Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Taxis szivatás

Megyek haza, az iszonyat széles kocsibejárómban egy taxi áll keresztben. Megállok még az úton, kiveszem a táskámból a diktafont, felvételre kapcsolok, s odasétálok a taxishoz. A taxis telefonál. Odaszólok neki a legkedvesebb hangomon, hogy legyen szíves elállni a kocsibejárómról. Erre félvállról undok hangon odaveti, hogy utasra vár. Meg egyébként is nem látom, hogy éppen telefonál?

Ráparkoltam az autójára de úgy, hogy az útra nem tudott kijönni a kocsimtól, a fáktól se előre, se hátra, a járda meg keskeny, így azon sem fért el. Kiszálltam a kocsimból, bezártam az autót, besétáltam a házba. Ledobtam a ruháimat, s bevágtam magam a kádba.

A házam elég fura építésű. Az utcai frontra nyílik a konyha meg a fürdőszoba ablak. Úgy gondoltuk, hogy a nappaliból meg a hálóból inkább a kertet szeretnénk látni. Szóval döglök a kádban, áztatom magam a melegvízben, beszűrőik az utcazaj. Csengetnek. Kimegy az asszony, ott áll a kapuban a taxis, s mondja, hogy szeretne elmenni, de nem tud. A férjem most nem ér rá, mondta a nejem a létező legundokabb hangján, s azzal ott is hagyta a szerencsétlent.

Eltelik egy fél óra, hallom a nyitott ablakon keresztül, hogy megérkezik egy autó. Persze a kádból nem látok ki az ablakon, így felálltam, s óvatosan kilestem. Egy rendőrautó állt a ház előtt. Megint csengetnek, megint kimegy az asszony. Még az előzőnél is undokabb hangon, valami egészen valószínűtlen flegmasággal arról biztosította a rendőröket, hogy ő nem vezetheti a férje autóját, pláne nem állhat be vele a kapun, s azzal ott is hagyta őket.

Kimásztam a kádból, felvettem a pálmafás lötyögős térdnadrágom, strandpapucs, szalmakalap. Rátűztem a mobilt meg a diktafont a kisgatyára, s kezemben egy sörrel kisétáltam a kapuhoz. Bemutatkoztunk, lefutottuk az udvariassági köröket. Mondja a rendőr, hogy el kellene állni, mert nem tud elmenni a taxis. Én meg mondtam a rendőrnek, hogy márpedig én nem fogok elállni a saját kocsibejárómból! Erre a taxis azt mondta, hogy akkor elszállítatja az autómat. Erre azt mondta a rendőr, hogy abból szerinte baj lesz! Egyébként is csak a saját költségére teheti meg, mert ez nem a rendőrség dolga.

- De miért nem áll el az útból? - kérdezte tőlem a rendőr. - Már megittam egy sört - lötyögtettem meg a majdnem üres dobozt. - Öt métert azért mehet azzal az autóval - mondta megoldást keresve a rend őre. - De hát miért nem állt el a taxis, mikor szóltam neki, hogy útban van? - kérdeztem. - Nem szólt! Csak rám parkolt! - üvöltötte a taxis magából kikelve.:mad:

Ekkor leakasztottam a nadrágomról a diktafont, s visszajátszottam az érintett részt. A taxis megsemmisült.:p

- Semmiképp se üljön autóba, ha ivott! - mondta hangjában némi színpadias komorsággal a rend őre. - Akkor hazamegyek - mondta a taxis.

Ekkor fogtam a mobilomat, és felhívtam az egyik barátomat. Kihangosítottam a telefont: - Te Sanya! Mennyiért vinnél le nekem egy autót Debrecenbe? - Á, most nem arra megyek - jött a válasz. - Hová mész? - Miskolcról kell elhoznom egy kocsit. - Nekem az is jó lesz, ha oda viszed, majd rád csörgök, ha aktuális.

Elraktam a mobilt, és odaszóltam a taxisnak: Na most próbálj meg hazamenni! (A rendőrök helyeslően bólogattak.)

Ott ült a taxis a kocsijában a ház előtt. Olyan fél nyolc felé engedtem el. Másnap reggel!


Nem ma történt!!! Csak most jutott az eszembe!!:D

Hozzászólások

V
...hogy nekem miért csak utólag jutnak ilyen megoldások eszembe...:jo
 
V
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GLsaiBwEKPw&feature=related"]YouTube - TV Maci eleje[/ame]

Szóval jött a hős királyfi, csellel legyőzte a gonosz sárkányt és vinné a királylányt... de melyiket ???

Krisztofóró-Krisztofóró...

Mekkora kamu...

:D
 
hát ez nagyon ott van...teljesen kész vagyok tőled :D vigyorgok mint a tejbetök, a könnyeim meg folynak:kac-kac:
 
V
Nnnna... áthozom Jeges véleményét amásik "blog" alól...

_______________________________________________________________
Eredeti szerző Jeges

Igen, en is olvastam mar a "taxisblogot" valamikor 2008 -ban...

________________________________________________________________





Nem tudom mi a szánalmasabb, a "blog" idemásolása mint saját hőstörténet...

vagy, hogy azt sokan kajolták és aléltak...



:D
 
Köszönöm a kritikákat, és a dicséreteket is, de én már nagyon sok baromságot olvastam itt, amik nem a saját gondolatok voltak, és mégse szóltam be senkinek!!
Ha megkérhetem azokat akiknek nem tetszik vagy csak belém kötni tudnak ne tegyék mert nem érdekel!! Sajnos minden oldalon vannak olyan emberek akinek nincs jobb dolguk mint a másikat piszkálni!! Őrülök hogy Baraboszi, és kt1 kivételével mindenki csak pozitívan reagált!!
Ti nem egy pár vagytok véletlenül???
Jó hogy egy véleményen vagytok, és csak ti ketten vettétek személyes sérelemnek, az írásaimat, de amikor ti írtok valami eget verő baromságot, és bemásoltok valami újság írást az tök frankó szerintetek!! Nem egyszer találkoztam már vele!!
Velem ez a sztori megtörtént csak nem ennyire finoman.Talán azért mert nem akartam minden trágárságot ide beírni, ez nem is történhetett meg velem!!
Akik ismernek a csamról tudják hogy úr is tudok lenni, de nagyon bunkó is!!
Bocsi hogy élek!!
 
V
Kedves spájdermen

Elkerülte a figylemedet hogy ehhez a hoxához eddig nem szóltam ?????? Jujj nem figyelsz akkor valami baj lehet a látásoddal ?

Ja igen és ismételten kérem hogy mutasd meg melyik újság írásait másoltam be ha esetleg BB Babinszky Barbara aláírásokat látsz közlöm az én vagyok :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Spider Man
Olvasás
686
Hozzászólások
42
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Spider Man további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére