Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Personal heroin

Odamész Hozzá... Megkerülöd, megérinted, gondolatban szövetséget kötsz Vele... Majd ráülsz - és elindultok. Most már csak te vagy, te és a motorod. Beállsz a sorba, majd beintenek, abban a pillanatban lehalkul a világ. Tompa zúgás, eltűnik a tömeg, nem hallod a speakert, magatok maradtatok. Beálltok, szépen, lassan... Lelassul a szívverésed, üvölt minden egyes lélegzeted, és csak a lámpát nézed. Minden idegszálad megfeszül, még piros... Mindjárt... Sárga, Z...RAJT!!! Század, ezredmásodpercekkel játszol, tökéletesen érzed a motorod, együtt vagytok, 2, 3, 4, 5, a tökéletes pillanatban, 400métered van, hogy tökéleteset motorozz, nem hibázhatsz... és egyszer csak elhagyod a kockás zászlót.. Visszatérnek a zajok, hallod a tömeget, látod az ellenfeled, visszatérsz a földre. Újra dobog a szíved, de olyan gyorsan mint még soha, és akkor, a legvégén rádzúdul az adrenalin, és nincs más vágyad, csak motorozni, még... még... még! Van aki cigit szív, van aki drogozik, van aki alkoholizál. Én csak motorozni akarok, még... még....
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

1 doboz cigi = bő 1 liter benzin, inkább tankolok :) (bár, nem eldöntendő mert sosem érdekelt a bagó)
 
Hajrá Dzsina!! ;)
Csak ne forgalomba gyakorújjá... bár a forgalom is tartogat időnként adrenalinbomba helyzeteket...
 
Dzsyna;bt14409 írta:
köszi... Zárójelben mondom (szept. 26. fertőmiki.... MZ épül, már várom, mégmégmég) :)
Kedves Dzsina! Szabadérdeklődnöm millyen MZ épül?!? Csak nem egy D R A G M Z ?!? Te lennél vele a H Ő S , minden értelemben! :meghajol:Vót má egy drag MZ a mezőnybe. De hogy egy csaj... !!!!
Ha má Honecker bosszúja. Ösmered Mosonmagyaróváron Jumbit? Iggen nagy MZ guru. Mindene van. Ha segítség köll, szerintem bátran keresd, nincs a világ végin Csornárú. Száma: 20/3860853, hivatkozzá a Vidékre.
 
szia Vidék, a drag MZ-től még messze vagyok (egyelőre!) hiszen még csak a 2. futamom lesz az öreglánnyal, tehát másodszor nyúlunk hozzá, de szépen alakul. Most fetrengősebb lesz összehuzatjuk a telókat lekerül a tank, ülés, és fordított váltós lesz, a többi pedig legyen meglepi 26-áig :) Névről nem ismerem Jumbit... Viszont. Hallottam, hogy valakinek a környéken van 500-as MZ-je, már egy ideje vadászom kié lehet... Csak nem az övé???
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Dzsyna
Olvasás
693
Hozzászólások
28
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Dzsyna további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére