Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Vásárolni voltunk

Minap történt!:)
A lányom felhívott telefonon, és csak mondta és mondta a maga módján csacsogott alig bírtam szóhoz jutni,megkérdeztem szívem miért is hívtál ??
Hát apa tudod kéne egy csizma, egy pár pulcsi, egy kabát,és még sorolta egy végbe(nőből van, 12-éves). Megbeszéltük másnap érte megyek és elmegyünk vásárolni, mert kire költse az ember a pénzét ha nem a gyerekére!!!
Na irány vásárolni, már vagy a tizedik üzletbe voltunk,de még egy csizma se tetszett neki, már kezdett az agyamra menni a nézelődés,és hogy ez ezért nem jó, az azért nem jó, én amelyiket mutattam az neki persze soha nem tetszett,
Na végre talált egy rendes bélelt csizmát aminek nem papír vékony a talpa,( gyorsan meg is vettem, ) és láss csodát egy üzlettel odébb egy pulcsi is került a szatyorba. Persze közbe amíg vásároltunk megállás nélkül nyomta a szöveget,néha adott egy két puszit csak úgy magától, már megkérdeztem hogy mikor szokott levegőt venni, mire kinevetett, és máris folytatta a dumálást. Amikor találkozunk mindig ez van, szoktam is mondani neki, édes lányom nem irigylem azt a pasit aki a te férjed lesz!! Válasz:: Jaj apa az még odébb van, de addig is neked mondom!!
A nagy sétába, és a vásárlási kedvbe ,meg éhezett a kis drágám, apa ugye bemegyünk a mc-be, eszik iszik és közbe is csak megy a duma, mi történt a suliba, mi történt a barátnőivel,ki az ügyeletes szerelme, én már nem tudom nyomon követni a dolgokat. Estére járt már de kabátot nem kaptunk, megbeszéltük majd máskor megint megyünk, mire jó rendben és megint kezdi sorolni mit szeretne még, mondom neki lányom nem csak te vagy ezen a világon, mire rávágta persze elmentél motorozni:csam: Montenegróba, az sokkal többe volt, és különben is én úgy szeretlek, mert te vagy a legjobb fej apa a világon,!!( na ezt a dumát már nagyon ismerem ha akar valamit) Ezek a gyerekek mintha tanulnák hogyan kel megpumpolni apukát,??!! Haza viszem , rohan az anyának mutogatva mit kapott!! Mikor jövök el ad még két puszit, és utánam kiabálta hogy imádlak apa!!

Ezért érdemes élni!!

Hozzászólások

Ez lesz a mai kötelező olvasmány otthon, hogy nem csak én mehetek a gyerekekkel vásárolni!
Amit mellesleg utálok!:boa:
 
Bennem az a kérdés merült fel, hogy csak vásárolni jársz a gyerekkel, vagy más program is van?
 
Hu ez nagyon ismerős ha veszek valamit nekik van egy fiam és egy lányom én vagyok a világ legrendesebb anyukája.Igen még puszikat is kapok bezzeg ha valamire nemet mondok akkor már nem .De ezt a telet nagyon utálom kabát csizma sapka sál minden évben több garnitura vásárlása van.
 
Yama750;bt15782 írta:
Bennem az a kérdés merült fel, hogy csak vásárolni jársz a gyerekkel, vagy más program is van?


A ex feleségeim eltudnák mondani, hogy sok közös programunk van, ami a jelenlegi csajoknak nem mindig tetszik!! Nem csak vásárló apuka vagyok!! Pl pár program ami nem rég volt, Nyáron elvittem őket nyaralni, közös motorozás, mozik, kirándulások, és még nagyon sok minden, mivel örök mozgó vagyok és a gyerekeim is!!! Sokan csodálkoznak rajtunk, és megkérdezik hogy ti tényleg elváltatok, jobban megvagytok mint akik együtt élnek!! Az első feleségem korházba volt, (sajnos) én többet voltam nála mint az a pasi akivel járt!!
Nem kötelező bunkónak lenni az ex feleségekkel, főleg nem a gyerekek rovására!!
Ja alapba imádnak a gyerekeim, és én is őket!!:p
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Spider Man
Olvasás
787
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Spider Man további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére