Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Vörös Iszap

Gyönyörü napsüteses okt 23.
Csavargos kedvem tamadt,gyors ebed fözes,es öltözes csak ugy elindultam celtalanul. Bolha piac,nem tovabb.Köszegen hova irany Szombathely,de közbe meg neztem a Lukacshzi halasto,viztarozot Na de tovabb Szombathely-i elkerülon irany Vep.A tovabb Sarvar-nal is tovabb Janoshaza,Tüskevar,vegül Devecser.Amit lattam az elkepesztö,tejessen mas nimt a TV-ben. A benzinkut aho legyszer tankoltam halott monta a rendör, a latvany elszomoritott.A 8-as ut es a vasut közötti resz vörös vizes,mossak a kijövö jarmüveket,Katonai satrak, es minden vörös.Tudom az adomanyom jo helyre került ,es neg sokra sok szorgos kezre van szükseg,Most hogy lattam a vörös Marcalt,at ertekelödött a "katasztrofa" szo.Nagyon sajnalom az ott lakokat.Ezt igazaböl az erti meg, aki sajat szemevel latja.

Hozzászólások

Else tudom képzelni mi lehet most azokkal az emberekkel,akik 1 szempillantás alatt elveszítették az egész életüket..a házukat az értékeiket..mindent..
én nem is tudom mihez kezdenék hogyha elvinne mindent az iszap..hova mennék..kihez fordulnék
Komolyan most mennyi ember lett földönfutó és mindössze néhány ember miatt! De elég lett volna egy is! Aki tudta hogy baj van és még se tett semmit! Mert nem érdekelte más csak az a :karomkodik2: pénz! Hogy neki legyen...komolyan az ilyen embereket nem is tudom mit csinálnék velük..de az biztos,hogy aki felel érte azt beledobnám az iszapba hagy lubickoljon..
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Johanna
Olvasás
927
Hozzászólások
4
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Johanna további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére