Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2017 / 04 Az utolsó téli dekoráció

A hétvégén leszedtem a karácsonyfát, és elraktam az összes karácsonyos dekorációt. Szeretem, ha sokáig áll (nem röhög! -a fa :) ) , hiszen most 11 hónap múlva lehet ismét felállítani (mondom, hogy nem röhög!!! -még mindig a fáról van szó :D ! )
Szóval ezennel megnyitom a síszezont :)
  • Like
Reactions: 6 emberek

Hozzászólások

Sokat vártam, hogy anyu rászánja magát végre, hogy apuval közös fotó legyen (a fával), kiindulva a tavalyelőtti balhéból. Azt mondta, semmiképp nem fog elkészülni az a fotó a mostani "szezonban". Ez nem valami megnyugtató. Én megpróbáltam. Aggódom és csalódott vagyok.
A csúszkálós szezont minden nap próbálgatom, egy sítalpnál alig nagyobb Marutival:Dna jó, tök jó téli gumim van, le lehet vele pár nagyarcút iskolázni:ok:a világ legjobb kisautója, minden olyan rajta, mint egy igazi autón, csak picibe:muhaha:csak az a 27 év ne nyomná a vállát:beee:
Szóval a fa, le kellett már szedni, nagyon hullott. Nem egészen olyan lett a történet vége, mint a korábbi blogomban, de ez se volt kevésbé:((
 
Utoljára módosítva:
Igazából azt gondolta, és sajnos ez igaz is, hogy nagyon rosszul van, és ez látszik rajta. Az arcára nagyon kiül minden ilyesmi. Vagy véglegesen megsértettem, nem tudom. De aggódom. Most is elég rosszul van.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
tagama
Olvasás
364
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére