Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Igazi motorosnak születni kell,oder?

Sziasztok! Ez félelmetes!Abbahagytam a mosogatást,mert azon gondolkoztam,ki az igazi motoros,és eszembe jutott 1-2 gondolat.Az első,amit olvasok,ugyanez a téma.30 évig mintaanya,feleség,háziasszony voltam,motor nélkül.De,mindig azt éreztem,hogy előző életemben motoroztam.Ha elment mellettem egy motor,felizgatta a lelkem.Mikor a fiaim kamaszok voltak,belehaltam,hogy nem volt pénzünk kismotorra,jogosítványra.Úgy éreztem ez lenne az élet rendje,és én mulasztok,de mégsem telik rá.Lelkiismeretfurdalásom volt,4 éve,hogy megvalósítottam álmomat,és "nagyiként",letettem a jogsit,és vettem egy Marudert,aki megszólított a szalonban.Beleszerettem.Október végén is megyek vele.Tavaly,a tesóm fia,és a sógor,aki sokáig motorozott,csodálattal vették,mikor elmentem hozzájuk Veszprémbe Sárvárról,egy szép nyári délután.Hozzáteszem,a sógor tesója is szenvedélyes motoros.Már tavaly megbeszéltük,leteszi a jogsit az én drága unokaöcsém,eljön Sárvárra,és együtt motorozunk.Megtörtént.Jött a barátnőjével,elmentünk a Pannóniaringre,-imádta.Olyan jó volt látni,mennyire szereti a motort,és fontos volt neki,hogy én is üljek rá!Így szeretném majd látni az unokámat is!Nem számít ki hány éves,frissen érett,vagy nagyi!Érezze a motort,-hiszen lelke van!-ne számítson esik,vagy fúj,érezze,ahogy rátör a szabadság!Ehhez,nem kell 170-el menni!Motorosnak lenni,egy életérzés!Összetartozunk!Internacionális!Imádom látni a motorostalálkozókon a kis családokat,az "öreg,motoros rokkereket"!EGY IGAZI MOTOROS,SOHA NEM ÖREGSZIK KI!:csam:

Hozzászólások

Habár én eddig csak 3 évet hagytam ki a motorozásból egyhuzamban(majd belehaltam!:beteg:)nem 30-at,de ugyanígy érzem én is.Úgyhogy teljes mértékben szívemből szóltál.Nem akarsz az én nagyim is lenni?Van már két lányom is.:D
 
Bár én még az elején járok nagyon ennek az életnek(életérzésnek) de értem amire gondolsz és csodaszép gondolatok ezek :csam:
 
Nagyon köszönöm kedves soraitokat!Úgy örülök,hogy megértettétek,amit érzek,és szerettem volna megosztani veletek!
 
fneildi;bt14653 írta:
Habár én eddig csak 3 évet hagytam ki a motorozásból egyhuzamban(majd belehaltam!:beteg:)nem 30-at,de ugyanígy érzem én is.Úgyhogy teljes mértékben szívemből szóltál.Nem akarsz az én nagyim is lenni?Van már két lányom is.:D
Szívesen leszek a nagyitok,mert imádok mami lenni!
 
Így igaz Nagyi!:)
Mindegy ki mikor kezdi,milyen motorral jár. Ha a szívében fontos helyen szerepel a motorozás,nagyon is rendben van!:csam:
 
motoros nagyi;bt14661 írta:
Szia Zöldpiszok!Az milyen is?Jó,vagy rossz?Már csak azért,hogy ha rossz,időben meg tudjak sértődni!-csak vicc volt,bírom a kritikát.-:csam:

Kedves Nagyi!

"A leggyorsabb indian", azaz "The world fastes indian" egy filmnek a cime (azert is van idezojelben)....Anthony Hopkins a foszereploje....ajanlom figyelmedbe, jo film....
Jol gondolom zp?
 
"Érezze a motort,-hiszen lelke van!-ne számítson esik,vagy fúj,érezze,ahogy rátör a szabadság!"

Ige, igen!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
 
Igazat adok én is! én úgy kezdtem hogy a nagyapám rigáját elloptam 12-évesen és összetörtem, na a nagyfater úgy elvert mint ahogy soha senki!! Egy hét múlva megkérdezte akarsz motorozni?? Mire én mint egy boldog bolond rávágtam igen!! És megtanított motorozni!!! Azóta motorozok!! nem árulom el hány éve de nagyon sok!!
A verésre viszont mindig emlékezni fogok!!:D:D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
motorosnagyi
Olvasás
1,508
Hozzászólások
38
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

motorosnagyi további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére