még azt is, ami amúgy kérdés.
Töröltem őket. Mármint a felkiáltójeleket. :)

Egyébként azért lehet a blogokat osztályozni, hogy a nép akarata érvényesüljön.
Az látszódni fog, ha valakinek a blogjai nem tetszenek. aztán remélhetőleg a szerző önkritikát gyakorol és vagy nem ír több blogot, vagy megpróbál olyat írni, ami tetszik az olvasóknak.
 
Nem tudom ki gyanúsított meg azzal, hogy csajozni jársz ide, de én kétlem! :D Megy az Neked az oldal nélkül is. :D:D:D
 
Béczy;bt15935 írta:
Nem tudom ki gyanúsított meg azzal, hogy csajozni jársz ide, de én kétlem! :D Megy az Neked az oldal nélkül is. :D:D:D

KÖSZI DRÁGA!!
TE MÁR CSAK TUDOD TAPASZTALTAD, ÉS AKKOR MÉG NEM ISMERTED EZT AZ OLDALT!!
EZ NE TÉVESSZEN MEG SENKIT A BÉCZY NÉV EGY ARANYOS, KEDVES LÁNYT TAKAR, AKIT MEZŐBERÉNYBE ISMERTEM MEG!!
 
Ez így van! Nem ismertem az oldalt. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem! Egész :jo!
Ui: Velem kapcsolatban meg nem kell túlozni! :elpirul2: Nem vagyok én mindig kedves. :D
 
Érdekes ez a blokktéma. Alapvetően a embör ollyan gondolatokat tesz fő ide, amik eegondúkoztatják. Én nagyon szerencsés vagyok ebbe, nekem általába jó a fogalmazókészségem, sokat elmélkedek, történnek velem ollyan dógok, amik talán más érdeklődésire is számot tarthatnak. Külső szemlélőnek nagyon unalmas életem van, Veled ellentétbe, mégsincs időm unatkozni (dógzok mind a barom, közbe meg párszor van időm agyaani). Szerencsés embör vagy, én aszondom. Személyes ismeretség híján :( a itt fönnlevő emböröket a hozzászólásaik alapján véleményezem, és ebbű a szempontbú nem köll szégyenkezned. Jó arcnak tartalak!
 
Vidék;bt15949 írta:
Érdekes ez a blokktéma. Alapvetően a embör ollyan gondolatokat tesz fő ide, amik eegondúkoztatják. Én nagyon szerencsés vagyok ebbe, nekem általába jó a fogalmazókészségem, sokat elmélkedek, történnek velem ollyan dógok, amik talán más érdeklődésire is számot tarthatnak. Külső szemlélőnek nagyon unalmas életem van, Veled ellentétbe, mégsincs időm unatkozni (dógzok mind a barom, közbe meg párszor van időm agyaani). Szerencsés embör vagy, én aszondom. Személyes ismeretség híján a itt fönnlevő emböröket a hozzászólásaik alapján véleményezem, és ebbű a szempontbú nem köll szégyenkezned. Jó arcnak tartalak!


Egyszer majd találkozunk valami rendezvényen!! Ahol jó buli van én mindig megyek!!
Szintén nagy arcnak tartalak, nagyokat szoktam nevetni az írásaidon!!
Őrülök hogy van jó vélemény is rólam!!
Ezt már írtam nem szerethet mindenki, és nem lehetek mindenkinek szimpatikus, engem se kell mindenkinek bírni!!:p
Azért őrülök hogy vannak páran akik nagyon bírják a rossz arcom, és keresnek, hívnak bulikba, mint most hétvégére is!!( csamrol lányok) :pÉs nem azért hogy legyen köztünk valami, hanem hogy jól érezzük magunkat!! Ez a lényege az életnek, úgy élj hogy neked jó legyen, a többi nem számít!! ( motor! haverok! Buli! Házi pálesz!):hura:
A blogoknak meg pont az volna a lényege hogy egy kis vidámságot vigyünk, a rohanó életünkbe!!:lecci:
 
Jesszusom:heureka:...
A személyes véleményem! nem láttam a rászorultságot a személyeden,h azért lennél az oldalon mert csajhiányba szenvednél:D lehet akik a (loboxot) ajánlották ott is tagok(Ők már csak tudják hol kell keresni?!)!Biztos a motorozást is csak improvizálod és csak csajozás miatt megy neked olyan jól??Pok jó,h itt vagy!
És a bemásol történetről annyit, volt már más is aki másolt cikket tett fel.És én érdekesnek találtam!Azért vagyunk,h érdekességeket közöljünk.Én pl:ha már hang eberek vannak... motor teszteket olvasnék szívesen és motoros tapasztalatokról.(nem pedig a fúúújolást):pakinek nem inge ne vegye magára!Pusz mindenkinek:love:
 
001Panka;bt16027 írta:
Jesszusom...
A személyes véleményem! nem láttam a rászorultságot a személyeden,h azért lennél az oldalon mert csajhiányba szenvednél lehet akik a (loboxot) ajánlották ott is tagok(Ők már csak tudják hol kell keresni?!)!Biztos a motorozást is csak improvizálod és csak csajozás miatt megy neked olyan jól??Pok jó,h itt vagy!
És a bemásol történetről annyit, volt már más is aki másolt cikket tett fel.És én érdekesnek találtam!Azért vagyunk,h érdekességeket közöljünk.Én pl:ha már hang eberek vannak... motor teszteket olvasnék szívesen és motoros tapasztalatokról.(nem pedig a fúúújolást)akinek nem inge ne vegye magára!Pusz mindenkinek


Az teljes mértékben igaz lehet hogy én mindenhol, és mindenkor csajozok, :pez van alapból ilyen vagyok, élvezem az életem,addig amíg lehet, de ide konkrétan nem azért léptem be,de igaz hogy van egy két lány aki tetszik innét, de néha egy haverság többet jelent egy sexnél!!! és abban is igazad van nem vagyok rászorulva hogy bármi lóboxon legyek, de a kedves úri embernek aki felhozta ezt a oldalt, igen csak köszönöm, megnéztem, és tök jó, beregeztem, és lőn csoda annyi szabad jó csaj van hogy nem győzöm kapkodni a fejem, sorba kapom a leveleket a csajoktól nem is tudom miért, pedig nem vagyok egy gyümölcsös tál, .Rossz arcú pasiknak is kell lenni, mint amilyen én is vagyok, lehet hogy ez a sikerem titka,hm nem is tudom,.A motorozással kapcsolatban, végig megy a városon egy motoros és legalább napi három négy csajt tudna felszedni,na ezt meg nem bírnám energiával, és ginzengel, meg tojással, A lényeg, élj úgy ahogy neked jó, mindig ezt mondom, és én úgy élek, ez csak nem bűn!! Életem legjobb dolgai, van két rossz gyerekem akiket imádok, Motorozás, nem tudok élni nélküle! Haverok, soha nincs elég! Buli, több kéne igazán jó arcokkal!

Ezen az oldalon találtam sok jó embert!!:hura:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Spider Man
Olvasás
873
Hozzászólások
20
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Spider Man további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére