Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Audi vs motoros csaj

Első tapasztalatszerzések:

vasárnap késő délután Szeged, ácsingózás a piros lámpánál. Begurul mellém a másik sávba egy audis. Nem vagyok versenyző tipus, főként nem kezdő motorosként, de jól indultam, mert tudtam, hogy mikor lesz zöld a lámpa és motorral egyébként is gyorsabb az indulás.

Audis gyorsan beért, a következő lámpa ismét piros (ebben a történetben nem lesz zöldhullám) most én csorgok be az audis mellé. Némi feszültség balról, még gondoltam is, hogy nem indulok gyorsan had induljon most ő először.

Nos, megint én indultam jobban a fenti okok miatt ..

Audis teljes gázzal lehagy megint, s ismét megáll a piros lámpánál. Én is beállok ismét, de most már készenlétben várok, hamár verseny, legyen verseny. Jól indultam, de betoji vagyok, nem fogok 5-6 ezres fordulatszámmal menni egy köcsög miatt, így aztán lehagyott a kocsi villámgyorsan ... már látom, hogy sárgul a következő lámpa, akkor már nevettem magamban, az ideg meg fogja enni ezt a hülyét, ha megint becsorgok mellé. (Engem nem lehet motorban lealázni, mert nem vagyok hiú.)

Nem hiszitek el, hogy mit csinált!?

Nem állt meg, hanem áthajtott a piroson!

Milyen kár, hogy nem volt egy rendőr a közelben.
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Igen, katasztrófa! Mit tegyünk, hogy elmúljon az autósokból ez a "nem fog egy rohadt motoros elöttem menni" mentalitás??? Egyáltalán: hogy' ajnározhatnánk még a pasikat, hogy ne kelljen folyton bizonygatniuk, hogy milyen tökösek is ők? Milyen édes álom: mindenki tudja, hogy mit is ér ő valójában, és nem akarná folyton, boldog-boldogtalannak bizonygatni!!

Okos voltál berthabeata, ne is szállj be az ilyen marhaságokba! Nincs is sok értelme vásárral vinni a bőröd a hiúság miatt!:csa
 
Sajna nemcsak a pasikkal van ez a gond, jártam már így kispolákos mammerral is, miközben hátul ült két kiskölök...! Gondolom az unokái voltak...
 
Ilyesmi előfordul néha k.csög autósokkal! :D
Ha tudnád, hogy én ezt robogóval is előszoktam adni!
Amúgy jó motorod van és elárulok egy titkot is!
Ez a motor túl jól gyorsúl!;)
Hozzáértő kezekben igencsak képes meglepetést okozni önjelölt gyözteseknek! :D
Akár 2 személlyel is csak akkor megemeli az elejét!
Tulajdonképpen büszke vagyok rád! :)
 
Tegnap én is előre csorogtam a vasúti átjárónál, mert éppen piros volt, mögöttem a párom követett, szintén motorral. Ahogy lehetett menni szépen elindultam, de nekem stop táblám volt a következő átjáró felé és még piros is volt. Mire átváltott a lámpa elindultak szembe, nekik van elsőbbségük, gondoltam megvárom míg elfogynak. Na erre a pöcs rám dudált. A párom elment mellettem, ezzel megállásra késztetve az autósokat, akiknek amúgy elsőbbségük volt én meg rátapadva követtem. Aztán mivel én voltam a navigátor (a Drága nem tudta merre kell menni) elmentem mellette és begőzölve húztam a Zümmögő szarvát. Érdekes 100-nál már nem volt a seggembe a pöcs Mercis! Ha valaki ismeri az átjáró a keresztúri út és pesti út találkozásánál lévő dupla vasúti átjáró, esztméletlen rossz útminőséggel és hülye kreszel...
 
Másik kategória a Mercédesz, de láttam, hogy nemcsak velem volt baja. Mindenki zavarta, aki az úton lassabb volt mint ő. Emelkedőn buszt beelőzni?

No, azért tisztelet a kivételnek, mert biztosan van olyan is.

:csa
 
Na, megint meg lehet kövezni, de az egészre-bizonyos hozzászólásokkal együtt, én is csak ezt tudom mondani: "Milyen kár, hogy nem volt egy rendőr a közelben."-és milyen szerencse, hogy zebra sem, akár babakocsival.
Ki a faszt érdekel pár farokhosszabbítós villogása...? Aki leáll az ilyennel, nem különb.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
berthabeata
Olvasás
687
Hozzászólások
24
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

berthabeata további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére