Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2017/05 apró pozitívum :)

A virágaimnak nagyot jót tett, hogy elköltöztünk. Ez pl konkrétan egyetlen egyszer hozott virágot két év alatt, most meg:
De vannak még szépségek :D nem tudom mi változott itt, ami ott nem volt adott...
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Pedig még mostanában ingerlékenyebb is vagyok a suli.miatt, igyekszem letenni a cigit és még fogyózni is elkezdtem. Azt mondták, hogy nem vagyok normális... Pedig de. :D Egy ici picit :D
 
T
Én is azt akartam írni, hogy a légkör :) Pedig látod, csupa pozitív dolog, amit művelsz :) Változást hozol az életedbe, és körülötted is változik minden ;)
Az első képen az milyen virág? Tetszik nagyon :flover:
Nekem is van egy sásféle, függesztenivaló, vízkedvelő, ami tud virágzani, több tő is van, de egyik sem virágzott még soha. Az egyik az év vége felé kezdett nagyon odalenni, betettem a zuhanyzó ablakába, hogy kedvére lelóghasson. Alig egy hónap múlva hozott egy virágzó szárat :) Biztos a pára tett neki jót, mert most még kevesebb fényt kap, mint eddig.
Amúgy nekem is karácsony előtt annyira jó volt a közérzetem, olyan jól éreztem magam a bőrömben, hogy egyszerre virágzott szinte az összes növényem :sze: Még a karácsonyi kaktusz is, ami pedig eddig a tönkremenés szélén állt. Még azok is jókedvet sugároztak :)
Érdekes viszont, mert ha carul vagyok, akkor meg megbolondítom magam körül a gépeket :( Motortól az autóig, telefon, kávéfőző, nyomtató... mindennek egyszerre lesz valami baja. De az a vicc, hogy erre nem is én figyeltem fel, hanem a kedvesnek tűnt fel :)
 
Nálunk a macska bolondul meg, ha sistergős, vagy éppen fagyos a közhangulat. Nem elég, hogy síkideg vagyok nemtávirat miatt, még a köcsög macska is a lábamba harap...
 
Fogalmam sincs milyen virág, konkrétan mindegyiket kaptam :D Egyedül az orchideát, a rózsát és a leandert vagyok képes felismerni :muhaha:
 
Van növényhatározó, ott talán ki lehet deríteni :) Egyébként az idegességemre nálam is a gépek adják be a kulcsot. Olyankor már nem is megyek a lézeres cuccok közelébe, mert marha drágák..... :D :D :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
1,050
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére