Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2017 / 01 Minden jó, ha a vége hó

Az első hétre ideért végre a tavalyi tél :)
S a szokásos lemez, minden évben: a zsákutcában, utolsó házban lakás öröme, mikor a hótoló a te garázsbejáród előtt hagyja az utcahosszon végigtolt havat.... :karomkodik2: pont ott, ahova normál esetben kitolatok...
Még szerencse, hogy csak 10 centi esett, és csak egyszer járt erre a hótoló :huhu2:
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

A zsákutcáért irigyellek azért... de ha nagyobb lesz a hó, akkor inkább kinn parkolj szerintem! Bár képesek akkor is rátolni a kocsira, hogy reggel meg sem találod, hova álltál. :D
 
Utoljára módosítva:
Elnézve a képeket, csak egy kicsit kellett volna tovább tolnia...
Nálunk az a szivatás, ha hó van, hogy az egész óriási udvart ki kell dobálni, hogy tudjunk kocsival mozdulni. Alaphangon 10 centis hónál kétórás meló.:eek:Márpedig a gyerekek miatt kocsival kell tudni mozdulni.
Ha nekem egyszer házam lehetne, ezt is figyelembe venném a tervezésnél.
 
T
Hajós, amint a nyomokból látod, még forgolászni sem hajlandó, csak simán bejön, aztán kitolat. Egyébként volt olyan év, hogy amúgy állt a lapátja, és akkor reggelre tényleg a másik oldalon volt fél méter hótorlasz :karomkodik2:
 
T
Vidék, jól látod. Annak a kerítésnek csúfolt dróthalmaznak úgysem árt, nyugodtan nekitolhatta volna.
Azért komolyan, hogy ennyi gondolkodásra nem képes a munkás, hogy ott egy garázskapu, onnan valszeg autó is jönni fog..
 
T
NaNa, eljátszottam egyszer azt is, hogy kitolattam a friss hóra, hogy lássa a nyomokat, az sem segített :( Amúgy Y-ban kell kitolatnom a garázsból, szóval pont kell az a hely is, ahol a hosszú rakást hagyta, mert egyrészt beleállna az autó, másrészt így nem látom, hol az árok széle.
 
T
Na, odatettem még egy képet, ennyire pucoltam el utána sk :) Meg még a garázs előtt közvetlen is. Ennyi hely kell, hogy normálisan ki tudjak tolatni :)
Ja, és a járdát is elpucoltam, mert a biciklinyomból ítélve a postás sem elölről, a rövidebb úton jön, hanem elteker először az aszfalt végéig, hogy aztán visszajöhessen a postaládámig :D Ki érti ezt? :D
 
V
Vidék, ezt nagyjából két dologgal tudod figyelembe venni, az egyik a fűtött behajtó (amire újgazdagéknál lehet is látni néha példát), a másik a közvetlen utcakapcsolatos garázs, ami viszont nem mindig szerencsés/megoldható.
A harmadik egy megfelelő méretű autó, aminek elég csak annyi havat elhányni, hogy a kapu+garázsajtó kinyíljon, amúgy 10-15 centi havon simán átküzdi magát :D (És ne gondolj feltétlenül X5-ML-Q7 kategóriára, a '98-as Mondeom a röpke másfél tonnájával, meg a viszonylag nyomatékos 2.0 benzines motorjával, téli gumikkal, simán megoldotta, egy ilyen kategóriás autó piaci értéke meg manapság annyi, amennyiért a fentebb említett SUV-okra egy szett tisztességes gumit se kapsz...) Vagy egy teszkógazdaságos villany-hómaró :)
 
Egyébként terveztem. A garázsajtó elé tudna menni alapból a kutya, de ha kinyitom a kétszárnyas kaput, az udvar felé zárom vele a kutyát (lelépés kizárva, szó szerint), így csak a hidat meg azt a másfél métert kell eldobnom, és nem az egész udvart! Most télen a Marutival járunk, az se rossz erre a célra, nagyon ügyes kis járgány!:ok:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
tagama
Olvasás
417
Hozzászólások
18
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére