Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Elsöprő volt...

Sziasztok!
Sárvár,6.-a Motorostalálkozó.Olyan boldog várakozással jöttem haza,azt is elfelejtettem,hogy 12 óra éjszakázás után,3 órát aludtam,és felkelve nekimentem a falnak. 3 ilyen volt,de nem tudtam másra gondolni,ha ezt megcsinálom,megyek haza,motorosok,koncertek,találkozom Johannával,végre megismerem...Felhőszakadásban jöttem.Füstölt az eső,bepárásodott az ablak,dugó,nem számított!A Lord is jó volt,de már olyan sokszor voltam Lord koncerten..De jött a TANKCSAPDA!"Gyerekek"!Srácok! ELSÖPRŐ VOLT!Én,sokat éltem már,de ilyet nem éreztem,és láttam.Hullámzott a tömeg.Többször lelöktek a padról.Egy kis bájos "csajt"a padok alá küldték.Féltettem!5 perc múlva már Újra táncolt.Karizmatikus,kozmikus volt.Mint maga a pokol angyala.Az iskolaigazgató,komoly tesóm,-legnagyobb megdöbbenésemre,eljött és imádta őket.Most sajna,esik.Johannát várom nagyon,de nem tud elindulni,Ausztriában felhőszakadás van..KIVÁNJATOK JOBB IDŐT,KÉRLEK!Több ezer motor a várudvaron.Koncertek,ma is.Alig várom,hogy mehessek elé,motorra ülhessek,és a motorosok közt lehessek,ujra feltöltődjek.Halihó!:csam:
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Szakado esöbe de meg erkeztem Särvär-ra.Elsö a benzinkut volt tanloläs ,egy telefon kis värakozäs es motoros nagyi megerkezet.Szeles mosoly,pär szo es mentünk hozzäjuk,Nagyon kedves emberek ugy fogadtak mint regi barätot,pedig csak a neten talälkoztunk.
Köszönöm neki ezt a delutänt,es szakado esöbe haza indultam.Szerencsessen haza ertem.
 
Szia Johanna!
Köszi,hogy eljöttél,köszi,hogy ilyen vagy,amilyen!Sugárzod az erőt,jó volt veled lenni!Örülök,hogy a szakadó esőben szerencsésen megérkeztél! Szeretnék veled még találkozni! Aki még szeretne megismerni,írjon! Összehozzuk!Sziasztok! Motoros nagyi
 
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0xw4KoD5OTE"]YouTube- Vármeeting Sárvár 2010[/ame]
15:08:18-nal vagyunk läthatok
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
motorosnagyi
Olvasás
578
Hozzászólások
20
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

motorosnagyi további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére