Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2017/15 Az első...

Hozzászólások

Jó sok minden történt veletek a héten. És még mennyi minden fog ezek után! Gratulálok itt is! :D
:love::család:
 
Utoljára módosítva:
A Csodák Palotájában van. Bemutatja az elejétől a végéig az egész babaprojektet :) Amúgy nem rossz, de mi többet vártunk tőle ... :)
 
Mit, hogy meg is szülik helyettetek? :D
Amúgy még nem voltam... ez nem gyerekeknek való kiállítás?
 
...szerintem annál jobb felkészítés, hogy megnézz egy szülést, annál nincs. Kimondhatom, hogy a szüléstől én rettegtem. :D Jobban mint a fogorvostól (annál jobban már nincs félelmetesebb mumus). Anno, hogy fotóznom kellett egyet, azért az nekem sokat lendített a bátorságomon szülésre való felbátorodás ügyében. :D
 
Mina az a baj, hogy én nem csak a szüléstől félek, hanem az utána következő 18-40 évtől is, arra meg nincs orvosság:D
 
Nem biztos, hogy a felelősségvállalás a para. Vajon tudok-e elég jó lenni a pöttömnek? OK alanyi jogon szeretnek még az elején. De tudok-e elég jó lenni ahhoz, hogy később is? Hogy hasznos embert neveljek belőle, ne csak magamnak, de elsősorban a világnak? Hú... na eeeez para:eek:
Tudjátok, igaz, hogy eléggé - hm - felkészületlenül ért az első gyerek elkészülésének híre. De igazából nem érzem, hogy annyira fel tudtam volna készülni az apa szerepre, mint amennyire kellett volna. És sajnos külső kényszerítő körülmények miatt nem is megy úgy, ahogy szeretném, meg ahogy kéne. Mindenki maga tudja a maga dolgát, ha birge nem érzi elérkezettnek az időt, akkor kár azon pörögni, mi a para, mi nem. Nem akarja, ő dolga (mint a viccben a székely bácsi:D)
Ekiméék meg úgy gondolták. Szívből gratulálok nekik, nagyon sok erőt és jó egészséget kívánok mindannyiuknak! Aztán a hatodik hónaptól farkaspozíció ám;):D nehogy úgy legyetek mint mi, két héttel a szülés előtt még vidáman akcijóztunk:heureka::D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
1,584
Hozzászólások
26
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére